Τελευταία εβδομάδα της τρελής κι ανάδρομης πορείας του Ερμή στην Παρθένο. Προσέχουμε τι λέμε για να έχουμε έρωτα και να μην κλαίμε!

 

Κριός

Αγαπημένο μου Κριάρι, από επικοινωνία πάσχεις αυτή την εβδομάδα αφού δε βρίσκεις την ίδια συχνότητα με το ταίρι σου και κινείστε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Τα νευράκια είναι τσιτωμένα με αποτέλεσμα τον καυγά να τον έχεις στο τσεπάκι. Αυτά τα ξαφνικά ξεσπάσματά σου βέβαια, το ξέρεις πως μόνο σε καλό δεν μπορούν να σου βγουν. Αν θες να συνεχίσεις να έχεις σχέση, καλά θα κάνεις να βρεις τρόπο να διοχετεύσεις το θυμό σου αλλού, κι όχι στο σύντροφό σου.

Εσύ που είσαι ακόμα μόνος να ξέρεις πως ο δισταγμός δεν ωφέλησε κανέναν.

Pillowfight: Τοξότης, μόνο.

Goodnight: Μακριά από Λιοντάρια.

 

Ταύρος

Ζηλιάρικο Ταυράκι αυτή η ζήλια και η κτητικότητά σου θα σου βγουν σε κακό τούτη την εβδομάδα. Σεληνιάζεσαι ένα πράγμα και δε δέχεσαι ούτε μύγα να αγγίξει το ταίρι σου με αποτέλεσμα να το κάνεις να νιώσει πως πνίγεται ανελέητα. Αυτό δεν είναι σχέση, φυλακή είναι. Έτσι δεν κρατάς άνθρωπο στο πλευρό σου, μάλλον τον τρομάζεις και το βάζει στα πόδια. Για χαλάρωσε λιγάκι πριν βρεθείς αντιμέτωπος με καταστάσεις που δε θα μπορείς να συμμαζέψεις!

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, το παρελθόν σου χτυπά την πόρτα. Από σένα εξαρτάται αν θα ανοίξεις.

Pillowfight: Στο ψητό με Καρκίνο.

Goodnight: Ο Ζυγός δεν ψήνεται με τίποτα.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου τρελαμένο, κάτι σε πιάνει τελευταία και δεν αρκείσαι στο ότι περασμένα προβλήματα είναι λυμένα και ξεπερασμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα σκαλίζεις όταν έχουν, υποτίθεται, πλέον ξεχαστεί. Ό,τι τελειώνει, τελειώνει. Επειδή τρώγεσαι με τα ρούχα σου επαναφέρεις στην επιφάνεια καταστάσεις τελειωμένες που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στη σχέση σου. Σε προειδοποιώ πως μόνος θα βάλεις τα χεράκια και θα βγάλεις τα ματάκια.

Εσύ που κοιμάσαι σε άδειο κρεβάτι, αν δεν ξεκολλήσεις απ’ το παρελθόν, μην περιμένεις να γεμίσει…

Pillowfight: Τρέλα με Λέων.

Goodnight: Παράνοια με Σκορπιό.

 

Καρκίνος

Αγαπημένο Καρκινάκι, θα προβληματιστείς με τη στάση του συντρόφου σου αυτή την εβδομάδα. Βασικά, ακόμα κι αν εκείνος είναι τέρας σταθερότητας, εσύ θα αισθανθείς πως περπατάς σε τεντωμένο σχοινί άνευ λόγο κι αιτίας. Φυσικά αυτή η παράνοια θα δημιουργήσει προβλήματα απ’ το πουθενά, γι’ αυτό φρόντισε πριν παραλογιστείς να σιγουρευτείς πως όντως το ταίρι σου έχει κάτι που τον βασανίζει. Για να μην γίνεις εσύ βασανιστής του.

Αν είσαι μόνος, θα νιώσεις καλά γιατί θα δεις τις κατακτήσεις σου να αυξάνονται.

Pillowfight: Αγκαλιά με έναν Σκορπιό.

Goodnight: Τι θες την Παρθένο;

 

Λέων

Λιονταράκι μου, θα περάσεις μία πιεστική εβδομάδα που θα σε φέρει στα άκρα. Σίγουρα η καταπίεση που θα σε κάνει να αισθανθείς ο σύντροφός σου, δε θα είναι ό,τι καλύτερο. Δε θα βοηθήσει καθόλου στη σχέση σας αυτή η παράλογη ζήλια, αλλά αν αγαπάς πραγματικά τον άνθρωπό σου, βρες το σθένος να σταθείς στο ύψος σου και να κοντρολάρεις τον θυμό που θα σου προκαλέσει. Διαφορετικά, άσε την περηφάνια σου να πάρει το πάνω χέρι και προχώρα παρακάτω.

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, αν αναζητάς μόνο την απόλαυση τότε αυτή την εβδομάδα θα περάσεις καλά.

Pillowfight: Ναι στο Λιοντάρι.

Goodnight: Όχι στον Αιγόκερω.

 

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, αποφασισμένο σε βρίσκει αυτή η εβδομάδα για το ερωτικό σου μέλλον σου. Περνάς μία φάση στη ζωή σου που ξέρεις τι θες και δε δέχεσαι να λαμβάνεις λιγότερα από όσα ζητάς. Είσαι έτοιμος να κλείσεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και να αρχίσει ένα νέο που θα σε ικανοποιεί πολύ περισσότερο. Το αν θα είναι με τον σύντροφό σου ή όχι, εξαρτάται κυρίως από αυτόν και τη συμπεριφορά του.

Για σένα που σκέφτεσαι να δεσμευτείς, τώρα έχεις την ευκαιρία, μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη!

Pillowfight: Νέα ξεκινήματα με Ταύρο.

Goodnight: Τέλος με Κριό.

 

Ζυγός

Γλυκέ μου Ζυγέ, ίσως αυτή τη βδομάδα να νιώσεις πως θες να κλειστείς στον εαυτό σου για λίγο. Θα κάνεις μεγάλο λάθος αν πέσεις σε αυτή την παγίδα μελαγχολίας γιατί θ’ απομακρυνθείς από τον άνθρωπό σου χωρίς καν να το θες. Αν σε ενοχλεί κάτι, ή αν απλά δεν ξέρεις τι έχεις και τι θες, καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του αντί να βασανίζεσαι. Και δε θα το μετανιώσεις γιατί όποιος αγαπάς πραγματικά, έχει κατανόηση.

Εσύ που περιμένεις τον έρωτα, νέες γνωριμίες έρχονται για να κλείσουν παλιές πληγές.

Pillowfight: Ιχθύες για την ηρεμία.

Goodnight: Μακριά από φασαριόζικο Δίδυμο.

 

Σκορπιός

Καλέ μου Σκορπιέ, διανύεις περίοδο αλλαγών, κυρίως στην ερωτική σου ζωή. Έχεις γίνει αρκετά απαιτητικός, όχι άδικα βέβαια αφού καιρό τώρα βασανίζεσαι ανελέητα από τον έρωτα, όμως φρόντισε να μη φτάνουν οι απαιτήσεις στα όρια της παράνοιας. Ναι, όλοι έχουμε στον νου μας το τέλειο, αλλά καλό θα ήταν να είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να το φτάσουμε.

Αν ακόμα ψάχνεσαι, νέες κι άκρως δελεαστικές ερωτικές προτάσεις θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα κι είναι ευνοϊκές για το μέλλον φτάνεις να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Pillowfight: Ιχθύς. Τίποτ’ άλλο.

Goodnight: Δίδυμος; Είσαι σίγουρος;

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου είναι να επηρεαστείς από λόγια που θα πουν τρίτοι για τον σύντροφό σου. Πρέπει να μάθεις ένα πράγμα. Αν τον γουστάρεις εσύ, τότε δε θα πρέπει να σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Δική σου σχέση είναι. Εσύ θα αποφασίσεις αν ο σύντροφός σου σε κάνει χαρούμενο ή όχι. Κανείς άλλος.

Εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος, φλέρταρε μέχρι τελικής πτώσεως. Ρίσκαρε και θα κερδίσεις πολλά.

Pillowfight: Λέων και τσίτα τα γκάζια.

Goodnight: Φρένο στον Καρκίνο.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, τι ανασφάλειες είναι αυτές που σε έχουν πιάσει ξαφνικά; Μόνο μαργαρίτες δε μαδάς για να μάθεις αν σε αγαπά ή όχι ο σύντροφός σου. Αν θες να μάθεις την αλήθεια, αν και δεν υπάρχει κάτι να μάθεις αφού είναι οφθαλμοφανές σε όλους πως λιώνει για σένα, τότε ρώτα, βρε χρυσό μου. Μ’ αγαπάς ή να μεθύσω;

Εσύ που ψάχνεις την αγάπη, πρόσεξε καλά μην από τη μανία σου να αγαπηθείς, υποπέσεις σε σφάλματα και πέσεις με τα μούτρα σε μια σχέση που δε θα σου δώσει τίποτα παρά μόνο μεγαλύτερες ανασφάλειες.

Pillowfight: Καρκίνος για σιγουριά.

Goodnight: Όχι στον μετέωρο Δίδυμο.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, προσπάθησε να βγάλεις τη ρομαντική σου πλευρά προς τα έξω αυτή την εβδομάδα. Σε ευνοούν τα άστρα, σου δίνουν την απαραίτητη ώθηση στα ερωτικά σου για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μπορείς να γίνεις λιγάκι πιο εκδηλωτικός και τρυφερός με το ταίρι σου. Μερικές φορές αυτή η προσκόλλησή σου στην πραγματικότητα κατακρεουργεί το απαραίτητο ρομάντζο που χρειάζεται μια σχέση.

Αν είσαι μόνος προσπάθησε να βγεις και να περάσεις καλά. Στο σπίτι κλεισμένος αποκλείεται να βρεις ταίρι.

Pillowfight: Παρθένος, σου πάει.

Goodnight: Δεν ταιριάζεις με Λέων σου λέω.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, αμφιβολίες το μυαλό σου βασανίζουν πολλές, που λέει και το τραγούδι. Κάτι περίεργο συμβαίνει με το ταίρι σου που δε σου αρέσει καθόλου. Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο ή όχι, εδώ που τα λέμε μερικές φορές σε θεωρούμε παρανοϊκό άδικα, οπότε το μόνο που θα πω είναι αυτό: πριν δράσεις, σκέψου καλά κι ακόμα καλύτερα, συζήτησε τις αμφιβολίες σου με το ταίρι σου. Και κόψε αντιδράσεις, μόνο τότε θα μάθεις.

Αν είσαι αδέσμευτος, ίσως θα πρέπει ή να μετατρέψεις μια φιλία σε έρωτα αν το θες πολύ ή αλλιώς να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να σταματήσεις να στέλνεις λάθος μηνύματα στον κόσμο.

Pillowfight: Σκορπιός all the way.

Goodnight: Υδροχόος, No way!

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη