Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

 Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.   

 

1.

26/9. Μετρό Σύνταγμα, προς Δουκίσσης Πλακεντίας ώρα 6 και τέταρτο! Ήσουν ψηλός, μελαχρινός με μπλε σκούρα μάτια. Φορούσες μια μαύρη μπλούζα και μια γκρι βερμούδα. Κάποιος ρώτησε αν ο συρμός πάει μέχρι αεροδρόμιο κι εκεί που πήγα να απαντήσω, εσύ συμπλήρωσες πως όχι, πάει μέχρι Δουκίσσης. Κατέβηκες Ευαγγελισμό, είμαι η κοπέλα με το τζιν και τη μαύρη μπλούζα που σε κοιτούσε!

 

2.

Αθήνα. 24/9 Κυριακή! Στον αγώνα  ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ! Θύρα 7! Καθόσουν δυο σειρές μπροστά από εμένα. Μελαχρινός με πολλά τατουάζ στο χέρι και πίσω απ’ το αφτί με φανέλα του Halmeida. Ήσουν συνέχεια στο κινητό. Ήθελα πολύ να σου μιλήσω, αλλά δίστασα! Είμαι η μελαχρινή που πολλές φορές διασταυρώθηκαν τα βλέμματά μας. Σε ψάχνω!

 

3.

19/9 Τρίτη!  Diamante blu, Λεμεσός Κύπρος.  Latin night ψηλός με μεγάλο, όμορφο μουστάκι. Παρέα με έναν φίλου που επίσης είχε μουστάκι. Χόρευες λίγο σάλσα και κουνιόσουν με συμπαθητικές κινήσεις στον ρυθμό. Όμορφο βλέμμα!

 

4.

Hondos Center Περιστερίου,
Σάββατο μεσημέρι 30/09 γύρω στις 4μιση. Με εξυπηρέτησες για after shave balm, αρχικά για D&G και μετά για Boss όπου κι αγόρασα. Μου είπες χάρηκα πολύ και σου είπα παρομοίως -θα ήθελα πολύ να σου μιλήσω όμως ήσουν σε χώρο εργασίας. Είσαι ψηλή, μελαχρινή, πολύ πολύ όμορφη και φορούσες μαύρη μπλούζα! Μακάρι να το δεις ή να σου το πουν ότι κάποιος σε ψάχνει!

 

5.

Έβρεχε κι εγώ έσερνα μια τεράστια σακούλα με πολλά πράγματα. Ο διάδρομος του νοσοκομείου άδειος, μόνο εγώ και ξαφνικά κοιτάω μπροστά μου και σε βλέπω να κρατάς καφέδες, να έχεις καρφωθεί πάνω μου και να γελάς. Τι γελάς, σου είπα, έλα να να με βοηθήσεις. Αυτά τα μάτια τα κάστανα που με κοιτούσαν μέχρι να χαθείς στον διάδρομο με έλιωσαν. Αχιλλέα, σε φώναξαν. Φορούσες γκρι φόρμα με γκρι φλισάκι είχες μούσια, ξυρισμένο μαλλί και σκουλαρίκι στο αριστερό αφτί. Μόνο αυτά τα λόγια ανταλλάξαμε, τίποτα παρά πάνω. Σε έψαξα σε όλο το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά εσύ πουθενά.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!