pwl620

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

 Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Σε ψάχνω απ’ την ώρα που χαθήκαμε! 29/11 Voodoo club! Κοιταζόμασταν όλο το βράδυ. Όταν έφευγα με πήρες απ’ το χέρι κι απλώς μου είπες «Γιώργος. Μη φεύγεις».

 

2.

15/12 πήραμε μαζί ταξί από Αριστοτέλους για ΚΤΕΛ! Εσύ πήγαινες Κοζάνη! Μετανιώνω που δεν πήρα το τηλέφωνό σου.

 

3.

20/12/17  cityzen Αθήνα. Ένιωσα για πρώτη φορά μια τόσο δυνατή έλξη απ’ την πρώτη ματιά. Περίμενα τον φίλο μου έξω απ’ την τουαλέτα κι ήρθες εσύ. Η πόρτα πίσω μας έτριζε κι αυτό μας έκανε να νιώσουμε ακόμα πιο άβολα. Θέλησα να σου συστηθώ γι’αυτό σου έδωσα το χέρι μου κι αποκρίθηκα «Χριστίνα, χάρηκα». «Χρήστος», απάντησες κι εσύ. «Συνονόματοι», αποκρίθηκα και πάλι. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα κι ενώ προσπαθούσα να φτιάξω το γαλάζιο πουκάμισό μου, με ρώτησες αν είμαι από Αθήνα. Καταλήξαμε στο ότι η νονά σου μένει στο Αίγιο όπως κι εγώ και μου είπες και το όνομά της . Σε ψάχνω, θέλω να σε γνωρίσω.

 

4.

15/12 Γλυφάδα. Κάλεσα taxibeat απ’ το γυμναστήριο για να πάω σπίτι. Όταν μπήκα στο ταξί κι είδα ελάχιστα κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου σου, μου φάνηκες πολύ γοητευτικός. Όταν φτάσαμε σου έδωσα τα λεφτά και μετά γύρισες για να μου δώσεις τα ρέστα, μου έσκασες ένα χαμόγελο και με κοιτούσες στα μάτια. Φορούσες ριγέ φούτερ που ήταν άσπρο και γκρι κι είσαι γύρω στα 25. Δεν έχω σταματήσει να σε σκέφτομαι από εκείνη την ώρα. Θέλω πολύ να σε ξαναδώ. Ναταλία.

 

5.

Καθώς πηγαίναμε Κοζάνη για τα Χριστούγεννα, σταματήσαμε στη Βέροια σε γνωστό ζαχαροπλαστείο για ρεβανί. Εγώ κι ο κολλητός μου. Εσύ δούλευες στο ζαχαροπλαστείο, είχες ξανθά μαλλιά, μελί μάτια, φορούσες ένα ροζ πουλόβερ κι από πάνω μια άσπρη ποδιά. Μας κέρασες και δύο προφιτερόλ. Σε σκέφτομαι από εκείνη την ημέρα. Στείλε μου ένα μήνυμα αν δεις ότι σε ψάχνω. Η τυχαία μας συνάντηση απ’ ό,τι φαίνεται ήταν μοιραία για μένα. Κώστας, Βέροια 23/12

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!