Εκείνη η ερωτική επιστολή που κάποτε τόλμησες κι έστειλες. Ή εκείνη που έμεινε αποθηκευμένη σε κάποια πρόχειρα να τη σκονίζουν οι αμφιβολίες. Αυτόματες καταγραφές ή δομημένες εξομολογήσεις, είναι τα δικά σας αληθινά ερωτικά γράμματα και τα θέλουμε. Τόλμησε να τα μοιραστείς μαζί μας και με το πρόσωπο που απευθύνονται. Τα περιμένουμε στο info @ pillowfights.gr με τίτλο «Συστημένα».

 

 

Προς: Γιάννης

«Γεια σου. Σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες με όσα έχουν γίνει με τις πυρκαγιές. Φαντάζομαι ξέρεις ότι η κατάσταση εδώ είναι δύσκολη. Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ και η οικογένειά σου. Μόνο αυτό. Φαντάζομαι πως τελείωσες και τώρα θα πάρεις πτυχίο. Είμαι σίγουρη δηλαδή, γιατί ξέρω πόσο προσπαθούσες. Δεν κρατώ κακία για τίποτα, απλώς ήθελα να στείλω αυτό το μήνυμα τελείως ανθρώπινα κι ελπίζω να μην κρατάς κι εσύ κακία. Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις.»

Αυτό είναι ένα μήνυμα που θα σου έστελνα κανονικά. Αυτό όμως που πραγματικά θα ήθελα να σου πω είναι ότι σε σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες αρκετά και δεν ξέρω γιατί. Δε θα κάνω όμως τίποτα από τα δύο.

Ήθελα να σου πω ότι έχω αδυνατίσει. Έχω χάσει αρκετά κιλά και μου αρέσει, γιατί πλέον αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση και πιο όμορφη. Μπαίνω σε ρούχα που μου άρεσαν και δεν έμπαινα καν στον κόπο να δοκιμάσω επειδή πίστευα ότι δε θα μου κάνουν. Ξεκίνησα και το κάπνισμα. Φαντάζομαι δε θα είσαι χαρούμενος γι’ αυτό. Πέρασα όλα τα μαθήματα σε αυτό το εξάμηνο- το είχα βάλει στόχο να κάνω 6 στα 6. Δούλεψα κιόλας στο κυλικείο και στο στέκι, γνώρισα νέα άτομα, έκανα νέες παρέες· είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη ζωή μου και από την προσπάθειά μου. Η αδερφή μου προχθές παντρεύτηκε. Κάπως συγκινήθηκα όταν είδα πώς κοίταζε ο ένας τον άλλο στα μάτια. Μου θύμισε πώς κοιτούσα εγώ εσένα.

 

 

 

 

Μου έλειψες. Αναρωτιόμουν αν όντως σε έχω αγαπήσει ή αν ήταν ψεύτικο. Τελικά ξέρω πως δεν ήταν. Και συνεχίζω να σ’ αγαπάω από μακριά. Είμαι σίγουρη ότι θα πάρεις το πτυχίο σου και πως έχεις περάσει όλα τα μαθήματα γιατί ξέρω ότι προσπαθούσες πάρα πολύ για αυτό. Ώρες-ώρες περνάει από το μυαλό μου πόσο θα ήθελα να είμαι μαζί σου στην ορκωμοσία, όταν θα μπεις για στρατό, όταν θα τελειώσεις. Σκέφτομαι όλα τα όνειρα που κάναμε- τελικά δε θα γίνει τίποτα από όλα αυτά.

Λένε ότι δεν πρέπει να γυρνάς στις παλιές σχέσεις αλλά αυτό που είχαμε δεν ήταν μια σχέση. Ήταν ο λόγος που σήμερα είμαι αυτός ο άνθρωπος. Εχθές θα κλείναμε 6 μήνες σχέσης, έξι μήνες για μένα υπέροχους με όλα μέσα, χαρές, λύπες, καβγάδες αγάπη. Κι αναρωτιέμαι, θυμάσαι πόσο αγαπιόμασταν;

Δεν ξέρω και δε νομίζω να μάθω ποτέ γιατί δεν έχω τη δύναμη, φοβάμαι να σου στείλω αυτό το μήνυμα. Φοβάμαι την αντίδρασή σου, φοβάμαι την απόρριψη. Παρακαλώ να γίνει κάτι να σε ξαναδώ ή να μου στείλεις κάτι, οτιδήποτε. Ξυπνάω και το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να κοιτάξω το τηλέφωνό μου. Κι ας είναι κενό, κάθε μέρα με βρίσκει με μια μικρή ελπίδα. Λες και κάτι με κρατάει να περιμένω νέα σου.

Ελπίζω να είσαι καλά. Και τα δύσκολα σύντομα θα περάσουν. Απλώς, να, θα ήθελα μια αγκαλιά, τώρα που ακόμη δε λένε να ηρεμήσουν. Ίσως και να την έχω κάποια στιγμή. Μέχρι τότε, σε φιλώ. Καληνύχτα.

«Μήνυμα αποθηκεύτηκε στα πρόχειρα»