Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

 Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα.  

 

1.

11/11. Πήρα ταξί από Αλεξάνδρας με προορισμό την Πανόρμου και σε πήραμε κι εσένα. Φορούσες πράσινο μπουφάν και λευκό t-shirt. Είχες χωρίσει με την κοπέλα σου και μας έλεγες τον πόνο σου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ θα ήθελα να σε ξαναδώ, Σταύρο. Μου έκανες εντύπωση και σπάνια με εντυπωσιάζει κάτι σήμερα.

 

2.

Διατηρώ κέντρο τύπου και ψιλικά στην περιοχή της Κάτω Τούμπας. Το Σάββατο κατά τις 16:00 μπήκες στο μαγαζί με μια φίλη σου για σοκολάτες και περιοδικά. Ήσουν σαν άγγελος με τα ξανθιά μαλλιά σου και τα γαλάζια μάτια. Ένα κουκλί. Μου χάρισες το ονοματάκι σου, Στέλλα, αλλά δε συχνάζεις στη γειτονιά μας, οπότε πρέπει να σε ψάξω κάπως. Μακάρι να σε βρω και να σε γνωρίσω καλύτερα.

 

3.

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο παζάρι βιβλίου στη Θεσσαλονίκη έξω απ’ τη ΔΕΘ μαζί με μια φίλη μου. Ήσουν στο ταμείο, μελαχρινός με απίστευτο χαμόγελο! Όταν πλήρωσα μου είπες να περάσω την επόμενη μέρα στο κλείσιμο να πάμε για ποτό, αλλά το παζάρι ανακοίνωσε το τέλος του νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας. Μα τι γκαντεμιά! Θα ‘ρχομουν, αλήθεια στο λέω. Σοφία, Θεσσαλονίκη.

 

4.

Διαβάζω κάθε μέρα στη βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου γιατί χρωστάω αρκετά μαθήματα και το έχω ξεφτιλίσει. Ερχόσουν κάθε μέρα κι εσύ, με μια ζακετούλα ροζ συνήθως, έχεις κόκκινα μαλλιά κι αρκετά συμπαθή φυσιογνωμία. Κοιταζόμασταν, χαμογελούσαμε και τίποτα άλλο. Η αλήθεια είναι ντρεπόμουν λίγο γιατί είσαι μεγαλύτερη, αλλά θέλω πολύ να σε γνωρίσω περισσότερο. Σε είδα να διαβάζεις μια μέρα ένα άρθρο του pillow απ’ το κινητό σου και είπα να σε ψάξω. Έχεις μέρες να φανείς στη βιβλιοθήκη. Θέλω να σε δω. Δημήτρης.

 

5.

18/11. Ήμασταν στην Έδεσσα εκδρομή με τις φίλες μου και πήγαμε να βγάλουμε τη γνωστή φωτογραφία στον καταρράκτη. Ήσουν κι εσύ με την παρέα σου δίπλα και χαβαλεδιάζατε, μας κοροϊδεύατε κι εμάς και φλερτάραμε λίγο. Φορούσες κόκκινο μπουφάν, τζιν παντελόνι και γυαλιά. Η αλήθεια είναι μου κέντρισες το ενδιαφέρον κι είναι κρίμα που δεν ανταλλάξαμε κάποια στοιχεία επικοινωνίας.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!