Σε χτύπησε ο έρωτας εκεί που δεν το περίμενες και δεν πρόλαβες να μάθεις ούτε ένα όνομα; Καταριέσαι ακόμα την ώρα και τη στιγμή που απομακρύνθηκες ξέροντας πως δεν πρόκειται να την ξαναδείς ποτέ;

Ψάχνεις κάποιον απεγνωσμένα και δεν έχεις πού να το πεις; Το pillowfights έχει τη λύση για σένα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις ένα email με τίτλο «Σε ψάχνω» στο info @ pillowfights.gr να μας πεις πότε, πού και πώς άρχισε να χτυπάει δυνατά η καρδούλα σου.

Δώσε στίγμα και συντεταγμένες κι άσε σ’ εμάς τα υπόλοιπα. 

 

1.

Σάββατο 05/05 προς ξημερώματα 06/05 στη Θεσσαλονίκη στη σοφίτα στο Σταφύλι. Φορούσες ένα μπλουζάκι με λουλούδια, μαύρο παντελόνι και σομόν γόβες -γυναίκες, μην πυροβολείτε για το χρώμα, άντρας είμαι. Πέρασα από μπροστά σου για να πάω στη θέση μου κι είχες βγάλει τη μια γόβα (μάλλον είχες κουραστεί) κι είχες ακουμπήσει το πόδι σου στο παράθυρο. Μου χαμογέλασες και μ’ άφησες να περάσω, μετά συνεχίσαμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον και να χαμογελάμε αντιστοίχως ο ένας στον άλλον, είχες όμως παρέα και δεν ήρθα να σου μιλήσω κι όταν έφυγε δε βρήκα την ευκαιρία. Είμαι ο ψήλος με τη γραβάτα (ακούγεται σαν τον τραγούδι τώρα που το σκέφτομαι), καθόμουν λίγο πιο δίπλα. Ελπίζω να το δεις!

 

2.

Tην περασμένη Πέμπτη στο λεωφορείο 460 προς Χαλάνδρι καθόσουν δίπλα μου. Ψηλός, μελαχρινός, με μαύρο σκελετό γυαλιών και έναν πράσινο, φλούο φάκελο. Πιάσαμε συζήτηση περί ανέμων και υδάτων, αλλά ήταν τόσο ενδιαφέρων ο τρόπος έκφρασής σου που ακόμη φέρνω στο νου μου απαντήσεις σου. Κατέβηκες και δεν προλάβαμε καν να συστηθούμε. Σε ψάχνω, μικρέ μου φιλόσοφε.

 

3.

2/5. Σε opening party γνωστής ταράτσας της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη που μας πέρασε ήσουν με την παρέα σου δυο-τρία τραπέζια μακριά από εμάς. Κοιτιόμασταν για αρκετή ώρα. Φορούσες ένα λευκό φόρεμα, ξανθά μαλλιά μαζεμένα πάνω. Έστειλα τη σερβιτόρα να σε κεράσει ό,τι έπινες, με ευχαρίστησες, αλλά αρνήθηκες. Τόσο ακατάδεκτη; Θα ήθελα να σε γνωρίσω γιατί συνέχισες να με κοιτάς μέχρι που έφυγα και μετάνιωσα που δεν ήρθα να σου μιλήσω.

 

4.

Στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκης-Κομοτηνής του Σαββάτου στις 08:30 συνόδευες τον αδερφό σου. Το ξέρω γιατί κρυφάκουσα τη συζήτησή σας. Μέτριου αναστήματος, καστανόξανθος, με κόκκινο μπλουζάκι και λευκό καπέλο. Είχες μια ελιά στο αριστερό μάγουλο. Με βοήθησες να βάλω τη βαλίτσα μου και σου χαμογέλασα. Θα ήθελα να σε βρω. Μου έκανες εντύπωση και σε σκέφτομαι από εκείνη την ημέρα.

 

5.

Στο γάμο της ξαδέρφης μου στο Βόλο την Κυριακή, ήσουν απ’ τους φίλους του γαμπρού. Δε θυμάμαι το όνομά σου, συγγνώμη, ήμουν τύφλα κι η ξαδέρφη μου απ’ την περιγραφή που της κάνω δεν καταλαβαίνει ποιον εννοώ γιατί δε σας ξέρει όλους. Εσύ, όμως, ξέρεις το όμορφο στιγμιότυπό μας στις τουαλέτες. Στείλε μου, θα τρελαθώ. Μαργαρίτα, Βόλος 6 Μάιου.

 

Σύμφωνα με την πολιτική του site δε δημοσιεύονται τα προσωπικά στοιχεία των αποστολέων των μηνυμάτων για τη στήλη «Σε ψάχνω», εκτός κι αν οι ίδιοι το ζητήσουν κατά το email τους. 

Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα παραπάνω μηνύματα απευθύνεται σ’ εσάς, σχολιάστε εδώ, ώστε να αφήσετε το στίγμα σας και να σας βρουν!

Καλούς έρωτες!