tylercreatesworlds-view-space-nebula-amazing-high-resolution-photography-widescreen-stars-stars

Σελήνη στον Yδροχόο και το πλανητικό σκηνικό μοιάζει να είναι πιο μπερδεμένο από ποτέ. Κάποια μυστικά ίσως φανερωθούν πράγμα που κάποιους δε σας συμφέρει καθόλου. Ωστόσο, πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις που που εσείς οι ίδιοι προκαλέσατε στον εαυτό σας, μην το ξεχνάτε αυτό. Δέστε τις ζώνες σας γιατί η πτήση αυτής της εβδομάδας επιφυλάσσει πολλές αναταράξεις.

 

Κριός
Κριέ μου, η εβδομάδα αυτή απαιτεί από σένα να πάρεις στα χέρια σου καταστάσεις που οι άλλοι δείχνουν να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν και να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά. Εσύ γνωστός για τις αρχηγικές σου ικανότητες θέλεις ακόμη μια φορά να αποδείξεις στον εαυτό σου αλλά και σε τρίτους ότι μπορείς να τα καταφέρεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Πρόσεχε όμως τα πράγματα δε λειτουργούν υπέρ σου αυτή τη φορά. Κάποιες αποφάσεις του περασμένου τριμήνου μπορούν να επηρεάζουν ακόμα τις σχέσεις και τις υποσχέσεις που έδωσες τότε. Ξεκαθάρισε τα πράγματα και στείλε στη μαμά του όποιον σε πλήγωσε και δε σου κάνει.

Pillowfight: Νέα αρχή με το Λέοντα, τι λες;

Goodnight: Μακριά από τις παγίδες που σου στήνει ο Ζυγός.

 

Ταύρος
Ταυράκι μου, μπορεί να πιάνει κρύο και να είναι καιρός για δύο. Όμως εσύ αυτή ακριβώς τη χρονική στιγμή αποφασίζεις να κρατήσεις αποστάσεις από ένα πρόσωπο που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχες βάλει στην καρδιά σου στο σπίτι σου, στην οικογένειά σου. Είναι γνωστό ότι εσύ έτσι λειτουργείς, μπορεί να κάνεις μεγάλη υπομονή όμως όταν κάτι νιώθεις ότι προδίδει την εμπιστοσύνη που του έδειξες αυτομάτως λειτουργείς σαν το χειρότερο εκδικητή. Ο δρόμος ο μοναχικός σίγουρα είναι δύσκολος και δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου όμως προτιμάς να έχεις μία αλήθεια παρά μια σχέση που βασίζεται στο ψέμα.

Pillowfight: Αχ αυτά τα λόγια που σου λέει ο Καρκίνος, δεν μπορεί άλλος κανείς.

Goodnight: Λέοντα, ευχαριστώ δε θα πάρω.

 

Δίδυμος
Επιστροφές καταστροφές και πολλές πολλές ταραχές σου φέρνει η νέα ερωτική σου εβδομάδα. Διδυμάκι μου, ό,τι δεν είσαι σε θέση να αποφύγεις φρόντισε να το απολαύσεις ή τουλάχιστον να του δώσεις λίγο περισσότερο χρόνο να σου δείξει τι πραγματικά είναι αυτό το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή σου. Αυτός ο νέος έρωτας που σε διεκδικεί, μπορεί εκ πρώτης να μη σου κάνει. Αν κοιτάξεις όμως λίγο βαθύτερα και σκάψεις κάτω από την επιφάνεια ίσως βρεις μικρά διαμαντάκια πράγματα που έψαχνες εδώ και πάρα πολύ καιρό σε μια σχέση. Μη χάσεις την ευκαιρία αυτή τη στιγμή να προχωρήσεις παρακάτω και να δημιουργήσεις κάτι όμορφο αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου και να ξεπεράσεις σιγά-σιγά τις απογοητεύσεις του τελευταίου διαστήματος.

Pillowfight: Υδροχόος με τα χίλια.

Goodnight: Μακριά μου να φύγεις Κριέ.

