Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ; 

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για ‘σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info@pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.

 

1.

27 Αυγούστου το μεσημέρι στο μαγαζί Άνεμος espresso bar στη Σκόπελο. Φορούσες μια ροζ μπλούζα από ένα festival και κάτι γυαλιά Ray Ban… Με κοιτούσες επίμονα, αλλά δεν ήρθες να μου μιλήσεις, όσες φορές κι αν κοιταχτήκαμε, εγώ το ίδιο μεσημέρι έφυγα απ’ το νησί. Σε ψάχνω σε γνωστούς σου απ’ το Facebook, αλλά τίποτα….

 

2.

Σε είδα και την Παρασκευή 26/8 και το Σάββατο 27/8 στην παραλία Βυζάκια στο Πρωταρά. Καθόμουν μόνη με τσιγάρο στο χέρι κι εσύ με ακόμα 3 φίλους σου και με τον ένα έπαιζες συνεχώς ρακέτες. Το Σάββατο σκεφτόσουν να ‘ρθείς να μου μιλήσεις! Γιατί δεν ήρθες; Κι εγώ θα ήθελα να μιλήσουμε!

 

3.

Αεροπλάνο Aegean πτήση Ηράκλειο-Αθήνα μέσα Ιουνίου, διπλανό κάθισμα. Είμαι η Ειρήνη, είσαι ο Γιώργος που δουλεύει στη motor oil, ξεκίνησε μια κουβεντούλα για τη δουλειά, για το μεταπτυχιακό μου, μου είπες να με πας στον σταθμό των λεωφορείων, θυμάσαι; Τρόμαξα λίγο, τα ‘χασα περισσότερο κι έχασα την ευκαιρία μου να σε γνωρίσω… Σε ψάχνω. Ελπίζω να βρεθούμε.

 

4.

Είναι μετρίου αναστήματος, κανονικός σε βάρος, καστανόξανθος με μούσια (όχι πολλά) και σκουλαρίκι στο αυτί. Από Ναύπλιο.

 

5.

Όλο το βράδυ τρελάθηκες να μου ζητάς αναπτήρα. Όταν έφυγες ας άφηνες τουλάχιστον το τηλέφωνό σου. Μπρίκι 30/8, είμαι ο Νίκος.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους.
Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!