ksenia1134

Εκείνη η ερωτική επιστολή που κάποτε τόλμησες κι έστειλες. Ή εκείνη που έμεινε αποθηκευμένη σε κάποια πρόχειρα να τη σκονίζουν οι αμφιβολίες. Αυτόματες καταγραφές ή δομημένες εξομολογήσεις, είναι τα δικά σας αληθινά ερωτικά γράμματα και τα θέλουμε. Τόλμησε να τα μοιραστείς μαζί μας και με το πρόσωπο που απευθύνονται. Τα περιμένουμε στο info@ pillowfights.gr με τίτλο «Συστημένα».

Εξομολογείται η Μαριλένα.

 

Ήμουν, είμαι και θα είμαι υπέρμαχος των μυστικών, των κρυφών αυτών στιγμών που κρατάμε μονάχα για μας. Όχι γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στ’ αγαπημένα μου πρόσωπα, αλλά επειδή αποτελεί αδιαμφισβήτητο δικαίωμα του καθενός να φυλάει μερικές στιγμές για τον εαυτό του. Να τις βαφτίζει «προσωπικές» και να μην αφήνει κανέναν να τις λερώνει με τα σχόλια και την κριτική του.

Έτσι κι εγώ διάλεξα να κρατήσω μυστικές τις στιγμές μαζί σου. Ίσως είναι το μοναδικό μυστικό που είχα ως τώρα κι αυτό, όχι γιατί ντρεπόμουν, αλλά γιατί θέλω να μείνει μεταξύ μας. Μόνο για μένα και για σένα. Μια αλυσίδα που μας δένει και κανείς άλλος δε θα μπορεί να τη σπάσει. Εκτός από μας.

Υπάρχουν στιγμές που το μυστικό αυτό με βαραίνει και καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να μην το μοιραστώ με κάποιον. Ν’ αφήσω για λίγο το βάρος του σε άλλες πλάτες, να ξαποστάσω. Μα μια εσωτερική φωνή επεμβαίνει πάντα την τελευταία στιγμή και με συνεφέρει πριν βρεθώ προ τετελεσμένου. Τι πήγα μόλις να κάνω; Δε θέλω να σκεφτώ τι θα μπορούσε να ‘χε συμβεί. Πόσο εύκολο είναι να υποκύψεις στα λάθη χωρίς καν να το αντιληφθείς.

 

Θέλουμε και τη δική σου ιστορία!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

 

Παρατηρώ γύρω μου ζευγάρια που διατυμπανίζουν προκλητικά τον έρωτά τους. Στις παρέες, τις εξόδους, ακόμα και στα social media. Εκφράζουν ανοικτά όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Κι έρχομαι ως απλός παρατηρητής ν’ αναρωτηθώ γιατί μοιράζονται με τέτοια ευκολία τα μυστικά τους μ’ ένα τόσο ευρύ κοινό. Τα ερωτικά λόγια δεν αφορούν κανέναν άλλο πέρα απ’ το πρόσωπο που τ’ απευθύνεις.

Ένα μικρό μυστικό είναι η αιτία της αισιοδοξίας και της λάμψης των ματιών μου κάθε φορά που σε φέρνω στον νου. Είναι η δύναμη που με βοηθά να βγάλω εις πέρας άλλη μία δύσκολη μέρα, το τέλος της οποίας σε φέρνει χρονικά όλο και πιο κοντά μου. Μέχρι τη στιγμή που θα σε συναντήσω πάλι και θα βυθιστώ μαζί σου σ’ ένα ακόμα μυστικό. Όλοι αναρωτιούνται τι γίνεται με την πάρτη μου, από πού πηγάζει αυτή η ερωτικά φορτισμένη ματιά μου. Δε θέλω να ξέρουν. Οι άνθρωποι γίνονται χειρότεροι κι από θηρία μόλις μυριστούν την ευτυχία. Των άλλων, όχι τη δική τους. Ακόμη κι αν έχουν όλα τα καλά του κόσμου, λυσσάνε μόλις πληροφορηθούν την ευτυχία του άλλου. Και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι οι πιο λυσσασμένοι κάποιες φορές είναι εκείνοι που θεωρούσαμε περισσότερο κοντά μας.

Καλύτερα, λοιπόν, να μην ξέρουν. Κόπιασα τόσο γι’ αυτό το μυστικό, δε θέλω να δώσω μία και να τα διαλύσω όλα. Πες ότι φοβάμαι, ότι ζω με προκατάληψη, ότι με τρώει η ανασφάλεια. Τα δέχομαι όλα και τα στηρίζω. Το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι να χάσω το μυστικό μου. Τις πιο πολύτιμες προσωπικές στιγμές που είχα ποτέ μου. Θα παλέψω γι’ αυτές. Μαζί θα τις διαφυλάξουμε, όπως κάναμε τόσο καιρό. Κι αν κάποτε αποκαλυφθούν τα πάντα, μη στενοχωρηθείς. Έχουμε όλο τον καιρό μπροστά μας να δημιουργήσουμε καινούργια μυστικά.