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, μπορεί αυτή την εβδομάδα τα επαγγελματικά να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και οι καταστάσεις να επιβάλλουν να επικεντρωθείς σε αυτά όμως εσύ μη χάσεις χρόνο και μην αφήσεις άλλο τον καιρό να περνάει έτσι μόνος χωρίς κάποιο φλερτ και χωρίς κάτι να σου δίνει κινητήριο δύναμη για τη ζωή σου. Αν ανοίξεις τα ματάκια σου και δεις λίγο καλύτερα θα διαπιστώσεις ότι στο χώρο της εργασίας σου υπάρχει κάποιο πρόσωπο που τρέφει διαφορετικά συναισθήματα από αυτά που εσύ θέλεις να πιστεύεις. Ίσως θα πρέπει να του δώσεις μία ευκαιρία να βρει το χώρο ώστε να σου μιλήσει ξεκάθαρα για αυτά. Άσε το παρελθόν να κάνει παρέα με το παρελθόν και μείνε εσύ να απολαύσεις το εδώ και το τώρα.

Pillowfight: And the winner is… Ιχθύς με διαφορά.

Goodnight: Δεν τον θέλεις τον Τοξότη ρε παιδί μου.

 

Λέων
Λιονταράκι μου, άφησες τις πόρτες ανοιχτές και μπάζει από παντού. Νιώθεις πιο ακάλυπτος από ποτέ πράγμα αρκετά δύσκολο να το διαχειριστείς. Εσύ όλα τα μετράς και πάντα βρίσκεσαι ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, έλα όμως που αυτή τη φορά δε θα σου γίνει το χατίρι. Μη σκας λιονταράκι μου και αυτά μες στο πρόγραμμα είναι. Εσύ φρόντισε να ολοκληρώσεις ό,τι έχεις αφήσει μισό και τις διαφωνίες που τυχόν προκύπτουν να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Γιατί αν χάσεις τώρα την μπάλα, άντε ψάξε να τη βρεις. Καλά κουράγια σου εύχομαι.

Pillowfight: Ζυγός κι Αιγόκερως, να με ακούς.

Goodnight: Όχι Ταύρο, θα σε ζαλίσει με τη φλυαρία του.

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, αγώνας δρόμου η εβδομάδα αυτή που ξεκινά για σένα. Δε θέλω να σε τρομάξω απλά οφείλω να σε προειδοποιήσω. Να ξέρεις λοιπόν, ότι οι ανοιχτοί λογαριασμοί που άφησες με ανθρώπους και με καταστάσεις βρίσκονται αυτή τη στιγμή απέναντί σου και σε προσκαλούν και σε προκαλούν να τις αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο. Φυσικά κάτι τέτοιο δε είναι πάντα εύκολο κι αναίμακτο έτσι και για σένα θα είναι ένα παιχνίδι νεύρων κι αντοχής. Θυμήσου σε αυτές τις περιπτώσεις ο περισσότερο υπομονετικός κερδίζει κι εσύ με την υπομονή το ‘χεις.

Pillowfight: Σκορπιός για μεγάλες αγάπες.

Goodnight: Μη χαραμίσεις το σάλιο σου για τον Δίδυμο, δε λέει.

 

Ζυγός
Ζυγέ μου, η ζυγαριά γέρνει μια αριστερά μια δεξιά αυτή την εβδομάδα κι εσύ θα πρέπει να αντιμετωπίσεις από τη μία τον πονοκέφαλο που σου προκαλούν τα οικονομικά σου και από την άλλη να καταστρώσεις ένα σχέδιο για την κατάκτηση ενός προσώπου που σου έχει κεντρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό το ενδιαφέρον. Άκου όμως τι παίζει, αυτός ο νέος έρωτας πρέπει να περάσει από σαράντα κύματα για να επιβιώσει καθώς ξέρεις καλύτερα από μένα ότι οι καταστάσεις είναι αρκετά απαγορευτικές. Ωστόσο, βάλε το σωσίβιο σου και ξεκίνα να πλέεις στα πολύ βαθιά νερά του Θεού έρωτα.

Pillowfights: Το Ψαράκι σας θα φάτε ψητό ή τηγανιτό;

Goodnight: Σε ξενέρωσε η Παρθένος.

