Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Πέρυσι, αλλά δεν ξέχασα. Σε συναντούσα πρωί κατά τις 7 μετρό Ελληνικού, περίπου τέτοια εποχή. Του στρατού είσαι. Κατέβαινες Σύνταγμα. Κοιταζόμασταν, χαμογελούσαμε, αλλά τίποτα. Κάποιες φορές γυρίζαμε κι ίδια ώρα. Μέχρι που κάπου στον Μάιο πήγες να με πατήσεις στη Βουλιαγμένης περνώντας με κόκκινο από Ιασωνίδου. Δε σε κατάλαβα και σε έβρισα. Κάπου πάρκαρες κι ήρθες στη στάση, αλλά είχα μπει μόλις λεωφορείο. Σταμάτησες για να μου ζητήσεις συγγνώμη.  Σάστισα τόσο. Σε κοιτούσα και δεν μπορούσα να κουνηθώ.  Το μυαλό μου μου έλεγε να κατέβω, αλλά είχα παγώσει. Θέλω να σε ξαναβρώ…

 

2.

Τετάρτη 7 Μαρτίου ώρα 20:40 στην Κηφισιά. Ήσουν μέσα στο Β9 και σταμάτησες στη 2η Όθωνος.Ψηλός (λογικά μελαχρινός, αλλά ήσουν καραφλός), με λίγο μούσι και δυο εμφανή τατουάζ στα χέρια. Σε κοίταξα πρώτη φορά μέσα στον ηλεκτρικό. Με τη δεύτερη ματιά στη στάση του Β9 έκανα ένα δυνατό «μπαμ» μέσα μου. Με κοιτούσες κι εσύ στο λεωφορείο. Όταν κατέβηκες με κοίταξες στο παράθυρο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά σε σκέφτομαι συνέχεια. Σε ψάχνω!

3.

Σε λένε Χρήστο και συστηθήκαμε στις 11 Μαρτίου στα Γιάννενα, όταν ήσουν μαζί με τον φίλο σου τον Δ. Είχαμε μιλήσει πρώτη φορά στις 9 Μαρτίου στην Κέρκυρα στο Πειθαρχείο. Σε ψάχνω!

 

4.

Κυριακή 11/03 γύρω στις 12 30 το μεσημέρι κάλεσα ταξί. Ήσουν μελαχρινός με mercedes ταξί, με ρώτησες πού πάμε, σου είπα Νέα Σμύρνη στη Μυρτιά. Μου μίλησες λίγο και μου άνοιξες την πόρτα να κατέβω όταν φτάσαμε. Θέλω να σε βρω, αλλά δε βρίσκω τρόπο.

 

5.

Με έστειλε η μάνα μου να της πάρω άρωμα από γνωστή αλυσίδα καλλυντικών στον Βόλο. Με εξυπηρέτησες εσύ, Μαρίνα, μελαχρινή, με καστανά μάτια, γλυκύτατη και χαμογελαστή. Έκανες πλάκα που ψωνίζω για τη μάνα μου, αλλά τι να πεις! Πέρασα άλλη μια φορά, αλλά δε σε πέτυχα. Σωτήρης, 17 Μαρτίου, Βόλος

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!