Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

 Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.  

 

1.

Λάρισα, περιοχή ΑΤΑ, 11/10. Καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια στην ταβέρνα «Τα δέοντα». Ανταλλάξαμε πολλές φορές έντονα βλέμματα. Δε γίνεται να μη με θυμάσαι. Έφυγα βιάστηκα, δεν πρόλαβα να μάθω ούτε το όνομά σου. Σε ψάχνω.

 

2.

27/9/17, η ώρα περίπου 7 στο μετρό για Αγία Μαρίνα. Έκατσες απέναντί μου, όμορφα γαλάζια ματιά, μια κούκλα. Άρχίσε να κοιτάει ο ένας τον άλλον απ’ τα παράθυρα δειλά μην το καταλάβει κανένας απ’ τους δύο μας. Μετά αρχίσανε τα βλέμματά μας να διασταυρώνονται. Χαμογελάσαμε κι οι δύο ταυτόχρονα. Αμηχανία. Πάλι βλέμματα και ξανά χαμόγελα. Στο τέρμα της Αγίας Μαρίνας κατεβήκαμε μαζί. Μου είπες «Κάθε μέρα κάνω αυτή τη διαδρομή,  πρώτη φορά το παθαίνω αυτό, να χαμογελάω έτσι» κι ανέβηκες τις σκάλες. Το όνομά σου «Βαλεντίνα». Νίκος, σου είπα. Βγαίνοντας εσύ αριστερά, εγώ δεξιά. Κάναμε μερικά βήματα, γυρίζω να σε κοιτάξω και ήδη με κοιτάς. Τα πιο όμορφα λεπτά της ζωής μου. Σε παρακαλώ, επικοινώνησε. Θέλω να σε βρω, έχουμε πολλά να πούμε και να ανταλλάξουμε πολλά χαμόγελα ακόμα!

 

3.

Σε γνωστή καφετέρια της Θεσσαλονίκης στην Καρόλου Ντηλ, καθόμασταν την Παρασκευή σε διπλανά τραπεζάκια ο καθένας με την παρέα του. Με κοιτούσες για αρκετή ώρα, αλλά δεν έκανες κάποια περαιτέρω κίνηση. Μελαχρινός, με μπλε φούτερ κι ένα κόκκινο καπέλο. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σε παρατηρούσα για ώρα. Σε ψάχνω, όμορφε. Σοφία, 29/9

 

4.

24/9, Ξάνθη. Εκείνο το Σαββατοκύριακο κάναμε μια εξόρμηση με φίλους στην Ξάνθη. Καθώς περπατούσαμε στα στενά, μας σταμάτησες να ρωτήσεις πώς μπορείς να πας στο σταθμό των λεωφορείων. Φορούσες ένα πράσινο, σκούρο φόρεμα και τα μαλλιά σου ήταν κόκκινα. Μου έχεις καρφωθεί στο μυαλό. Δεν έχω ξαναδεί τόσο φευγάτη ομορφιά. Θέλω να σε βρω. Ο ξανθός με τα γυαλιά είμαι.

 

5.

Πέρασα Θεσσαλονίκη. Σε μεσιτικό επί της Παπαναστασίου μπαίνω με τους γονείς μου για να βρούμε σπίτι. Είμαι η κοπέλα με τις ροζ φόρμες, που σου άρεσε το κινητό μου. Σου ανέθεσαν να μας δείξεις το σπίτι, Γιώργος έγραφε η απόδειξη. Ήσουν ειλικρινά το πιο γοητευτικό αγόρι που έχω δει. Πέρασα άλλες δυο φορές απ’ το μεσιτικό, αλλά μου είπαν ότι σταμάτησες τη δουλειά λόγω διαβάσματος. Θέλω να σε ξαναδώ. Ελπίδα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!