 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, με την Αφροδίτη να κάνει είσοδο στο ζώδιό σου, τι καλύτερο μπορείς να περιμένεις για την ερωτική σου εβδομάδα; Λοιπόν, έχω να σου πω ότι οι διαπροσωπικές και ερωτικές σχέσεις παίρνουν φωτιά γίνεσαι πιο ποθητός από ποτέ και σε μια τέτοια περίπτωση αυτό που εσύ θα πρέπει να κάνεις είναι να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο δρόμο σου. Ανέλαβε την ευθύνη των αποφάσεών σου και σε καμία μα καμία περίπτωση μη βάλεις σε δίλημμα τον εαυτό σου. Και θα μου πεις, απ’ την Κική και τον Κοκό ποια να διαλέξω, και τις δύο θα σου πω.

Pillowfight: Τοξότης, Ζυγός, Κριός.

Goodnight: Ακόμα δεν πήρες το μάθημα σου με τον άλλο Σκορπιό που σε φλερτάρει;

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, η εβδομάδα ξεκινά με νέες προκλήσεις και πρέπει να έχεις τεντωμένα τα αυτάκια σου και τις κεραίες σου γιατί μικρά ένοχα μυστικά μπορεί να δουν το φως του ήλιου και δεν ξέρω αν είσαι προετοιμασμένο για τα αποκαλυπτήρια. Καλό θα ήταν να έχεις προετοιμάσει το έδαφος για παν ενδεχόμενο. Αν παίζεις σε διπλό ταμπλό είναι τώρα η καταλληλότερη στιγμή να αποφασίσεις σε ποιο γήπεδο θα παίξεις την μπαλίτσα σου. Κάν’το τώρα που το σύμπαν ακόμα σε πάει.

Pillowfight: Λέων ανεπιφύλακτα και για τα διαλείμματα Αιγόκερω.
Goodnight: Δεν παίζει να συμφωνήσεις με το Δίδυμο.

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, το βόλεμα και τη συνήθεια πολλοί αγάπησαν αλλά η ρουτίνα δεν είναι το φόρτε σου αυτή την περίοδο. Ψάχνεις κάτι νέο να σε ταρακουνήσει, να σε βγάλει από τη συνήθεια, να σε πάει παρακάτω, αυτό έχεις ανάγκη αυτή τη στιγμή. Το σημαντικό είναι να ακούσεις και να αφουγκραστείς όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι πρώτα εσύ καλά μέσα σου και μετά να ικανοποιείς τα θέλω των γύρω σου. Βάλε προτεραιότητα τον εαυτό σου και τις ανάγκες του και θα δεις ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν εκεί που δεν το περιμένεις.

Pillowfight: Ζυγός, ταιριάζουν τα θέλω σας σε αυτή τη φάση, για το παρακάτω βλέπουμε.

Goodnight: Κούνα μαντήλι στον Υδροχόο.

 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, νέα δεδομένα σε βγάζουν από την πορεία και από την τροχιά που είχες χαράξει κι αν εσύ δεν αποφασίσεις να ακολουθήσεις το ρεύμα να ξέρεις ότι θα χαθείς. Το σύμπαν σου στέλνει μηνύματα και σου λέει προς τα πού να κατευθυνθείς, εσύ επιμένεις να πηγαίνεις από την άλλη μεριά. Ξέρω ότι σου βάζω δύσκολα όμως προσπάθησε να ακούσεις τα ξεκάθαρα μηνύματα από τους γύρω σου και πάψε να πιστεύεις ότι μπορείς να τα ελέγξεις όλα. Αδύνατον.

Pillowfights: Δίδυμος ο αινιγματικός.

Goodnight: Ζυγός ο απαγορευτικός.

 

Ιχθύς
Ο έρωτας, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται, το ίδιο πράγμα συμβαίνει και σε σένα Ψαράκι μου. Όσο και να προσπαθείς λοιπόν να πείσεις τον εαυτό σου ότι δε σε ενδιαφέρει ξέρεις ότι καίγεσαι και λιώνεις για ένα άτομο το οποίο πιθανότατα να μην πρέπει. Ωστόσο τι πρέπει τι δεν πρέπει στιγμή δε σκέφτηκες και τώρα σε μαζεύουμε από τα πατώματα .Βάλε λίγη λογική στο συναίσθημα σου προσπάθησε να δεις τις πιθανότητές που έχεις με το άτομο αυτό. Εγώ πάντως θα πω ότι ο τολμών νικά.

Pillowfight: Ένας άλλος Ιχθύς θέλει ρομάντζα.

Goodnight: Ο Κριός θα σε ξενερώσει.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!