Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

 Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.  

 

1.

23/10 στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην περιοχή ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκης. Καθώς έμπαινα στο μαγαζί άκουσα έναν θόρυβο από ένα αυτοκίνητο και πήγα να δω τι συνέβη. Είχε ξηλωθεί ο προφυλακτήρας απ’ το αυτοκίνητο της (Ήταν ένα ford fιesta). Κατέβηκε κι ήταν αρκετά εντυπωσιακή. Απ’ την εμφάνιση κατάλαβα ότι ίσως δουλεύει promotiοn στο σούπερ μάρκετ Έβρεχε ασταμάτητα κι έσκυψα αμέσως να δω τι μπορώ να κάνω με τον προφυλακτήρα. Της είπα ότι θα κάνω ό,τι μπορώ να το φτιάξω για να μπορέσει να το κινήσει μέχρι το συνεργείο ή το σπίτι. Είχαν βουτήξει τα πόδια της μέσα στο νερό και το τελευταίο που ήθελα ήταν να νομίζει ότι το κάνω όλο αυτό για να της την πέσω. Γι΄αυτό και δεν ανταλλάξαμε σχεδόν καθόλου λόγια! Σε μια φάση πηγαίνω στο αμάξι μου να βγάλω ένα κρικάκι απ’ τα κλειδιά μου για να το στραβώσω και να το χρησιμοποιήσω σαν γάντζο για τον προφυλακτήρα της. Επιστρέφω και στερεώνω τον προφυλακτήρα. Μου λέει είσαι καταπληκτικός! Κόλλησα, ήθελα έστω να μάθω το όνομά της αλλά, δεν είπα κάτι περισσότερο! Έφυγα προς το σούπερ μάρκετ, γύρισα την κοίταξα κι είδα πως κοιτούσε κι εκείνη.

 

2.

5/11 περίπου 10:30 το βράδυ. Σε είδα στο Αρόδου στου Ψυρρή. Καθόσουν με μια παρέα 3 κοριτσιών μπροστά απ’ το μπαρ. Φορούσες μπλε σκούρο τρικό, τζιν κι άσπρα σταράκια. Μου πρόσφερες ευγενικά την καρέκλα που ήταν στο τραπέζι σας. Σε ψάχνω, μελαχρινό μου αγόρι!

 

3.

Σάββατο 5/11 στο Magenda της Πάτρας. Κοιταζόμασταν πολύ, μα καμία κίνηση. Με χαιρέτησες όταν έφευγα. Θέλω να σε βρω. Εμφανίσου!

 

4.

Πέμπτη 9/11 στο Σύνταγμα, Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού, γύρω στις 8. Εύζωνας υποθέτω. Είχες υπηρεσία μέσα στο στρατόπεδο, μου ζήτησες απλά facebook -καθώς ήταν αδύνατο να μιλήσουμε περισσότερο-, αλλά δεν πρέπει να το άκουσες και δε μου δόθηκε η ευκαιρία να ρωτήσω το όνομά σου. Αν το δεις, να ξέρεις, σε ψάχνω. Κλεοπάτρα.

 

5.

Την περασμένη Πέμπτη σταμάτησα να πάρω να φάω κάτι πρόχειρο από γνωστή αλυσίδα εστίασης στην Κούσκουρα στη Θεσσαλονίκη. Παρήγγειλες πριν από μένα μία κρέπα με τυρί κι όταν σου έβαλε ο υπάλληλος φέτα, του εξήγησες κίτρινο. Γύρισες και αστειευτήκαμε με τη διαφορά Αθηναίων-Βορειοελλαδιτών. Δεν μπορώ να σε ξεχάσω από εκείνη τη μέρα. Τριγυρνάς στο μυαλό μου συνέχεια. Σε ψάχνω. Γιάννης.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!