poly298

Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

 Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις;

Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Σε είδα στο Περιστέρι, οδός Ραβινέ. Φόραγες μαύρο κολάν, κασκόλ ανοιχτόχρωμο κι ένα μπουφανάκι από «εφημερίδες». Αν το βλέπεις αυτό, στείλε μήνυμα. Ξέρεις ποιος είμαι.

 

2.

19 Φεβρουαρίου, στο πλοίο από Σούδα Πειραιά. Πέσαμε ο ένας πάνω στο βλέμμα του άλλου. Φαντάρος, καθόσουν με 4 ακόμα και πίνατε μπίρες. Είμαι η κοπέλα που καθόταν απέναντί σου με μια φίλη μου και δυο παιδιά και πίναμε κι εμείς μπίρες! Σε ψάχνω γιατί δεν πήρες και δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω σου, μέχρι που έφυγα δυστυχώς και μετά δε σε ξαναβρήκα πουθενά.

 

3.

Το περασμένο Σάββατο πίναμε το κρασάκι μας με την κολλητή μου σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης στην Αγίου Μηνά. Καθόσουν με τον κολλητό σου δίπλα μας και μας κέρασες από ένα ποτήρι κρασί. Φορούσες μπλε πουκάμισο, γυαλιά με διάφανο σκελετό και είχες γαλανά μάτια. Σε ευχαρίστησα, αλλά ντράπηκα εκείνη τη στιγμή. Παρ’ όλα αυτά μου άρεσε ο τρόπος σου. Σε ψάχνω.

4.

Την Κυριακή ήμουν στην Κοζάνη επίσκεψη σ’ ένα φιλαράκι απ’ το στρατό. Χιόνιζε κιόλας και εγώ έβγαζα φωτογραφίες, είχα πάθει πλάκα. Μου έπεσε το πορτοφόλι κάτω ενώ έβγαζα το κινητό απ’ την τσέπη και ευτυχώς το είδες και μου το έφερες. Κοκκινομάλλα, ψηλή, με ωραίο χαμόγελο. Φορούσες καφέ παλτό και ένα κασκόλ πολύχρωμο. Ήσουν γλυκύτατη. Θα ήθελα να σε ξαναδώ. Φεύγω την Τετάρτη, αν δεις το μήνυμά μου επικοινώνησε. Αλέξης, 25/02 Κοζάνη

 

5.

Την περασμένη Πέμπτη ήμουν σε κεντρικό βιβλιοπωλείο των Αθηνών στη Σταδίου και έψαχνα ψυχολογικά βιβλία. Κάθισες δίπλα μου και μου πρότεινες δύο. Μου είπες ότι σπουδάζεις φιλοσοφία-ψυχολογία και με κάλεσες το Σάββατο σ’ ένα πάρτι που διοργανώνατε με τους φίλους σου. Δεν ήρθα και το μετάνιωσα. Ανδρέα, λυπάμαι που δε σου έδωσα το τηλέφωνό μου. Μάρθα, Αθήνα.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!