Ο χαμούλης και ο πανικούλης γίνεται αυτή την εβδομάδα με δύο πλανήτες να αλλάζουν σπίτι και μία Πανσέληνο να, με τα συγχωρήσεως. Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και μας κάνει λάγνους και καλοπερασάκηδες, ο Άρης περνάει στον Καρκίνο και τα κάνει μπάχαλο στα οικογενειακά μας, και η Πανσέληνος στις 18 του μήνα στον άξονα του Ταύρου με τον Σκορπιό μας φέρνει χαμόγελα μιας και, ευτυχώς να λέμε, φέρνει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και στον κουμπαρά μας. Βέβαια μας κάνει υπεραισιόδοξους λες και ξαφνικά έχουμε την ικανότητα να κατακτήσουμε τον κόσμο, αλλά δε θέλει πολύ να φάμε τα μούτρα μας, οπότε προσοχή στο πόσο ψώνια και ξερόλες είμαστε, καλά μου.

 

Κριός

Ωραίο το νέο σου προφίλ αυτή την εβδομάδα, Κριαράκι μου, αυτό που θέλει να βγει, να το κάψει, να διασκεδάσει και να φωνάξει πως ο μήνας έχει εννιά. Χαιρόμαστε όλοι με την διάθεσή σου εκτός από την τσέπη συ η οποία μάλλον θα αναστενάξει γιατί για σένα ελευθερία σημαίνει και σπατάλη αυτές τις ημέρες. Τους καυγάδες στο σπιτικό σου και τα ξινισμένα μούτρα τους δε τα σκέφτεσαι; Αν σε πιάσει και εσένα ο εγωισμός και η αδιαλλαξία σου, πάει, θα το κλείσετε το μαγαζάκι, μόνο αυτό έχω να σου πω. Επειδή η λογική δε σου λείπει, εγώ λέω να την πάρεις ένα τηλέφωνο και να τα βρείτε, και μαζί να βρείτε και τον τρόπο να διορθώσετε τον χαμούλη που πιθανών να δημιουργήσεις.

 

Ταύρος

Ετοιμάσου για χαρές και πανηγύρια αυτή την εβδομάδα, Ταυράκι μου, αφού η Αφροδίτη κάνει μία εντυπωσιακή είσοδο στο σπίτι σου και το επόμενο διάστημα θα σε κάνει να αισθάνεσαι το λιγότερο μία ντίβα. Λάμπω, λάμπω, από τη χαρά μου λάμπω, θα τραγουδάς και όντως η λάμψη σου θα είναι ικανή να αφήσει ξερούς τους πάντες. Ναι, και σε επαγγελματικό επίπεδο και φυσικά παραδάκι στην τσέπη. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί γίνεσαι τσαμπουκάς και ξύνεις τα νύχια σου για καυγά. Και μετά, αν τα ακούσεις από το περιβάλλον σου θα φταίνε οι άλλοι. Για να μη φτάσεις σε σημείο να κάνεις τη ζωή σου άνω κάτω, άσε τους εγωισμούς και τις εγωπάθειες. Δεν θα κερδίσεις τίποτα.

 

Δίδυμοι

Μάλιστα! Θα παρεξηγηθείς αν σου πω ότι αυτή την εβδομάδα κρύβεις ένα τρυφερό Καρκινάκι μέσα σου; Τώρα, σου αρέσει δε σου αρέσει αυτή είναι η αλήθεια, Διδυμάκι μου, αφού σε συναισθηματικό επίπεδο κάνεις στροφή 180 μοιρών και θες να αγαπήσεις και να αγκαλιάσεις τον κόσμο όλο- πρώτα πρώτα  το ταίρι σου, τους φίλους και την οικογένειά σου. Αν αρχίσουν να σε ψεκάζουν με αγιασμό είναι επειδή δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Εσύ ασχολήσου με κάποια άτομα από τη δουλειά που σου σκάβουν το λάκκο, φρόντισε να μη χάσεις την ψυχραιμία και του καλούς σου τρόπους γιατί αν βγάλεις νυχάκια θα σου γυρίσει μπούμεραγκ. Δεν είναι εποχές για κακές εντυπώσεις.

 

Καρκίνος

Την είδες επαναστάτης ποπολάρος αυτή την εβδομάδα στη σχέση σου, Καρκινάκι μου, και είπες να σηκώσεις μπαϊράκι για να διεκδικήσεις την ανεξαρτησία σου-και σκέψου το σοκ του συντρόφου σου, αλλά και το δικό μου σε αυτό το άκουσμα. Οι βλέψεις σου είναι επαγγελματικές και ξαφνικά δεν έχεις χρόνο για γλύκες, αλλά μήπως καλύτερα να έβρισκες μία ισορροπία, και τη δουλίτσα σου καλά να κάνεις και τον άνθρωπό σου να μην πικράνεις; Φτάνοντας στα πολυπόθητα επαγγελματικά, να σου πω πως οι ευκαιρίες θα τρέχουν από τα μπατζάκια σου και νέες γνωριμίες θα κάνεις, αλλά αν σε πιάσει ο εγωισμός σου και η αλαζονεία σου ότι τα ξέρεις όλα, καλά κρασιά. Θα το χάσεις το τραίνο.

 

Λέων

Να, μωρέ, εδώ στον αγώνα. Για το καλύτερο πόστο, για τον υψηλότερο μισθό και το γωνιακό γραφείο. Κάπως έτσι θα κυλήσει η εβδομάδα σου, Λιονταράκι μου, μιας και η επαγγελματική σου αποκατάσταση είναι ο νυν υπέρ πάντων αγώνας. Σου έχω νέα. Καλά θα τα πας γιατί αυτοί που πρέπει έχουν μάτια και βλέπουν. Σκάσε χαμόγελο που σε έχει φάει το άγχος και η αγωνία. Θα σου έλεγε ότι πρέπει να δουλέψεις για να ζήσεις και όχι να ζεις για να δουλέψεις αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Όταν αρχίσεις να παίρνεις τα πάνω σου μη σε πιάσει και εσένα η ξεροκεφαλιά σου και δεν παίρνεις από λόγια. Βάλε λίγο συναίσθημα στις αποφάσεις σου. Να γλυκάνεις και λίγο.

 

Παρθένος

Εντάξει, ότι εσύ θα ήσουν ο υποκινητής τους σαματά και του τζερτζελέ αυτή την εβδομάδα, ποιος να το πίστευε, Παρθενάκι μου, αλλά, όχι, μπράβο και πάλι μπράβο μπας και σταματήσουν μερικοί να σε λένε κινούμενη ανία. Να σημειώσουμε εδώ ότι η έντονη κοινωνικότητά σου έχει καλό σκοπό. Ε, πως. Να μην ενταχθείς σε μία ομάδα που θέλει να βοηθήσει τη φώκια μονάχους-μονάχους; Εύγε, νέε μου και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σου. Άκου, όμως. Όταν θα αποφασίσεις να ρυθμίσεις τα επαγγελματικά σου, μη σε πιάσει αυτό το ψηλομύτικο που έχεις και αρχίσεις την κριτική στα πάντα. Κάποιος θα σου απαντήσει κατάλληλα και δεν θα φταίει.

 

Ζυγός

Ποιος σε βούτηξε στη μαρμίτα της ζήλια, της ανασφάλειας και της καχυποψίας απέναντι στο ταίρι σου αυτή την εβδομάδα, Ζυγάκι μου; Να πάρεις σκάλα και να βγεις από εκεί μέσα γιατί αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τα νευράκια σου θα τα κάνεις μπάχαλο. Τουλάχιστον τα πας χάρμα στο επαγγελματικό κομμάτι και αν δεν αφήσεις και εκεί το στρες να σε μαραζώσει, θα κάνεις θαύματα. Πολύ άγχος, βρε παιδί μου! Όχι τίποτα άλλο, αλλά υπάρχει η περίπτωση να γίνεις ένας μικρός ξερόλας και να προσπαθήσεις να την πεις στους ανώτερούς σου ή σε άτομα που θέλουν να σε βοηθήσουν. Μάντεψε ποιος θα φάει το κεφάλι του σε αυτή την περίπτωση. Ουπς!

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα θες να αποδείξεις ότι είσαι όντως η σεξοβόμβα του ζωδιακού, και γι΄αυτό το λόγο είπες να κάνεις έναν μικρό χαμό ώστε να παραδώσεις και μαθήματα σε μερικούς μερικούς που προσπαθούν να σου φάνε τον τίτλο, Σκορπιδάκι μου. Ε, δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά για να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου, αλλά, βρε παιδί μου, είναι ανάγκη να φλερτάρεις ακόμα και με τον περιπτερά και να ανεβάζεις το αίμα του συντρόφου σου στο κεφάλι; Κάνε τα τσαλίμια σου στον άνθρωπο που περιμένει πως και πως μία σου ματιά. Εντάξει, δεν είπαμε να γίνεις σκλάβος του, έχεις  και εσύ τα θέλω σου. Τα ταξίδια σου, την γνώση σου, τα έτσι και τα αλλιώτικά σου. Έτσι μπράβο

 

Τοξότης

Ο ποιος καλός ο μαθητής της εβδομάδας. Ναι, εσύ είσαι Τοξοτάκι μου, που είτε σε θέματα σπουδών ή εργασίας, έχεις βάλει σκοπό να κάνεις τους καθηγητές ή τους προϊστάμενούς σου να τρίβουν τα μάτια τους από τα αποτελέσματα που φέρνεις. Να σου πω, όμως, μη γίνει εμμονικός με όλα αυτά και εριστικός με τους συναδέλφους σου. Γιατί αν ξεχάσεις τους τρόπους σου μη σου πω πως γίνεσαι, μικρό μου αγενές Τοξοτάκι. Σπατάλησε την ενέργειά σου και έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί παίζει πολύ παρασκήνιο αυτή την εβδομάδα και δε θες να το χάσεις. Όχι τίποτα άλλο, μη γίνει καμία στραβή και από το ζενιθ της διάθεσής σου βρεθείς στο ναδίρ. Κρίμα είναι.

 

Αιγόκερως

Ποιος το περίμενε ότι θα ήσουν τόσο ευαισθητούλι αυτή την εβδομάδα, σε σημείο να σε αρπάξει ο λουκουματζής της γειτονιάς για να μελώσει τους λουκουμάδες του, Αιγοκεράκι μου. Έπαθες κάτι; Να σε δει κανένας γιατρός; Για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος είσαι με τα αισθηματικά σου, αν έβρισκε λιβάδι θα έτρεχες με τις κοτσίδες να ανεμίζουν και θα κυλιόσουν στο χορτάρι σαν αγελαδίτσα. Ωραία όλα αυτά, αλλά μην πνίξεις το ταίρι σου με την ανάγκη σου να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Άσε τον λίγο σε ησυχία και δώσε προσοχή στα επαγγελματικά σου. Όσο το παίζεις Κοκκινοσκουφίτσα, ένας κακός λύκος σε υπονομεύει.

 

Υδροχόος

Οικογένεια και εργασία. Εργασία και οικογένεια, αυτές οι μάστιγες, Υδροχοάκι μου. Και καλά να πρέπει να τις αντιμετωπίσεις μία μία. Αλλά να σου πέσουν όλα μαζί; Συμβουλή για να μη γίνεις μπίλιες με του συναδέλφους σου. Σταμάτα τη γκρίνια! Το ξέρω ότι γκρινιάζεις λόγω άγχους και πίεσης αλλά αυτοί γιατί να νοιαστούν; Ασχολήσου με το σπίτι σου. Κάνε κάνα μερεμέτι τώρα που δεν θα θες να βγεις από εκεί αλλά βάλε φρένο στο τι σπαταλάς γιατί προβλέπω και την οικογένειά σου να σε αρχίζει στο ψάλσιμο που δε βγάζεις το χέρι από την τσέπη. Τελικά η λύση είναι να το ρίξεις στον αθλητισμό. Πάντα έχουμε ανάγκη από νέους ολυμπιονίκες. Άσε που θα ξεσκάσεις κιόλας.

 

Ιχθύς

Τι Πάρις Χίλτον και λοιποί σελέμπριτις μου λες εμένα. Ο Ιχθύς κάνει τη διαφορά. Τι χαμογελάς, βρε Ψαράκι μου που έχεις γίνει ένα με την παγιέτα και τρέχεις από πάρτυ σε πάρτυ και από γκαλά σε γκαλά. Να κάνω μια ερώτηση; Τα γκαλά σου αρέσουν στα αλήθεια, ή το κάνεις για να σε κανακεύουν και να μη πας σπίτι σου; Σε περιμένουν τα δικά σου άτομα, ξέρεις. Μήπως να αντικαταστήσεις τις χειραψίες και τα φιλιά στον αέρα με αγκαλιές και αληθινά φιλιά προς τους αγαπημένους σου; Μη σου κολλήσει και η ρετσινιά του “τζίτζικα”, κατάλαβες; Μη πω για αυτή την έρμη τη σχέση σου που σε ψάχνει. Έχω μία ιδέα. Γιατί δεν χτυπάς ένα εξωτερικό μαζί του; Ένα Μιλάνο, βρε παιδί μου.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη