Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει την τύχη με το μέρος μας. Τολμήστε όσα φοβάστε. Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό φέρνει απρόσμενες αλλαγές. Καλές ή κακές είναι στο χέρι μας.

 

Κριός

Κριέ μου, τελείες και νέα ξεκινήματα. Μαζί με το χρόνο που ετοιμαζόμαστε να αφήσουμε πίσω, εσύ αποφάσισες να αφήσεις και κάτι παραπάνω.

Κούρασαν καταστάσεις με αβεβαιότητα και πάνω-κάτω. Έτοιμος για το επόμενο βήμα, αφήνεις πίσω ό,τι σε φθείρει. Κύκλοι κλείνουν, καινούργιοι ανοίγουν και με καλό mood από ‘σένα θα έχεις ευκαιρίες να δημιουργήσεις καταστάσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Κάθε τέλος και μια καινούργια αρχή, φίλε Κριέ. Γι’ αυτό μη μετανιώνεις.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Τι λέει ο Αιγόκερως;

H κατάρα των Χριστουγέννων: Αντίο Κριέ.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, τρώγεσαι κατά βάση με το τίποτα. Έχεις πέσει στην παγίδα των ίδιων σου των σκέψεων και κανένα σημείο εξόδου.

Λόγια και πράξεις καθοδηγούνται από παρορμητισμό κι εκνευρισμό κι έτσι μεγαλοποιείς τόσο ζητήματα που αγγίζεις  την αυταπάτη.

Πλανητικά no help γιατί η Αφροδίτη στον Σκορπιό σημαίνει ένα πρόβλημα ακόμα. Μπορεί να μη σε χωράει ο τόπος κι όλοι να σου φαίνονται λίγοι, αλλά όταν ξεθολώνουμε πολλά φαίνονται αλλιώς.

Διαλλακτικότητα, διπλωματία και μη στέκεσαι στις πρώτες εντυπώσεις. Φρένο στη ρήξη Ταυράκι μου γιατί σε βλέπω όταν ξυπνήσεις θα είσαι μόνος. Το θες; Δε νομίζω.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Σκορπιός σαν να μην υπάρχει αύριο.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Τοξότης, δεν υπάρχει αύριο.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, μπρος πίσω κι άντε πάλι απ’ την αρχή. Δεν ξέρεις τι πραγματικά θες, δεν έχεις καμία διάθεση να μάθεις. Το κακό είναι ότι περιμένεις οι άλλοι να σου πουν. Μέγα λάθος.

Αφήνεις τις διαθέσεις των άλλων να καθορίζουν το πώς θα νιώσεις και βέβαια είσαι και εσύ με τα πυρά στο χέρι για επίθεση. Ένα, σταμάτα να προσπαθείς να φέρεις τους άλλους στα μέτρα σου. Δύο, αν κάποιος δε σου αρέσει και δεν μπορεί να σου δώσει ό,τι ζητάς, πάμε παρακάτω. Τρία, καλή τύχη.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Κριός αμέ.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Ψαράκι, το κουράσαμε.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, μάλλον πρέπει να κάνεις μια κουβεντούλα με τον εαυτό σου.

Σταμάτα να φέρνεις στην επιφάνεια ζητήματα που έχουν τελειώσει δημιουργώντας προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Μη γίνεσαι απόλυτος.

Κάκιστο timing για αποφάσεις και δηλώσεις εν βρασμώ γιατί ως συνήθως θα το μετανιώσεις. Ξέκοψε απ’ αυτή τη σχέση εξάρτησης που διατηρείς με το παρελθόν σου. Μπορεί το «τώρα» να ενέχει ρίσκα αλλά αυτά μπορεί και να αξίζουν.

Ασχολήσου με το «σήμερα», παραδέξου αυτά που πραγματικά σου λείπουν και τόλμησέ τα. Ένα είναι το σίγουρο πάντως· αν δεν δοκιμάσεις, δε θα μάθεις.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Ταύρος, η ασφάλεια που θες.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Ζυγός, η ανασφάλεια που δε θες..

 

Λέων

Λιονταράκι μου, απορώ πώς δε βλέπεις το αδιέξοδο στο οποίο πορεύεσαι.

Με κτητικότατα, ζήλια αι απόλυτη στάση τι καλύτερο περίμενες; Είναι αυτή η φάση που στον κόσμο βρίσκεσαι εσύ με εσένα. Καμία διαλλακτικότητα, καμία διάθεση να ακούσεις και φυσικά καμία διάθεση να αποδεχτείς ευθύνες σου. Οι εντάσεις κι οι κόντρες δε θα βγάλουν πουθενά.

Άνοιξε λοιπόν τα αυτάκια σου, άκου και κανέναν άλλον και τουλάχιστον κράτα ισορροπίες. Πόσα μέτωπα μαζί μπορεί να χειριστεί κάποιος αποτελεσματικά; Λάθος σκέφτεσαι Λιονταράκι πως αυτός ο άνθρωπος είσαι εσύ. Ουδείς.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Τοξότης. Αμέ.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Σκορπιός, καμία ελπίδα.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, τα θες όλα δικά σου κι απαιτείς να στα φέρουν κι έτοιμα.

Σου αρέσει να αποδίδεις ευθύνες, να ζητάς τα ρέστα, να εξηγείς γιατί με τη δική σου υπέρ-λογική κρίση όλοι έχουν άδικο.

Ερμής στον Αιγόκερω κι η κατάσταση σου χειροτερεύει. Φίλε Παρθένε, οι άνθρωποι δεν είναι το παιχνιδάκι σου ούτε μπορούν να προσαρμόζονται στις διαθέσεις σου. Κάποτε κουράζει. Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες. Κάνε ένα βήμα πίσω από την κριτική και ένα βήμα προς τους ανθρώπους που κατά βάθος θέλεις κοντά σου. Το χεις; Το ‘χεις.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Καρκίνος. Ναι.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Ταύρος. Όχι.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, έτοιμος για παρακάτω μεν, δε γνωρίζεις με ποιο τρόπο δε.

Το μόνο που γνωρίζεις είναι ότι το θες και το θες τώρα. Για να τα ξεκαθαρίσουμε, αυτό δεν παίζει. Εκκρεμότητες, προβληματάκια, ανασφάλειες παντού. Εσύ έτοιμος για προσπέραση ως γνωστόν.

Δεν υπάρχει νέα αρχή κι όλα τα σχετικά με το παρελθόν παρέα. Προσπαθείς να ταυτίσεις έννοιες που κινούνται παράλληλα.  Όσο και να υπεκφεύγεις το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα πέσεις σε αδιέξοδο. Η καλή σου διάθεση δε φτάνει.

Αντιμετώπισε εκκρεμότητες, δώσε λύσεις και προχώρα παρακάτω. Κοινώς, αποφάσεις, φίλε Ζυγέ. Οριστικές κι αμετάκλητες. Μπορείς.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Αιγόκερως. Θα με θυμηθείς.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Καρκίνος. Bye.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, να ελίσσεσαι μπορείς, πρέπει να μάθεις και να προσαρμόζεσαι όμως.

Μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις και μην τα μεταφράζεις όπως θέλεις. Η εμμονή σου δε βγαίνει πάντα σε καλό. Μπορεί να αλλάζουν πολλά αλλά δε φταίνε όλοι οι άλλοι γι’ αυτό. Μην ανοίγεις μέτωπα χωρίς λόγο.

Προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπίες, συμβιβάσου με όσα δεν περνούν απ’ το χέρι σου και βάλε και λίγη διαλλακτικότητα. Είναι καλό timing να βγάλεις τον καλό σου εαυτό. Το πλανητικό σκηνικό δε σε προδίδει και η Αφροδίτη παραμένει στο πλευρό σου.

Θα επιβιώσεις, είμαι σίγουρη.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δεν γίνονται χωρίς εσένα: Διδυμάκι.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Υδροχόο; Γιατί;

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, είσαι σε μία φάση που λίγο έχεις χάσει την μπάλα.

Ανασφάλειες, νευράκια, παράπονα. Σελήνη στους Ιχθύες σου στέλνει και μια υπερευαισθησία και θα σε μαζεύουμε σε λίγο. Φίλε Τοξότη, προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα σου με το γνωστό τρόπο. Να τα αντιμετωπίσεις.

Συζήτησε ό,τι σε προβληματίζει και ζήτα την επιβεβαίωση σου χωρίς να αδικείς τους άλλους.  Ζύγισε καλύτερα τις επιλογές σου και απόφυγε τις προβληματικές καταστάσεις. Είσαι σε θέση να κρίνεις αυτά που αντέχεις και αυτά που δεν αντέχεις.

Και τέλος να υπενθυμίσω πως ό,τι δε λύνεται, κόβεται.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Ψαράκι, γιατί όχι.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Δίδυμο γιατί ναι.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, your countdown. Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε αποφάσεις που έπρεπε ήδη να έχεις πάρει.

Νεύρα, προβληματισμός και οι αποφάσεις για σένα δύσκολες και χρονοβόρες. Αλλά και για να ξέρεις, αναπόφευκτες. Το πλανητικό σκηνικό δε δείχνει κανένα έλεος και με Αφροδίτη στο Σκορπιό όλα τα αρνητικά χτυπάνε κόκκινο.

Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά. Μην αφήσεις εξωτερικούς παράγοντες και τον όποιο καλοθελητή να θολώνει την κρίση σου.

Σταμάτα να ταλαντεύεσαι μεταξύ βεβαιότητας και αβεβαιότητας. Κάθε επιλογή και ρίσκο. Όχι;

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Υδροχόος.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Λέων. Ούτε καν.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, γενικώς δυσκολεύεσαι να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από τη φαντασία. Εμείς no problem, αλλά πού και πού χρειάζεται.

Αυτά που πραγματικά θες με αυτά που νομίζεις πως θες κατανοείς πως είναι πράγματα διαφορετικά. Ωστόσο μπορείς να φτάσεις και για τα δύο στα άκρα.

Έχεις πολλές απαιτήσεις χωρίς να είσαι όμως σε θέση να προσφέρεις τα ανάλογα. Αποσαφήνισε λίγο τι συμβαίνει μέσα σου. Μόνο εσύ μπορείς να βρεις τι ζητάς πραγματικά. Εάν απαντήσεις αυτό σίγουρα θα παίξεις το παιχνίδι «δίνω-παίρνω» ισότιμα.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Λέων για safe προσγείωση.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Παρθένος no way.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, καιρός να πάμε παρακάτω. Τελείες, αποφάσεις, ανατροπές. Όλα αυτά ενέχουν τις δυσκολίες τους. Κι εσύ με τον οποιοδήποτε τρόπο δεν πέρασες κι εύκολα το τελευταίο διάστημα.

Όλα κάνουν τον κύκλο τους και κάποια στιγμή τα παλιά μένουν όντως με τα παλιά. Μην προσπερνάς ανασφάλειες και προβλήματα. Αντιμετώπισε ό,τι έχεις στο μυαλό σου και μην τα παρατραβάς.

Βρίσκοντας τι πραγματικά έχεις ανάγκη θα σε βοηθήσει να κινηθείς προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορείς να φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου. Σελήνη στο ζωδιάκι σου, σου κάνει support για να βάλεις τα πράγματα σε τάξη. Όλα τα άλλα είναι στο χέρι σου.

Χριστούγεννα ευτυχισμένα δε γίνονται χωρίς εσένα: Παρθένος. Κι όμως.

H κατάρα των Χριστουγέννων: Ψαράκι με τίποτα.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη