Παράξενη θα είναι ερωτικά η εβδομάδα μας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο και να βγάζει προς τα έξω ερωτικά παράπονα αλλά κι ένα άσβεστο πάθος που μπορεί να σώσει ακόμα και την πιο τελειωμένη σχέση. Εκμεταλλευτείτε το και ζήστε παθιασμένα!

 

Κριός

Αν κι οι δύο πρώτες μέρες της εβδομάδας θα είναι δύσκολες, Κριέ μου, εσύ θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο γιατί πολύ απλά, θες να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου -ειδικά από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα. Ναι, μεν, θα δυσκολευτείς, αλλά με λίγη χαλάρωση και μια γλυκιά ερωτική ατμόσφαιρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να συζητήσετε όλα εκείνα που σας χωρίζουν, αλλά και τρόπους να αντιμετωπίσετε μαζί τη ζοφερή προσωπικότητα.

Αν είσαι μόνος, βγες το Σαββατοκύριακο, τ’ άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες!

Pillowfight: Δίδυμος και τρέλα.

Goodnight: Υδροχόος, καμία συνεννόηση.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, περίεργη θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτή την εβδομάδα κι αυτό γιατί η στάση σου απέναντι στον άνθρωπό σου θα είναι περίεργη. Δεν ξέρω γιατί νιώθεις πως πρέπει να διατηρείς τέτοια επιφυλακτικότητα απέναντί του, αλλά θα πρέπει να σε σκεφτείς αν όντως υπάρχει λόγος ή απλά παραλογίζεσαι γιατί με τον τρόπο σου δημιουργείς χάσμα που ίσως να μην μπορείς να γεφυρώσεις αργότερα.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, η βδομάδα –κι ειδικά το Σαββατοκύριακο– ενδείκνυται για πολλές απολαύσεις.

Pillowfight: Ζυγός, ε ναι!

Goodnight: Αιγόκερως, δε λέει.

 

Δίδυμος

Εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές των άστρων, Διδυμάκι μου, για να μπορέσεις να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αυτή η βδομάδα είναι ιδανική για να δημιουργήσεις βάσεις ρομαντισμού που θα καταφέρει να αναθερμάνει τη σχέση σου με το άλλο σου μισό. Χρειάζεται να έρθετε πιο κοντά, να βρείτε κοινά σημεία για να συνεχίσετε και να βάλετε τον έρωτά σας πάνω απ’ όλα.

Αν είσαι ελεύθερος, όλη η βδομάδα, αλλά κυρίως το Σαββατοκύριακο, θέτει γερές προϋποθέσεις για μία γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή.

Pillowfight: Υδροχόος, το ‘χετε!

Goodnight: Σκορπιός, δεν το ‘χετε!

 

Καρκίνος

Ερωτικές κόντρες θα έχεις αυτή την εβδομάδα, Καρκινάκι μου, από εκείνες που θα μπορέσουν να ρίξουν αλατοπίπερο στη σχέση σου γιατί ναι, μεν, όλα πάνε καλά αυτόν τον καιρό, αλλά μπορούν να γίνουν καλύτερα. Σου αρέσει το παιχνίδι, σου αρέσει η διεκδίκηση και το φλερτ και το αποτέλεσμα θα είναι να αισθανθείς ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Τίποτα δε θα μπορέσει να χαλάσει την καλή σου διάθεση!

Αν είσαι μόνος σου, δεν πειράζει. Φρόντισε να βγεις το Σαββατοκύριακο που τ’ άστρα θα σε ευνοήσουν στο κυνήγι του έρωτα.

Pillowfight: Αιγόκερως για σιγουριά.

Goodnight: Δίδυμος, αστάθεια… δε σου αρέσει.

 

Λέων

Ρομαντισμός στου φουλ αυτή την εβδομάδα, Λιοντάρι μου. Θες να δείξεις τα συναισθήματά σου απέναντι στον άνθρωπό σου και θα κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να ετοιμάσεις μικρές εκπλήξεις καθημερινά για εκείνον. Είναι ο τρόπος να εκφράζεσαι και –μεταξύ μας– καλά κάνεις. Μερικές φορές οι πράξεις λένε πολλά περισσότερα απ’ τις λέξεις κι εσύ αν μη τι άλλο είσαι λάτρης των πράξεων. Φρόντισε να συνεχίσεις όλη αυτή την ατμόσφαιρα, όλη την εβδομάδα και θα βγεις κερδισμένος στο φουλ!

Εσύ που είσαι ελεύθερος, χαμογέλα σ’ εκείνα τα άτομα που σου τραβάνε το ενδιαφέρον. Φλέρταρε και κάνε παιχνίδι και θα δεις!

Pillowfight: Καρκίνος για πάντα.

Goodnight: Κριός… με τίποτα!

 

Παρθένος

Άφησε στην άκρη τα προβλήματα και τις γκρίνιες, Παρθενάκι μου, και φρόντισε αυτή την εβδομάδα να έρθεις λιγάκι πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Δε γίνεται να επιτρέπεις συνέχεια στην καθημερινότητα να μπαίνει ανάμεσά σας και να χαλάει την ατμόσφαιρα. Πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις την προσωπική σου ζωή απ’ την επαγγελματική κυρίως και να μη φέρνεις τα προβλήματα στο σπίτι. Χαμογέλα, φτιάξε ατμόσφαιρα και πες «ευχαριστώ» στο ταίρι σου που σε ανέχεται στα καλά και τα κακά.

Αν είσαι μόνος, καλύτερα μάλλον, δεν είσαι σε θέση για σχέση αυτή τη στιγμή.

Pillowfight: Ταύρος, σου ταιριάζει.

Goodnight: Ζυγός, τίποτα κοινό.

 

Ζυγός

προσοχή αυτή την εβδομάδα, Ζυγέ μου. Τα λόγια που θα ανταλλάξεις με το άλλο σου μισό μπορεί να φέρουν την καταστροφή. Μην αφήσεις οποιαδήποτε πικρία να μπει ανάμεσά σας και κυρίως μην αφήσεις την καθημερινότητα να σας απομακρύνει. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην κρατάς τίποτα μέσα σου, γιατί όταν ξεσπάς, ξεσπάς πολύ άσχημα. Αντί να καβγαδίζεις, καλό θα ήταν να καθίσεις με τον άνθρωπό σου και με κουβέντα προς το τέλος της εβδομάδας να λύσετε παρέα εκείνα τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Αν είσαι μόνος, μην εκβιάζεις τον έρωτα, θα έρθει όταν το θέλει εκείνος.

Pillowfight: Τοξότης, σου πάει.

Goodnight: Καρκίνος, δεν ταιριάζετε.

 

Σκορπιός

Η ανάγκη που έχεις για το σύντροφό σου, αλλά κι η δική του ανάγκη για σένα, θα είναι εμφανής αυτή την εβδομάδα, Σκορπιέ μου. Θα είναι η κόλλα που θα σας κρατήσει μαζί αφού λειτουργείτε κι οι δύο σαν απάνεμο λιμάνι για τον άλλον. Εκεί πας όταν θες να νιώσεις ασφάλεια κι αυτή η κίνησή σου σας φέρνει ακόμα πιο κοντά. Είναι καλό πού και πού να δείχνεις τις αδυναμίες σου εκεί που πρέπει.

Αν είσαι αδέσμευτος, έχε μάτια και καρδιά ανοιχτά προς το τέλος της εβδομάδας. Μία ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει.

Pillowfight: Λέων, τι άλλο;

Goodnight: Μακριά από Υδροχόο.

 

Τοξότης

Πολύς ο αρνητισμός που κουβαλάς πάνω σου, Τοξοτάκι μου, και το πρόβλημα είναι πως τον μεταφέρεις άδικα στη σχέση σου. Τρώγεσαι με τα ρούχα σου και δημιουργείς προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Αντί να γίνεσαι τοξικός για τη σχέση σου και να πληγώνεις τον άνθρωπό σου, θα σου πρότεινα να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που σε φουντώνει αρνητικά και να το συζητήσεις, καλύτερα προς το τέλος της εβδομάδας, με το άλλο σου μισό, πριν καταλήξεις μόνος!

Αν είσαι ήδη μόνος, καλύτερα… Δε σου πάει και πολύ ο έρωτας αυτή την περίοδο!

Pillowfight: Δίδυμος, χρειάζεσαι τρέλα.

Goodnight: Παρθένος, πολύ σοβαρός…

 

Αιγόκερως

Μη βάζεις όλα τα άλλα πάνω απ’ τον έρωτα, Αιγόκερέ μου. Αντιμετώπισέ τον αυτή την εβδομάδα σαν να είναι το Α και το Ω στη ζωή σου γιατί καλώς ή κακώς τον έχεις απόλυτη ανάγκη. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για το ταίρι σου, για μερικές ρομαντικές στιγμές, για συζητήσεις που αφορούν το μέλλον και για έρωτα. Μην αφήσεις τη σχέση σας να ψυχραθεί γιατί δε θα υπάρξει γυρισμός!

Αν είσαι μόνος, μη φοβηθείς να πλησιάσεις κάποιο άτομο που σου τράβηξε την προσοχή, ειδικά το Σαββατοκύριακο επιβάλλονται το φλερτ και τα ρίσκα.

Pillowfight: Καρκίνος κι ηρεμία.

Goodnight: Τοξότης, πολύ υπερκινητικός.

 

Υδροχόος

Σταμάτα να είσαι τόσο αδιάφορος απέναντι στον άνθρωπό σου, Υδροχόε μου. Δε γίνεται να απασχολείσαι συνέχεια με άλλα πράγματα και να αγνοείς τις ανάγκες του άλλου μόνο και μόνο για να κάνεις ό,τι ευχαριστεί εσένα. Καλό θα ήταν να μάθεις να κάνεις υποχωρήσεις και να αφιερώνεις χρόνο για να κάνεις πράγματα που αγαπά το ταίρι σου. Αυτή η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό πρόσεχε!

Αν είσαι αδέσμευτος, τ’ άστρα στέλνουν θετικές επιρροές το Σαββατοκύριακο. Βγες κι ίσως βρεις το ιδανικό που ψάχνεις.

Pillowfight: Κριός, πάθος μεγάλο.

Goodnight: Ζυγός, λάθος μεγάλο.

 

Ιχθύς

Μεγάλες αποφάσεις θες να πάρεις για το μέλλον της σχέσης σου, Ψαράκι μου. Το θέμα είναι να μην πάρεις μόνος σου τις αποφάσεις αυτές και να κατανοήσεις πως αν θες να πετύχει η σχέση σας, θα πρέπει να μιλήσετε για όλα εκείνα που σας χωρίζουν ώστε να βρείτε από κοινού λύσεις. Εκτός βέβαια, αν δε θες να πετύχει η σχέση. Όπως και να έχει, μεσοβδόμαδα αφέσου να ζήσεις το μεγάλο πάθος κι ίσως σώσεις την κατάσταση.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ο έρωτας περιμένει στη γωνία. Σαββατοκύριακο βγες, μην τον χάσεις!

Pillowfight: Ζυγός, για ονειροπόληση παρέα.

Goodnight: Κριός, του αρέσει η σκληρή πραγματικότητα.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη