paul3419

Αν μου πει κάποιος ότι δε θα θέλει να ρθει το σαββατοκύριακο αυτήν την εβδομάδα, δε θα τον αδικήσω. Εκεί που το σύμπαν είπε να μας χαλαρώσει λίγο και να μας αφήσει ήσυχους να χαρούμε τον έρωτα, πετάει κι ένα διήμερο, να μην το χαρακτηρίσω, για να σπάσει πλάκα μαζί μας. Δε θα μείνει στις υπόλοιπες μέρες όπου το ρομάντζο, τα λουλουδάκια κι οι μελισσούλες με τις πεταλουδίτσες ομορφαίνουν τη ζωή μας. Αυτά να τα χαρείτε χωρίς τι, πώς και γιατί. Πάρτε βαθιές ανάσες και μαζέψτε δυνάμεις ώστε να μην πιαστείτε μαλλί με μαλλί με το άλλο σας μισό -και να σας θυμίσω ότι η ειρωνεία, η αδιαφορία κι η ζήλια σκοτώνουν. Καλό κουράγιο και την ευχή μου.

 

Κριός

Θα χωρίσουμε την εβδομάδα στα δύο, Κριαράκι μου και θα αναλύσουμε τα «ναι» και τα «όχι» των ημερών για να ξέρεις τι σου γίνεται. Καλά νέα θα σου φέρουν οι πρώτες μέρες της εβδομάδας και τα πράγματα θα ‘ναι ουδέτερα μέχρι και την Παρασκευή. Εδώ σε θέλω έτοιμο να λύσεις τα θεματάκια σου, είτε είσαι σε σχέση είτε βαράς μύγες απ’ την ανία. Οι λύσεις θα σας έρχονται στο πιάτο, οπότε ό,τι κι αν σας απασχολεί, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας να το λύσετε τώρα. Και πάμε στο διήμερο τώρα. Μα καλά, κουλουβάχατα μες το σαββατοκύριακο; Δε φταίω εγώ, αλλά για να μην μπλέξετε εσείς, μη μιλάτε. Μόνο αυτό θα σας σώσει. Μούγκα, λοιπόν, κι υπομονή μέχρι να περάσει ο πανικός.

Pillowfight: Εντάξει, το προσπαθεί, και μάλιστα πολύ, ο Λέοντας να σε κανακέψει. Πες ένα «ναι», ντε!
Goodnight: Ο Αιγόκερως νομίζει ότι είναι κρυπτόλεξο που πρέπει να το λύσεις. Κάτι ιδέες που έχει.

 

Ταύρος

Καλά, όχι ότι θα χρειαστεί πολύς κόπος να σε πείσω, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου, Ταυράκι μου. Ξέρω ότι πετάς απ’ τη χαρά σου, αλλά μη νομίζεις ότι πρέπει απλά να κάτσεις και να κοιτάζεις το άλλο σου μισό. Έχεις και δουλειές, όπως, για παράδειγμα, να αποφορτιστείτε απ’ την καθημερινότητά σας. Κάντε κάτι νέο μαζί. Ωραίο να μοιράζεσαι ένα γεύμα ή έναν καφέ μαζί του, αλλά το πολύ το πάτερ ημών το βαριέται κι ο παπάς. Αν δεν έχεις σχέση, η εργασιοθεραπεία που κάνεις θα σου βγει σε καλό. Εκεί ανάμεσα σε υποχρεώσεις κι άλλα ωραία στη δουλειά, ένα κλικ θα χρειαστεί μόνο και να το το ρομάντζο με τον/τη συνάδελφο.

Pillowfight: Καλέ κοίτα χαμόγελα ο Παρθένος! Ούτε σε διαφήμιση οδοντόκρεμας να έπαιζε.
Goodnight: Βαριέται που ζει ο Λέοντας. Ακόμα και που αναπνέει. Μην περιμένεις ρομάντζα άδικα.

 

Δίδυμος

Το ξέρω ότι σου αρέσουν οι λεκτικές μάχες με το άλλο σου μισό, Διδυμάκι μου, κι αν δεν άρεσαν σε ‘σένα τον γλωσσά, σε ποιον θα άρεσαν, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται λίγη ηρεμία για να λύσεις τις διαφορές σου με το ταίρι σου, οπότε να η ευκαιρία σου να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο χωρίς να του σπας τα νεύρα του ανθρώπου. Ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το τώρα -γιατί το διήμερο αμφιβάλω αν θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με κανέναν, φαντάσου τι θα γίνει με τον σύντροφό σου. Χαμός. Αν δεν έχει σχέση, αλλά έχεις βάλει στόχο κάποιον, ώρα να κουνηθείς λίγο. Άπλωσε τα δίχτυα σου και καλή ψαριά. Αν και, μεταξύ μας, δε θα ‘ναι δύσκολο να ρίξεις όποιον θες στην αγκαλιά σου.

Pillowfight: Ετοίμασε τη βαλίτσα σου, πάρε τον Υδροχόο κι άντε να κάνετε τον γύρο του κόσμου.
Goodnight: Φαντασία μηδέν αυτός ο Ταύρος. Να δω τι θα κάνεις μαζί του. Το σκέφτομαι και γελάω.

 

Καρκίνος

Σου ‘χω καλά νέα, Καρκινάκι μου. Για να περάσεις καλά με το άλλο σου μισό δε χρειάζεται να το ρίξετε στις τσάρκες και τις εξόδους. Όπα, άκουσα σαμπάνια να ανοίγει; Πώς να μη χαίρεσαι τώρα που δικαιώνεσαι για τη λατρεία που έχεις στη μοναξιά; Άντε, λοιπόν, να χαρείς τις ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σου, που –μεταξύ μας– το σωστό θα πράξεις, αφού το να δείχνεις τον έρωτά σου δημοσίως μπορεί να ξεφύγει ένα τσακ παραπάνω και δε λέει. Μας βλέπουν και μικρά παιδιά. Είσαι μόνος; Μη στολίζεσαι, τσάμπα ο κόπος. Ο σωστός ο τρόπος για να ρίξεις αυτόν που θες είναι η κουβεντούλα. Ω, ναι. Άσε τα φτιασίδια και πιάσε τον οδηγό του καλού συνομιλητή. Θα με ευχαριστείς.

Pillowfight: Περπατάει και μοιράζει εγκεφαλικά με τη σεξουαλικότητά του το Ψάρι. Αμ, πώς;
Goodnight: Θέλεις να πάρεις την ειρωνεία του Τοξότη και να μη σου πω τι να την κάνεις.

 

Λέων

Δε σου τα λένε καλά τα άστρα αυτήν την εβδομάδα για τη σχέση σου, Λιονταράκι μου, οπότε οπλίσου με υπομονή και βάλε τα δυνατά σου να τα διαψεύσεις. Κάνε ό,τι μπορείς για να γλυκάνεις το ταίρι σου στην αρχή της εβδομάδας, γιατί απ’ το διήμερο κι έπειτα θα τα βλέπεις όλα σαν αγγαρεία. Μεταξύ μας, δεν είναι κι ό,τι πιο ρομαντικό, αλλά δε θα μπω στη διαδικασία να σε κρίνω για μια κακή στιγμή. Εσύ που δεν έχεις βρει την αδελφή ψυχή ακόμα, θα μπορέσεις να συνδυάσεις τη χαρά του να είσαι με τους φίλους σου και τα χτυποκάρδια που αναμένεις. Έρωτες με φίλους φίλων κι όλα τα σχετικά. Ξέρεις εσύ. Άντε, καλό βόλι!

Pillowfight: Η χαριτωμενιά της εβδομάδας λέγεται Ζυγός. Σιγά μην του αντισταθείς.
Goodnight: Έχει ταλέντο στο να σου σπάει τα νεύρα με το, και καλά, μυστήριό του ο Σκορπιός.

 

Παρθένος

Υπάρχει κάτι καλύτερο να σου τονώσει τη διάθεση απ’ τα ερωτικά σου όταν πάνε καλά, Παρθενάκι μου; Θα μου πεις ότι όλοι οι άνθρωποι έτσι αισθάνονται κι έχεις δίκιο, αλλά τώρα μιλάμε για ‘σένα, που εκτός του ότι θα ‘σαι στα ουράνια, θα αποκτήσεις μία καλή σχέση με τον λόγο. Και να τα γλυκόλογα, να οι ερωτικές εξομολογήσεις. Μιλάμε για μεγάλο Καζανόβα και καλά θα κάνεις να μη με κοιτάς με απορία. Ξέρω τι λέω. Εσύ που απολαμβάνεις τη ζεστασιά ενός συντρόφου, τράβα να λύσεις ό,τι προβληματάκια μπορεί να ‘χει η σχέση σου. Ενώ εσύ που είσαι ακόμα μόνος, βγάλε τον ποιητή από μέσα σου και ρίξε τα βέλη σου προς την κατεύθυνση σου σε ενδιαφέρει.

Pillowfight: Καταφέρνει το απίστευτο ο Αιγόκερως. Χαμογελάει και σκορπά χαρά. Το λες και θαύμα!
Goodnight: Γλωσσάς και πάλι γλωσσάς ο Δίδυμος. Οι κακές συνήθειες δεν πεθαίνουν, παιδί μου.

 

Ζυγός

Θα κάνεις το χρηματιστήριο να ντρέπεται αυτήν την εβδομάδα, Ζυγάκι μου, έτσι όπως οι δικές σου μετοχές στα ερωτικά σου ανεβαίνουν κι οι δικές του καταποντίζονται. Αν έχεις τη χαρά να ‘χεις ένα ταίρι στο πλάι σου, να η ευκαιρία να αρχίσεις να ζητάς πράγματα από αυτόν. Σε λογικά πλαίσια, βέβαια, μην το παρατραβήξεις το σκοινί και στο τέλος μείνεις στον άσσο. Βάλε τη γοητεία και την τσαχπινιά σου σε λειτουργία και θα ακούσεις να σου τραγουδά το «Όλα δικά σου, μάτια μου». Αν δεν είσαι σε σχέση, ένα πράγμα πρόσεξε μόνο. Να μην το δεις Ήλιος, που όλα κινούνται γύρω του. Αν το καταφέρεις αυτό, σου υπόσχομαι ότι το κινητό σου θα γεμίσει με δεκάδες νέα τηλεφωνικά νούμερα.

Pillowfight: Άμα τον πετύχεις στις γλύκες του τον Τοξότη θα πάθεις ζάχαρο. Ναι, τόσο καλά.

Goodnight: Τι θα πει το ‘χει ρίξει έξω ο Καρκίνος και σ’ αρέσει; Σε λίγες μέρες πάλι μίζερος θα ‘ναι.

 

Σκορπιός

Θα υπάρξει, λέει, παρασκήνιο στην προσωπική σου ζωή αυτήν την εβδομάδα κι εγώ προσπαθώ να θυμηθώ πότε δεν υπήρχε, Σκορπιδάκι μου. Ε, αφού σου αρέσει το μυστήριο, ομολόγησέ το. Και καλά κάνεις, δηλαδή, αλλά αυτή τη φορά μάλλον θα εκνευριστείς λιγάκι, εσύ που είσαι ακόμα μοναχούλι. Ο λόγος; Καίγεσαι για ένα άτομο κι αυτό σου το παίζει τη μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι, με αποτέλεσμα να βγάζεις καπνούς απ’ τα αφτιά. Συμπάσχω μαζί σου κι ελπίζω να βρεις μία άκρη γρήγορα. Εσύ που ζεις ήδη τον έρωτά σου, όσο πιο πολύ φέρεσαι σαν στρείδι, τόσο περισσότερο είσαι κοντά στο να κάνεις μπαμ με τα παράπονά σου. Μήπως να μίλαγες λίγο; Μια ιδέα μοιράζομαι.

Pillowfight: Θέλεις τα όπα και τις τρέλες σου; Ο Καρκίνος να δεις. Μια χαρά σας βρίσκω μαζί.

Goodnight: Είπα του Κριού να μη μιλάει, αλλά αυτός αποφάσισε να βγάλει γλώσσα σε ‘σένα. Ε, όχι.

 

Τοξότης

Έτσι και τα κάνεις θάλασσα αυτήν την εβδομάδα θα φας πολύ κράξιμο, Τοξοτάκι μου, στο λέω και το υπογράφω. Κυρίως εσύ που είσαι δεσμευμένος. Ναι, μια χαρά θα αρχίσει η εβδομάδα, μια χαρά θα τα βρεις με την αγάπη σου, όλα καλά κι όλα ωραία και μετά έρχεται το διήμερο που θα δώσεις μία κλοτσιά και θα γκρεμίσεις τα πάντα. Καταρχάς, πού τον βρήκες εσύ τέτοιο κυνισμό και γιατί τον βγάζεις προς τα έξω; Δε σου ‘χουν μάθει να μην παίζεις με παιχνίδια που μπορεί να σε βλάψουν; Αδέσμευτε, άκου με καλά. Αυτό που λένε ότι στη βράση κολλάει το σίδερο, ισχύει. Θες ή σου αρέσει κάποιος; Ε, πες το και κούνα λίγο το χεράκι σου, βρε παιδί μου! Άμα φύγει το τρένο, πάει!

Pillowfight: Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να παίξει στα ίσια τον Δίδυμο, αυτός είσαι εσύ.
Goodnight: Δε φταις που θες να δείρεις τον Ιχθύ για τη ζήλια του. Αφού κι αυτός τα ίδια κάνει.

 

Αιγόκερως

Ώρα να θυμίσεις στο αμόρε ότι και στόμα έχεις και μιλιά έχεις, Αιγοκεράκι μου. Είναι κρίμα να χάσεις την ευκαιρία να δείξεις στο ταίρι σου ότι νοιάζεσαι, κι από την άλλη θα βγάλεις κι εσύ κάτι από όλο αυτό, αφού θα μπορέσεις να πεις τα ένα-δύο παραπονάκια που έχεις μαζί του. Ναι, σιγά μη δεν έχεις. Σε ποιον τα λες αυτά; Δεν ξέρω νομίζεις ότι αν θες μπορείς να γίνεις μία drama queen, ε; Α, και κοίτα μη γίνεις πάλι το γνωστό καλό παγόβουνο που ξέρουμε (και δεν αγαπάμε) στο τέλος της εβδομάδας. Εντάξει; Αδέσμευτε, το μυστήριο δεν είναι πάντα σέξι, άρα ή πάρε μαθήματα από τον Σκορπιό, ή μην το παίξεις μουγγοθόδωρος, αν θες να ‘χεις τα τυχερά σου. Εγώ μίλησα, πάντως.

Pillowfight: Δεν ξέρει τι να το κάνει τόσο σεξαπίλ ο Σκορπιός. Μήπως να του την έπεφτες από δίπλα;

Goodnight: Την έχει δει Ήλιος ο Ζυγός και θέλει όλοι να κινούνται γύρω του. Πόσο θα αντέξεις;

 

Υδροχόος

Ξέχνα ό,τι σου έλεγα πριν λίγο καιρό, Υδροχοάκι μου, να μαζευτείς και λίγο στο σπίτι σου, δηλαδή, και να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου. Συνεχίζω να σου λέω να περάσεις χρόνο με το άλλο σου μισό αλλά έξω. Πού έξω; Ξέρω εγώ; Έξω στον κήπο, την εξοχή και, γιατί όχι, έξω απ’ την πόλη ή και τη χώρα! Ναι, καλά διαβάζεις. Ώρα για εκδρομούλες και ταξιδάκια  για ‘σένα και το άλλο σου μισό, κι αν δε φουντώσει ο έρωτάς σας, μάλλον θα φταίτε εσείς. Ετοιμάζω ταξίδια και για ‘σένα που δεν έχεις ακόμα σχέση. Κάπου εκεί έξω σε περιμένει η αδερφή ψυχή σου. Ετοίμασε βαλίτσες, διαβατήρια ή έστω ένα σακ βουαγιάζ για κάπου εδώ κοντά και τρέχα να τη βρεις.

Pillowfight: Μπορείς να τον πεις και συνεργάσιμο τον Κριό αυτήν την εβδομάδα. Κελεπούρι σκέτο.
Goodnight: Ακόμα και στα καλύτερά του, το παιδεύει πολύ το θέμα ο Παρθένος. Έλεος, καλέ.

 

Ιχθύς

«Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι», θα μπορεί πολύ άνετα να πει το ταίρι σου αυτήν την εβδομάδα, Ψαράκι μου, αφού μάλλον θα τα θες μονά-ζυγά δικά σου στη σχέση σου. Άκου πώς έχει το πράγμα και πώς δε θα τα κάνεις θάλασσα. Η λίμπιντό σου είναι στα ύψη και φαντάζομαι το ξέρεις. Το θέμα είναι πως δε θες μόνο το άλλο σου μισό αλλά και τον μισό πλανήτη. Και μέσα σε όλα; Ζηλεύεις. Να σου θυμίσω ότι εσύ είσαι αυτός που ξενοκοιτάς ή τσάμπα θα τα λέω; Αν δεν έχεις σχέση, δε σημαίνει ότι μπορείς να την πέφτεις σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σου. Βάλε έναν στόχο κι αυτόν να κυνηγήσεις. Άμα ξεστρατίσεις, ούτε και ξέρω πού θα σε ψάχνουμε.

Pillowfight: Εσύ κι ο Ταύρος ετοιμαστείτε να ανάψετε φωτιές με τέτοια λίμπιντο που έχετε.
Goodnight: Θα κουραστείς να τον πείσεις τον Υδροχόο ότι δε θα πάθει κάτι αν βγει απ’ το σπίτι.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!
Ρωτήσαμε και μάθαμε όσο ντρέπεσαι να ρωτήσεις!

Ένα χρήσιμο λυσάρι που θα σε μυήσει στον αντρικό νου, θα σταματήσει τη σπαζοκεφαλιά, θα σε κάνει να γελάσεις, να προβληματιστείς και να βρεις τον δρόμο που οδηγεί στην καρδιά τους.