Η γλυκιά Αφροδίτη έχει βαλθεί να μας τρελάνει εκεί στους Ιχθύες. Η επιρροή της είναι λιγάκι όπως λέει το τραγούδι «αυτά παθαίνει μάτια μου όποιος τρελά αγαπάει, πετά μέσα στα σύννεφα, στη γη παραπατάει». Προσοχή μη μας κόψουν τα φτερά και μη βρεθούμε με τα μούτρα στο χώμα. Έρωτας, υπάρχει τίποτα πιο απρόβλεπτο;

 

Κριός

Κριέ μου, η ερωτική σου βδομάδα θα είναι γεμάτη καλή διάθεση κι έντονο ερωτισμό, κάτι που δε θα μείνει κι ασχολίαστο απ’ το ταίρι σου, αφού ίσως για πρώτη φορά πας εκεί για να βρεις ηρεμία αντί να ξεσπάσεις τα νεύρα σου όπως συνήθως. Αυτή η αγαπησιάρικη πλευρά σου σαφώς είναι πιο αποδεκτή και σε φέρνει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Καταφέρνετε παρέα να πάτε τη σχέση σας λιγάκι παραπέρα για να μη βαλτώσει.

Όσο για σένα που ακόμα ψάχνεις τον έρωτα, πρέπει να ρισκάρεις για να ζήσεις το όνειρο. Αν παραμείνεις δειλός, μπορεί να χάσεις την ευκαιρία σου.

Pillowfight: Δίδυμος

Goodnight: Ιχθύ

 

Ταύρος

Ταύρε μου παραπονιάρη, μπορεί να αισθάνεσαι παραμελημένος- άλλες φορές άδικα άλλες όχι- αλλά το να κλείνεσαι στον εαυτό σου πεισματικά δε σε βγάζει πουθενά. Καλό θα ήταν αντί να κρατάς μέσα σου όλα εκείνα που σε ανησυχούν ή σε ενοχλούν, να κάνεις μια ωραιότατη συζήτηση με το άλλο σου μισό για να μη μείνουν ανάμεσά σας καταστάσεις που μπορείς να σας απομακρύνουν εντελώς. Είναι κρίμα με τόσο θετικές επιρροές, να μην τις εκμεταλλευτείς για να περάσετε καλά!

Εσύ που είσαι ελεύθερος ακόμα, τόσους πολλούς μνηστήρες ούτε η Πηνελόπη δεν είχε. Θα είσαι απαράδεκτος αν μείνεις μόνος. Διάλεξε με προσεκτικά.

Pillowfight: Παρθένος

Goodnight: Λέων

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, ψάχνεις να βρεις τρόπους να βγάλεις τη σχέση σου από αυτή την απαίσια ρουτίνα όπου κινδυνεύει να πέσει και το κάνεις με πάθος γιατί μισείς τη ρουτίνα, όσο τίποτ’ άλλο στον κόσμο. Καλά κάνεις διότι ουδείς χειρότερος εχθρός απ’ τη ρουτίνα. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, δε σε φοβάμαι, το ΄χεις, και θα καταπλήξεις και τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αν όμως είσαι μόνος, καλά θα κάνεις να αρχίσεις να βγαίνεις έξω συχνότερα  αν θες να βρεις τον έρωτα. Πίστεψέ με, δεν πρόκειται να έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα… δεν κάνει delivery!

Pillowfight: Υδροχόος

Goodnight: Σκορπιός

 

Καρκίνος

Καρκινάκι, βδομάδα ερωτικών αλλαγών θα είναι αυτή για σένα και για μία φορά δε σε φοβίζουν αυτές οι αλλαγές αλλά τις κυνηγάς λες κι η ζωή σου εξαρτάται από αυτές. Τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να πάρεις φόρα και να πεις «ναι» σε όλα εκείνα που φοβόσουν, πρέπει να δείξεις στο ταίρι σου πως δε σε κρατάει τίποτα μακριά του πια. Εξάλλου, με τόση υπομονή που κάνει με σένα και τις ανασφάλειές σου… τι άλλη απόδειξη θες πως είναι ο ένας και μοναδικός;

Είσαι μόνος; Αυτό το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου απ’ το πουθενά, μπορεί να φέρει την πολυπόθητη αλλαγή. Ρίσκαρε!

Pillowfight: Αιγόκερως

Goodnight: Παρθένος

 

Λέων

Λιοντάρι μου όμορφο, βαλτώνει η σχέση σου και το γεγονός αυτό σε έχει παραλύσει λιγάκι γιατί… πώς τολμάει να το κάνει αυτό σε σένα; Εντάξει έχεις βάλει κι εσύ λίγο το χεράκι σου. Προσπάθησε να πλησιάσεις με γλυκό τρόπο το ταίρι σου για να βρείτε έναν τρόπο να λύσετε τα προβλήματα που σας έχουν απομακρύνει και να βγείτε από το τέλμα. Μόνο, προς Θεού, μην κλειστείς στον εαυτό σου επειδή κάτι πάει στραβά.

Αν απ’ την άλλη ψάχνεις τον έρωτα, τότε βγες και διασκέδασε, δείξε το υπέρλαμπρο πρόσωπό σου και μόνο χαμένος δε θα βγεις.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Ζυγός

 

Παρθένος

Παρθενάκι, πολύ το τρέξιμο ειδικά στα επαγγελματικά σου, αφού προσπαθείς να τα βάλεις σε μια σειρά, αλλά έτσι όπως κάνεις, έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σου κι αυτό μπορεί να αποβεί καταστροφικό. Ήδη έχουν αρχίσει οι γκρίνιες και τα παράπονα, μην τα αγνοείς! Καλό θα ήταν να βρεις επειγόντως τη χρυσή τομή ανάμεσα σε σχέση κι επαγγελματικά πριν το μετανιώσεις. Γιατί την επιτυχία ουδείς τη χάρηκε ολομόναχος.

Αν ανήκεις στους ελεύθερους, δεν πρόκειται να βρεις ταίρι αν δε σταματήσεις να έχεις παράλογες απαιτήσεις. Ούτε εσύ είσαι τέλειος, γιατί να αναζητάς τελειότητα από τον άλλον;

Pillowfight: Υδροχόος

Goodnight: Λέων

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, Σκωτσέζικο ντους έχεις καταντήσει και το θέμα είναι πως ο σύντροφός σου δεν ξέρει πότε θα του ανοίξεις την παγωμένη βρύση. Θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω κι ως διπολικό έτσι όπως αντιδράς. Εκεί που είσαι γλυκός κι αγαπησιάρης, εκεί γίνεσαι ψυχρός κι ανάποδος από το πουθενά. Να το κοιτάξεις αυτό. Επίσης, αν σ’ ενοχλεί κάτι, απλά μίλα, χρυσό μου. Μη στείλεις το ταίρι σου στην εντατική με τα καμώματά σου.

Εσύ που κυνηγάς τον έρωτα, χρειάζεσαι να βρεις λίγη αυτοπεποίθηση για να κάνεις ένα βήμα μπρος και να πιάσεις τον έρωτα από τα μαλλιά. Χωρίς ρίσκο, όμως, δε γίνεται τίποτα.

Pillowfight: Κριός

Goodnight: Τοξότης

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, μία λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει τη συμβολή σου στη σχέση σου. Απών. Πού είσαι, πού βρίσκεσαι, τι κάνεις… κανείς δεν ξέρει. Ούτε εσύ εδώ που τα λέμε. Περνάς μια κρίση ταυτότητας από τη μία κι από την άλλη έχεις επικεντρωθεί στα επαγγελματικά που είναι αγκάθι στο πλευρό σου. Πρέπει όμως να βάλεις και τα ερωτικά σου στο παιχνίδι γιατί διαφορετικά, προβλέπω να μένεις μόνος και να κλαις για τις λάθος επιλογές σου.

Κι είσαι μόνος, μη βιάζεσαι να βρεις ταίρι, τα καλά αργούν να έρθουν.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Ταύρος

 

Τοξότης

Τοξότη μου, στα ύψη ο ερωτισμός σου αυτές τις μέρες! Όχι ότι χρειάζεσαι και πολύ για να πάρεις μπρος. Βρίσκεις ευφάνταστους τρόπους για να τρελαίνεις το άλλο σου μισό και να βάζεις σε γερές βάσεις τη σχέση σας, ξεκινώντας να διορθώνεις καταστάσεις από το σεξ ως τον τρόπο επικοινωνίας σας. Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα, και γιατί άλλωστε να μην το προσπαθήσεις;

Αν είσαι μόνος, μην ανησυχείς, η ελευθερία είναι μια κατάσταση την οποία απολαμβάνεις γιατί όταν έρθει ο έρωτας, θα είσαι έτοιμος για όλα.

Pillowfight: Δίδυμος

Goodnight: Καρκίνος

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, σίγουρα δε θα είναι μια ομαλή βδομάδα για τα ερωτικά σου αφού τα σκαμπανεβάσματα θα δίνουν και θα παίρνουν. Εντάξει, τα έχει αυτά μια σχέση, αλίμονο αν ήταν όλα τέλεια. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μη γίνει μια καθημερινή κατάσταση αυτό το πάνω-κάτω. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να διορθωθεί, προσπάθησε μαζί με το ταίρι σου να το διορθώσετε. Κι αν ο σύντροφός σου δεν κατανοεί πως περπατάτε σε κινούμενη άμμο, τότε πες του ξεκάθαρα. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Εσύ που ακόμα ψάχνεσαι ερωτικά, μήπως να κάνεις ένα διάλειμμα; Περνάς και μόνος σου καλά…

Pillowfight: Παρθένος

Goodnight: Υδροχόος

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις μια καλή σχέση ακόμα καλύτερη, είναι η επικοινωνία κι η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σου. Τέλος. Αυτό μπορείς να το κάνεις; Μπορείς να μην αντιδράς λες κι είσαι παντογνώστης, και να λες αυτό που αισθάνεσαι καθαρά; Πιστεύω πως μπορείς κι αν το κάνεις να ξέρεις πως δε θα έχεις να φοβηθείς τίποτα απολύτως.

Αν ανήκεις στους ελεύθερους, τώρα είναι η ώρα να πλησιάσεις εκείνο το άτομο που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Οπλίσου με αποφασιστικότητα, η Αφροδίτη είναι με το μέρος σου.

Pillowfight: Τοξότης

Goodnight: Καρκίνος

 

Ιχθύες

Ψαράκι μου, αυτή τη βδομάδα καταφέρνεις να έρθεις λιγάκι πιο κοντά με τον άνθρωπο σου αφού ανοίγεσαι κι αποκαλύπτεις όλες τις φοβίες σου και τα παράπονά σου. Μπορεί να το κάνεις με επιφύλαξη, αλλά η ανταπόκριση είναι άμεση. Μερικές φορές αυτό χρειάζεται ο σύντροφός σου, μια υπενθύμιση των θέλω και των αναγκών σου. Και φυσικά, μπορείς να ανταποκριθείς κι εσύ στα δικά του αντίστοιχα. Δίνεις και παίρνεις. Το μυστικό της καλής σχέσης.

Εσύ που είσαι μόνος, τόλμα, φλέρταρε… μην περιμένεις τον άλλον να κάνει το πρώτο βήμα. Δείξε τι είσαι ικανός να κάνεις!

Pillowfight: Δίδυμος

Goodnight: Ταύρος

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη