Νέα Σελήνη στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα και μας βγαίνει μια ανάγκη για αλλαγή∙ στις σχέσεις μας, στην εργασία μας και στον ίδιο μας τον εαυτό. Μία αλλαγή που θα φέρει λύτρωση. Πώς θα καταφέρουμε να ισορροπήσουμε καταστάσεις και γεγονότα;

 

Κριός

Πριν ξεκινήσεις να δέρνεις κόσμο, θα σου έλεγα να το σκεφτείς το θέμα λίγο, Κριέ. Κι ενώ εσύ μπορεί να έχεις τάσεις αυτοκαταστροφής, τα άστρα σου ζητούν να ηρεμήσεις. Η Νέα Σελήνη που ξεκινά στις 20 του  μηνός σου ζητάει να έχεις υπομονή και σιγά-σιγά να συνθέσεις τα κομμάτια της σχέσης σου. Μην κολλάς στη λεπτομέρεια, η ουσία έχει σημασία. Άντε λοιπόν, πάμε παρακάτω! Άσε στην άκρη ό,τι σε ταράζει κι αφέσου στις μικρές καθημερινές χαρές, εκεί βρίσκεται η ευτυχία κι ο έρωτας!
Pillowfight: Παρθένοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

Goodnight:  Δίδυμοι και Τοξότες.

 

 

Ταύρος

Μια εβδομάδα γεμάτη αντιθέσεις σε περιμένει, Ταυράκι μου. Απ’ τη μία είναι η δημιουργία, ο έρωτας, η σχέση σου –αν έχεις–, το παιδί που κρύβεις μέσα σου κι η ανεμελιά. Απ’ την άλλη ένα μεγάλο όραμα που έχεις για σένα. Είναι ένας νέος έρωτας; Το τέλος μιας κατάστασης που σε κρατάει δέσμιο; Μια καταξίωση επαγγελματική, ίσως; Όλα αυτά συγκρούονται μέσα σου και θα πρέπει να πάρεις θέση. Για να κερδίσεις έναν πόλεμο η πρώτη μάχη που θα πρέπει να δώσεις είναι με τον εαυτό σου.

Pillowfight: Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ιχθείς.

Goodnight:  Αιγόκεροι, Υδροχόοι.

 

Δίδυμοι

Υπέροχα τα νέα της ερωτικής σου εβδομάδας, Διδυμάκι. Πατάς γερά τα πόδια σου στη γη και θες χειροπιαστά αποτελέσματα, πράγματα που νιώθεις κι απολαμβάνεις, όχι  λόγια -σπάνιο για έναν Δίδυμο. Αν κι εσύ αγωνίζεσαι για το κοινωνικό σου φαίνεσθαι, η πραγματικότητα σου ζητάει να προσγειωθείς στη βάση σου και να παλέψεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να δείξεις ποιος πραγματικά είσαι, κάτι που ίσως να μη σε βοηθήσει να κερδίσεις κόσμο, αλλά απ’ την άλλη δε θα χάσεις και την ίδια την ουσία σου.

Pillowfight: Ταύρος, Σκορπιός.

Goodnight:  Κριός, Τοξότης, Υδροχόος.

 

Καρκίνος

Είσαι πλάσμα που επικοινωνεί με τη διαίσθηση και το συναίσθημα, Καρκίνε. Εσύ μπορεί να έχεις την ικανότητα να ξέρεις τι παίζει και με ποιον μόνο και μόνο επειδή ψυχανεμίζεσαι τα πράγματα, αλλά ο απλός κοσμάκης που θέλει να έρθει πιο κοντά σου θέλει λόγια, ειρμό κι επιχειρήματα. Άσε στην άκρη το μυστήριο και βγάλε τα επικοινωνιακά σου ταλέντα στη θέα ακόμα κι αν κάνεις λάθη. Όλα αυτό γίνεται για να εξελιχθείς και να βελτιωθείς.

Pillowfight: Ταύρος, Σκορπιός, Ιχθύς.

Goodnight: Ζυγός.

 

Λέων

Οι εποχές ζητούν την τάξη, τη λογική, την ταξινόμηση και τον έλεγχο, αγαπητό Λιοντάρι. Με την τάξη και τη λογική δεν είστε και κολλητοί, αλλά ποιο γνήσιο Λιοντάρι δεν αγαπά τον έλεγχο; Προσοχή, λοιπόν, να μη χαθεί ο έλεγχος προσπαθώντας να καλύψεις το αιώνιό σου ανικανοποίητο -είτε μέσω των υλικών αγαθών είτε μέσω του σεξ. Έχε πίστη στον εαυτό σου και δημιούργησε εσύ τις χαρές στη σχέση σου και την καθημερινότητά σου, αν πάλι δε θες, έχεις την ευκαιρία για δυνατά ξεκαθαρίσματα και νέα ξεκινήματα.

Pillowfight: Ζυγός, Ιχθύς.

Pillowfight: Τοξότης.

 

Παρθένος

Ποιος έχει την τιμητική του αυτή την εβδομάδα αν όχι εσύ, Παρθένε μου. Τέτοιος συνωστισμός πλανητών στο ζώδιό σου ούτε στο Σύνταγμα εν ώρα αιχμής. Παρ’ όλα αυτά, στα στραβά μην κατηγορείς τους άλλους για πράγματα που θες και δεν τα λαμβάνεις, μη μιζεριάζεις και μη χάνεις την ουσία από ό,τι έχει αληθινή αξία. Αντί να δίνεις σημασία στην παραμικρή λεπτομέρεια δώσε έμφαση στην καθημερινότητα και τα πρακτικά ζητήματα. Αγάπα τον εαυτό σου, αγάπα τα ελαττώματά σου και πες «όχι» σε ό,τι σου στερεί να ζεις μια υπέροχη ζωή!

Pillowfight: Κριός, Τοξότης.

Goodnight: Καρκίνος.

 

Ζυγός
Περίεργη αυτή η εβδομάδα για σένα, Ζυγέ, που ό,τι βλέπεις το πιο πιθανό είναι να το βλέπεις μόνο εσύ, γιατί πολύ απλά αυτό ακριβώς θέλεις να δεις. Ο Ποσειδώνας, βλέπεις…. Τα άστρα σου λένε να εστιάσεις στην πραγματικότητα. Σε οτιδήποτε είναι απτό και το κρατάς στα χέρια σου. Μακριά από υποσχέσεις κάθε τύπου. Κάνε μία χάρη στον εαυτό σου και μείνε μακριά από καθετί τοξικό, είτε είναι κατάσταση ή άνθρωπος, δε θες να σε πιάσει στο κεφαλάκι ή στομαχάκι σου, ε; Κρίμα είναι.

Pillowfight: Υδροχόος.

Goodnight: Καρκίνος, Τοξότης.

 

Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο φέρνει ανέφικτους, ουτοπικούς, μυθιστορηματικούς και παράφορους έρωτες, αγαπητέ Σκορπιέ. Οπότε αν δε θες να μπλέξεις, να κοιτάς τα παπούτσια σου όταν περπατάς, μη διασταυρώσεις το βλέμμα ούτε καν με τον περιπτερά. Δεν είναι ώρα να χάνεις την επαφή με τη λογική σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, σχεδίασε τις μάχες σου προσεκτικά κι αν αποφασίσεις να ενδώσεις στον έρωτα, διάλεξε αυτόν που νοιάζεται για το αν έφαγες, κοιμήθηκες και πόσο θέλει να είναι στην αγκαλιά σου.

Pillowfight: Καρκίνος, Ζυγός, Τοξότης.

Goodnight: Παρθένος.

 

Τοξότης

Ίσως να νιώθεις λίγο χαμένος στο διάστημα, Τοξοτάκι μου, αυτή την περίοδο. Σαν να χάνεις την ταυτότητά σου και θέλεις να βγεις έξω να κατακτήσεις τον κόσμο, να δείξεις τι αξίζεις και να ακούσεις πολλά μπράβο. Και καλά θα κάνεις! Μην ξεχνάς όμως ότι οι νίκες κι οι διακρίσεις έχουν μεγαλύτερη αξία αν τα μοιράζεσαι με κάποιον ο οποίος θα ξαπλώσει μαζί σου στον καναπέ και θα σου δώσει πλήρη εξουσία στο τηλεκοντρόλ. Ωραίες οι νέες κατακτήσεις, αλλά σαν τη σιγουριά φίλων και συντρόφων δεν έχει.

Pillowfight: Λέων.

Goodnight: Αιγόκερως.

 

Αιγόκερως

Ωραίο το «πιο καλή η μοναξιά», βρε Αιγόκερέ μου, αλλά ακόμα κι εσύ πρέπει να βλέπεις καμιά ανθρώπινη φάτσα πότε-πότε. Όταν είσαι μέλος μια ομάδας νιώθεις ότι θες να παρασύρεις και να ενώσεις όλα τα μέλη κι είσαι πολύ γενναιόδωρος απέναντί τους.
Αλλά για να γίνει αυτό θέλει και συναίσθημα. Να μπεις στο μυαλό και τη θέση τους, να κατανοήσεις τον τρόπο σκέψης τους. Μην κοιτάζεις τον κόσμο αφ’ υψηλού, κανείς δε βρήκε σύντροφο απ’ το θρόνο του θαυμάζοντας τον εαυτό του.

Pillowfight: Σκορπιός και Υδροχόος.

Goodnight: Παρθένος.

 

Υδροχόος

Τι συμβαίνει με σένα, Υδροχόε μου; Πού πήγε η αυτοπεποίθησή σου; Τι και αν οι άλλοι έχουν υπέροχες σχέσεις, ονειρεμένους  γάμους με 5-6 παιδιά,  δουλειά με λεφτά (σιγά, ποιος έχει;) και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο! Μην τυχόν κι υποτιμήσεις τον εαυτό σου. Να ξέρεις ότι οι άλλοι βλέπουν αυτό που τους βγάζεις προς τα έξω. Αν συνεχίζεις να πιστεύεις ότι είσαι καμένο χαρτί, θα το πιστέψουν κι οι άλλοι -κι είναι κρίμα να χάσεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Όλοι ξέρουμε ότι η προσωπικότητά σου μόνο βαρετή δεν είναι.

Pillowfight: Δίδυμος, Λέων, Σκορπιός.

Goodnight: Κριός, Ιχθύς.

 

Ιχθύς

Αγαπητό Ψαράκι, αν ένα πράγμα καταφέρνει να δημιουργεί ο κυβερνήτης σου, αυτό είναι το χάος. Και πώς γλυτώνουμε από αυτό; Μα με το να πιαστούμε από κάπου, να έχουμε πίστη κι αισιοδοξία και να δίνουμε προσοχή σε μικρολεπτομέρειες. Κάνε νέα ξεκινήματα, δες κόσμο, μοιράσου τη χαρά σου. Μην προσπαθήσεις να έχεις το πάνω χέρι στις σχέσεις, αλλά προς θεού, μην αφήσεις κανέναν να σε εκμεταλλευτεί. Διαχώρισε τη φαντασία από την πραγματικότητα και θα έχεις ένα υπέροχο φθινόπωρο.

Pillowfight: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός.

Goodnight Σκορπιός, Υδροχόος.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη