Αφροδίτη στον Κριό. Αυτό τα λέει όλα. Θα μιλάμε για πολύ καιρό για την επίσκεψή της στο δυναμικό αυτό ζώδιο γιατί τώρα θα φανούν οι γενναίοι κι οι λιγόψυχοι στον έρωτα.

 

Κριός

Κριέ μου, αυτή η βδομάδα δε θα έλεγα πως είναι ερωτική για σένα. Μάλλον βδομάδα που θα πρέπει να κάνεις μια εσωτερική ενδοσκόπηση θα είναι. Έχεις κάποια θεματάκια που δεν μπορείς να λύσεις, αλλά τουλάχιστον ξέρεις πως δεν φταίει το ταίρι σου γι’ αυτό, αλλά εσύ ο ίδιος. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να βάλουν φωτιά και προσπάθησε να βρεις χρόνο με τις σκέψεις σου. Φέρσου ώριμα. Φέρσου έξυπνα.

Αν είσαι μόνος, καλό θα ήταν πριν βγεις στο κυνήγι του έρωτα, να ξέρεις τι ακριβώς θες από αυτόν.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Καρκίνος

 

Ταύρος

Ταύρε μου, αυτή η περίοδος είναι λιγάκι ζόρικη αφού βάλλεσαι από πολλές πλευρές κι αισθάνεσαι λιγάκι εξουθενωμένος κυρίως συναισθηματικά. Το ότι βέβαια έχεις τον άνθρωπό σου να γυρνάς τα βράδια, το λιμάνι σου, σου δίνει το απαραίτητο κουράγιο για να τα βγάλεις πέρα. Γιατί εκεί, με το ταίρι σου, βρίσκεις τον εαυτό σου. Αν γίνεις και λιγάκι πιο εκδηλωτικός, εκεί να δεις τι όμορφα που θα νιώσεις.

Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην είσαι τόσο επιλεκτικός, χάνεις πολύ καλές ευκαιρίες για να βρεις τον έρωτα.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Ιχθείς

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, όλα καλά στα ερωτικά σου, αλλά θα μπορούσαν να ήταν και πολύ καλύτερα αν θες τη γνώμη μου. Ναι μεν υπάρχει αυτό το αγαπησιάρικο mood ανάμεσα σε σένα και τον άνθρωπό σου, αλλά έχεις κι αυτό το παράξενο συναίσθημα πως κάτι λείπει. Πως κάτι βάζει ένα μικρό κενό ανάμεσά σας. Δε σε φοβάμαι, μόλις βρεις τι είναι αυτό το κάτι είμαι σίγουρη πως θα κάνεις τα πάντα να το ξεπεράσετε. Με λίγη προσπάθεια, το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο.

Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες και διασκέδασε, κάνε παιχνίδι και πέρνα καλά. Ο έρωτας καραδοκεί.

Pillowfight: Παρθένος

Goodnight: Αιγόκερως

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, μια όμορφη εβδομάδα σε περιμένει στα αισθηματικά σου αφού βρίσκεις λόγους και τρόπους για να είσαι κοντά με τον άνθρωπό σου στις καλές και τις κακές στιγμές. Και φυσικά υπάρχει ανταπόδοση, κάτι που βέβαια σε κάνει να νιώθεις πως πατάς γερά στα πόδια σου. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για αποδράσεις με το ταίρι σου και με ανθρώπους που αγαπάς.

Κι εσύ που είσαι μόνος αντί να αναρωτιέσαι γιατί είσαι μόνος, κάνε κάτι να διορθώσεις εκείνα που απωθούν τον έρωτα, για να μπορέσεις να τον κατακτήσεις και πάλι.

Pillowfight: Ιχθείς

Goodnight: Δίδυμος

 

Λέων

Λιοντάρι μου, αυτή η βδομάδα είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις με το άλλο σου μισό. Είναι η ώρα που θα πρέπει να καθίσετε μαζί για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σας. Απόφυγε τις εντάσεις όμως, είναι λογικό πως τέτοιες κουβέντες φέρνουν εκνευρισμό, αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνει καβγάς όταν μπορείτε με διάλογο να λύσετε τις διαφορές σας εύκολα.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, έτσι όπως λάμπεις μάλλον φάρο του έρωτα θα έπρεπε να σε λέμε, κι όχι λιοντάρι.

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Τοξότης

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, θα πρέπει αυτή την εβδομάδα να κάνεις μία παύση απ’ τις υποχρεώσεις σου γιατί επιβάλλεται να δώσεις λιγάκι προσοχή στο ταίρι σου. Νιώθει παραμελημένο, έστω κι αν δεν το κάνεις επίτηδες, κι αυτό μπορεί εύκολα να επιφέρει ρήξη, κάτι που δε θες με τίποτα. Γι’ αυτό, εκμεταλλεύσου το Σαββατοκύριακο που έρχεται για έρθεις πιο κοντά του και να ανοιχτείς λιγάκι, είναι ωραίο να εκφράζεις πού και πού την αγάπη σου.

Αν είσαι μοναχός, μπορεί να δεις το παρελθόν σου να γίνεται παρόν. Το αν θα ζήσεις ξανά καταστάσεις που σε είχαν πονέσει, είναι δική σου απόφαση. Όπως και το αν αξίζεις μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Δίδυμος

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, μια χαρά σε βρίσκω αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως έχεις τον τρόπο σου να λύνεις προβλήματα όταν θες και μάλιστα στο άψε-σβήσε όταν δε σε πιάνει η αναποφασιστικότητά σου. Μπορεί, αυτήν την περίοδο τουλάχιστον, να φταίει το γεγονός πως η ζωή σου στρώνει και δε θες τίποτα να σου σπάσει αυτό το μπαλόνι μέσα στο οποίο πετάς, κυρίως οι γκρίνιες που αφορούν τη σχέση σου. Έτσι, δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη και καλά κάνεις.

Όσο για σένα που είσαι μόνος, τραγουδάς με πάθος πως περνάς και μόνος σου καλά… σε πιστεύω!

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Υδροχόος

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, ενώ η σχέση σου πάει καλά εσύ έχεις αυτό το ύφος του «είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό», κάτι βέβαια που μπορεί να βάλει μπουρλότο στα πάντα. Κάνε στην άκρη αυτή τη δυσπιστία σου κι αφέσου στον έρωτα που σου προσφέρει το ταίρι σου. Δε σημαίνει απαραίτητα πως έχει κάποια ατζέντα ή πως θέλει κάτι παραπάνω εκτός απ’ την αγάπη σου.

Αν ακόμα ψάχνεις την αγάπη, καλό θα ήταν να αρχίσεις να βγαίνεις λιγάκι προς τα έξω, χωρίς να φοράς την πινακίδα «Μη διαθέσιμος» γύρω απ’ τον λαιμό σου.

Pillowfight: Παρθένος

Goodnight: Δίδυμος

 

Τοξότης

Τοξότη μου, πολλά τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως η καθημερινότητα σου κάθεται βαριά στο στομάχι κι επειδή δεν μπορεί να ξεσπάσεις πουθενά αλλού, αποφασίζεις να ξεσπάσεις πάνω στον άνθρωπό σου. Δεν πάει έτσι το πράγμα, ειδικά όταν πάνω στα νεύρα σου πετάς κουβέντες που πληγώνουν και μετά δεν μπορείς να τις πάρεις πίσω κιόλας. Προσοχή, το ταίρι σου έχει κι αυτό καρδιά κι αισθήματα. Μην τα τσαλαπατάς.

Αν είσαι μόνος, καλό θα ήταν να ασχοληθείς με φίλους παρά με έρωτες. Δε σε πάει αυτή την εβδομάδα.

Pillowfight: Κριός

Goodnight: Ταύρος

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ταλαιπωρείσαι αρκετά αυτή την εβδομάδα λόγω του ότι τρέχεις να αποτελειώσεις καταστάσεις κι υποθέσεις που έχουν μείνει μισές κι ο χρόνος σου είναι όλος διατεθειμένος εκεί. Χάνεσαι ανάμεσα σε χαρτιά κι επαγγελματικά τηλεφωνήματα βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη σχέση και τον έρωτα με αποτέλεσμα βέβαια να αποξενώνεσαι απ’ τον άνθρωπό σου. Επειδή σίγουρα μόνος δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα, απ’ το να αποκλείεις το σύντροφο σου απ’ τη ζωή σου, ζήτα του βοήθεια. Και δε θα χάσεις.

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, μήπως να ξυπνήσεις λιγάκι και να μη βλέπεις φιλικά όποιον σε πλησιάζει;

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Ζυγός

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, μερικές φορές έχεις την τάση να παρασύρεσαι από λόγια άλλων με αποτέλεσμα να αντιδράς πολύ άσχημα σε καταστάσεις που δεν έχεις διαλευκάνει καν. Και φυσικά, καταλήγεις να πληγώνεις το άλλο σου μισό με λόγια σκληρά, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό. Αντί να αφήνεις τον κάθε περίεργο να σου κάνει κουμάντο στην ερωτική σου ζωή, καλό θα ήταν να επικοινωνείς με το ταίρι σου για τέτοια θέματα. Γιατί σχέση χωρίς διάλογο κι επικοινωνία δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Εσύ που είσαι αδέσμευτος μην κλείνεσαι στο σπίτι. Δεν πρόκειται εκεί να σε βρει ο έρωτας.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Ιχθείς

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, θέλεις ή δε θέλεις; Αυτό είναι το δίλημμα. Θες τελικά να διαγράψεις ό,τι σε κρατά σε απόσταση με τον σύντροφό σου ή όχι; Υπάρχουν καταστάσεις ανάμεσά σας που δε θα της έλεγε κανείς κι ιδανικές, αλλά κανείς σας δεν κάνει διορθωτικές κινήσεις που ίσως να σας φέρουν πιο κοντά. Γι’ αυτό σε ρωτάω, θες τελικά αυτή τη σχέση ή σου είναι εμπόδιο; Αυτό καλείσαι να αποφασίσεις αυτή την εβδομάδα και καλά θα κάνεις να σκεφτείς ώριμα.

Αν είσαι μόνος, η Αφροδίτη σου υπόσχεται πως σύντομα θα έρθεις αντιμέτωπος μαζί της κι ίσως επιτέλους να βρεις το λιμάνι σου.

Pillowfight: Ταύρος

Goodnight: Παρθένος

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη