Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.   

 

1.

27/7 μεσημέρι. Ήσουν στο 845 προς Ελευσίνα και κατέβηκες Αιγάλεω. Καθόσουν απέναντί μου και κοιταζόμασταν συνέχεια. Είμαι αυτός με τη μαύρη μπλούζα και τα ακουστικά. Τα είχα χάσει με τα μάτια σου! Θέλω να τα ξαναδώ…

 

2.

27/7/17. Σε είδα κοντά στην Ακρόπολη πρωί-πρωί. Φορούσες μαύρα ρούχα, μελαχρινό. Σε ψάχνω!

 

3.

Καλαμάτα 24/7. Σουβλατζίδικο  «Γεύση». Καθόσουν διαγώνια από μένα με δυο-τρεις κοπέλες κι ένα παλικάρι. Είσαι μαυρομάλλα με εκπληκτικά χαρακτηριστικά προσώπου, εγώ είμαι εκείνος με το μαύρο πόλο μπλουζάκι στη μεγάλη παρέα που κοιταζόμασταν ώσπου να φύγεις κάθε τρεις και λίγο. Αν είσαι κάπου εκεί έξω, στείλε…

 

4.

27/7. Στο πρώτο, πρωινό δρομολόγιο Φλώρινα-Θεσσαλονίκη την περασμένη Πέμπτη καθόσουν δίπλα μου. Φορούσες μπλε πουκάμισο και διάβαζες ένα βιβλίο του Νίτσε. Μου έριχνες κλεφτές ματιές και χαμογελούσες. Η αλήθεια είναι ήθελα τόσο να πιάσουμε την κουβέντα, αλλά φαινόσουν απορροφημένος ως απόμακρος. Παρ’ όλα αυτά σε σκέφτομαι συνέχεια εδώ και κάποιες μέρες. Αν ισχύει και για σένα, στείλε μου.

 

5.

Κάτω Τούμπα. Πιο στενή σχέση απ’ τη σχέση με το delivery boy δεν αναπτύσσεται. Έτσι λοιπόν κι εγώ παραγγέλνω τον καφέ μου από γνωστή αλυσίδα εδώ και καιρό και τον Κώστα που φέρνει τον καφέ τον γνωρίζω. Έλα που αυτή τη φορά, αντί για τον Κώστα εμφανίστηκες εσύ ξανθός, γαλανομάτης, μαυρισμένος ελαφρά, μ’ ένα γλυκύτατο χαμόγελο και τα ‘χασα! Με κορόιδεψες για το αποσβολωμένο βλέμμα και το φλαμίνγκο στο t-shirt, αλλά εκείνη τη στιγμή πού μυαλό για κουβέντα. Σε ψάχνω. Μαίρη.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!