Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

 Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Συναντηθήκαμε τυχαία στο πεζοδρόμιο. Πέρασες μπροστά μου, κοιταχτήκαμε και χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλο. Πηγαίναμε σχεδόν στον ίδιο προορισμό κι όταν έφτασε η ώρα να αλλάξω πεζοδρόμιο, πέρασες κι εσύ μαζί μου, κοιταχτήκαμε για μερικά δεύτερα κι έφυγες. Φορούσες σκούρο μπλε στρατιωτικό παντελόνι με λάδι μπόμπερ και σακίδιο στην πλάτη. Μακάρι να σε ξαναδώ.

 

2.

16/02 λίγο μετά τη 1. Μπήκα στο uber αυτοκίνητό σου από Ζωγράφου, για να με πας στην πλατεία Μοναστηρακίου. Στην αρχή της διαδρομής ήμασταν αρκετά αμίλητοι, ώσπου εσύ ξεκίνησες τη συζήτηση μαζί μου. Σε λένε Νίκο και σπουδάζεις Ιατρική και παράλληλα δουλεύεις κι ως οδηγός. Δυστυχώς, η διαδρομή μας τελείωσε γρήγορα, ωστόσο κατεβαίνοντας απ’ το αυτοκίνητο μου είπες ότι είχαμε μια πολύ όμορφη συζήτηση. Θα ήθελα να συνεχίσουμε την κουβέντα που αφήσαμε στη μέση. Σε ψάχνω. Χριστίνα.

3.

Θεσσαλονίκη, 14/2. Σε γνωστό σούπερ μάρκετ στην Αγ. Σοφίας, χάζευα για ώρα το ράφι τις σοκολάτες. Με κοίταξες, χαμογέλασες και μου είπες: «Μας τις έφαγαν όλες οι ερωτευμένοι». Μου συστήθηκες «Αλέξανδρος», γέλασα, σου είπα «Στέλλα», αλλά επειδή ντράπηκα, πήγα γρήγορα προς το ταμείο. Το μετάνιωσα που δε σου μίλησα. Τώρα σε ψάχνω…

 

4.

Τρίτη, 13/2. Μόνο γρουσούζικη δεν ήταν η μέρα. Περίμενα τον Ηλεκτρικό στα Πετράλωνα, γύρω στις 12. Μπήκα στο τελευταίο βαγόνι κι ήσουν κι εσύ εκεί, με ένα σκυλάκι. Αρχίσαμε τα χάδια με τον σκύλο σου και τα χαμόγελα με σένα. Τον σκύλο σου τον λένε Ερμή και σένα Γιάννη. Μιλήσαμε λίγο, αλλά κατέβηκα γρήγορα, δυστυχώς. Θα ήθελα να σας ξαναδώ, αγόρια.

 

5.

16/2, ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, κατά τις 9 περιμέναμε με τον κολλητό μου στο κυλικείο, πίνοντας καφέ, το λεωφορείο μας. Προσπαθούσες να πληρώσεις το νεράκι σου, αλλά ήσουν φουλ φορτωμένη. Στο πλήρωσα εγώ, αλλά δεν το δέχτηκες και μου άφησες τα ψιλά στο τραπεζάκι. Καστανή με πλεξούδες και γκρι φούτερ. Σε σκέφτομαι!

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!