Μπήκε ο Μάρτης, μυρίζει Άνοιξη, αλλά η Αφροδίτη στον Κριό έχει άγριες διαθέσεις και θα τις δείξει χωρίς να κρατήσει τίποτα κρυφό. Έρχεται σε σύγκρουση με τον Άρη απ’ τον Ιχθύ που κι αυτός μάλλον έχει νεύρα, με αποτέλεσμα οι ζωές μας αυτή την εβδομάδα να γίνουν λιγάκι άνω-κάτω.

 

 

Κριός

Κριέ μου, μπορεί η Αφροδίτη να παίρνει ανάποδες, αλλά εσύ εκμεταλλεύεσαι μόνο τις καλές τις επιρροές αυτή την εβδομάδα, από πείσμα και καλά κάνεις. Παρότι γύρω σου επικρατεί μία μικρή αναστάτωση, εσύ βρίσκεις τρόπους να έρθεις κοντά με τον άνθρωπό σου, να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις μαζί του και να βρεις ευκαιρίες κι ευφάνταστους τρόπους να του δείξεις την αγάπη σου. Ευτυχώς που χτίζεις γερές βάσεις γιατί αργότερα θα έρθουν αναταράξεις.

Αν είσαι αδέσμευτος, κάνε λιγάκι υπομονή, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Pillowfight: Τοξότης

Goodnight: Λέων

 

Ταύρος

Ταύρε μου, αυτή η βδομάδα θα είναι λιγάκι μαρτυρική για σένα αφού ξαφνικά αμφιβάλεις για τη σχέση και το σύντροφό σου. Είναι λιγάκι η παράξενη συμπεριφορά του ανθρώπου σου που σου βάζει ψύλλους στ’ αυτιά, αλλά προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου, καλό θα ήταν να κάνεις μια καλή κουβέντα μαζί του για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Εκτός αν θες να βγεις από αυτή τη σχέση, οπότε το κλίμα ευνοεί μια ηρωική έξοδο. Your choice.

Αν είσαι μόνος καλό θα ήταν να ψάξεις τον έρωτα σε ένα γνώριμο πρόσωπό σου που λιώνει για σένα. Ξύπνα!

Pillowfight: Παρθένος

Goodnight: Υδροχόος

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, αυτό που σε χαρακτηρίσει αυτή την εβδομάδα είναι μια εσωστρέφεια που σίγουρα δε θα σου βγει σε κακό. Ίσως ήρθε η στιγμή να ψάξεις βαθιά μέσα σου για το τι είναι αυτό που πραγματικά θες απ’ τον εαυτό σου, το σύντροφό σου, τη σχέση σου για να μπορέσεις να κάνεις ουσιαστικά βήματα μπροστά και να βγεις απ’ το τέλμα. Αυτό βέβαια δε θα σε εμποδίσει να ζήσεις έντονες ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό που θα καθορίσουν και τις αποφάσεις σου.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, καλό θα ήταν να μην κλειστείς πολύ στον εαυτό σου γιατί αυτό το απόμακρο ύφος μπορεί να απομακρύνει και τον έρωτα.

Pillowfight: Κριός

Goodnight: Σκορπιός

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, δεν πρέπει να έχεις παράπονο στα ερωτικά σου αφού διανύεις μία περίοδο όπου βλέπεις κάθε μέρα και μια βελτίωση που σε φέρνει όλο και πιο κοντά με τον άνθρωπό σου. Αυτό βέβαια δε σε αποτρέπει απ’ το να μην είσαι ανασφαλής μέχρι αηδίας και να μην γκρινιάζεις για ανύπαρκτα προβλήματα, μόνο και μόνο γιατί δεν πιστεύεις πως όλα είναι τόσο όμορφα κι ήρεμα. Αν συνεχίσεις έτσι, πάντως, φοβάμαι πως θα καταστρέψεις αυτή την ομορφιά.

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, μην αφήνεις νέες γνωριμίες να περάσουν έτσι, κράτα τες κοντά γιατί εκεί μέσα μπορεί να κρύβεται κι ο μεγάλος έρωτας.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Ζυγός

 

Λέων

Λιοντάρι μου, η βδομάδα θα είναι ερωτική κι αγαπησιάρικη για σένα αφού αποφασίζεις να βάλεις στην άκρη οτιδήποτε σε κρατούσε σε απόσταση με το άλλο σου μισό και να ζήσεις μαζί του το όνειρο που κι οι δύο θέλετε τόσο πολύ. Μερικές φορές απλά δεν αντέχεις να επικεντρώνεσαι σε μικροπροβλήματα, αλλά με το να τα αγνοείς δε σημαίνουν βέβαια πως φεύγουν. Πέρνα καλά τώρα, δώσε ό,τι έχεις να δώσεις, αλλά μετά φρόντισε να βάλεις τελεία στα κακώς κείμενα που μπορεί να σε απομακρύνουν απ’ τη σχέση σου.

Αν είσαι μόνος, θα είσαι απαράδεκτος αν δε βρεις τον έρωτα τώρα που όλος ο ουρανός δουλεύει για σένα.

Pillowfight: Παρθένος

Goodnight: Ιχθύς

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά καθοριστική για τη σχέση σου αφού τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Το θέμα είναι πως το πάθος κι η ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε σένα και το άλλο σου μισό, μπορεί να μετατραπούν σε ζήλια και παράνοια, ή σε αγάπη και συντροφικότητα ανάλογα πώς θα λάβεις τα μηνύματα. Ή θα διαλέξεις την απόλυτη ευτυχία, ή που θα πάρεις ανάποδες και θα καταλήξεις να τελειώνεις αυτή τη σχέση. Το αν θα κάνεις καλά ή όχι, εσύ το ξέρεις καλύτερα.

Αν είσαι μόνος, περίμενε μία επιστροφή απ’ το παρελθόν. Πρόσεξε καλά πριν το κάνεις παρόν.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Κριός

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, θετική θα είναι και για σένα αυτή η βδομάδα αφού εκπέμπεις φως κι ερωτισμό στο φουλ ενώ σε περιτριγυρίζει κόσμος όπως οι μέλισσες τα λουλουδάκια, την Άνοιξη. Και φυσικά, η χαρά σου είναι αστείρευτη γιατί σου αρέσει να είσαι στο επίκεντρο. Καλά όλα αυτά, φτάνει να μην ξεχάσεις να επικεντρωθείς και στον άνθρωπό σου που στέκεται στις σκιές και σε παρακολουθεί. Επίσης, μην ανοίγεσαι σε όποιον να ‘ναι. Λίγη επιφυλακτικότητα δεν έβλαψε ποτέ. Κι είπαμε, τον νου σου στο ταίρι σου!

Εσύ που ψάχνεις τον τέλειο έρωτα, θυμήσου, υπάρχει μόνο στα παραμύθια.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Ταύρος

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, θα πρέπει να πάρεις μία ανάσα από όλα όσα σε βασανίζουν τον τελευταίο καιρό για να μπορέσεις να ρίξεις μία ματιά προς τον άνθρωπο σου που έχει πέσει σε ένα κλίμα αβεβαιότητας εξαιτίας της απόμακρης συμπεριφοράς σου. Είναι λογικό να αισθάνεσαι σαν χαμένος ενώ όλα πάνε στραβά, αλλά ίσως δε θα έπρεπε να υπερφορτώνεις τη σχέση σου με τέτοιου είδους προβλήματα. Φρόντισε να δείξεις στον άνθρωπό σου πως δεν έχει να φοβάται τίποτα, πριν τον χάσεις.

Αν είσαι μόνος ίσως θα πρέπει να ανοιχτείς λιγάκι παραπάνω και να βγάλεις αυτή τη μάσκα του απρόσιτου που φοράς εδώ και καιρό.

Pillowfight: Παρθένος

Goodnight: Δίδυμοι

 

Τοξότης

Τοξότη μου, αυτή την εβδομάδα με τον ερωτισμό σου στα ύψη, θα δεις τη σχέση σου να παίρνει φωτιά και να περνάει σε άλλο επίπεδο αφού αφενός θες να έχεις την πλήρη αποκλειστικότητα απ’ το ταίρι σου κι αφετέρου αποφασίζεις να μην αφήσεις τίποτα πλέον στην τύχη και να χτίσεις γερές βάσεις γι’ αυτή τη σχέση που στην τελική, σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι. Κάνεις σχέδια για εξορμήσεις, ρομαντικά δείπνα κι ό,τι άλλο περνάει απ’ το χέρι σου για να γλυκάνεις το ταίρι σου.

Εσύ που είσαι μόνος, ίσως ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα απ’ το φιλικό σου περιβάλλον. Είσαι έτοιμος να μπλέξεις τα πράγματα;

Pillowfight: Κριός

Goodnight: Ιχθύς

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτή την εβδομάδα η εξουθένωση που αισθάνεσαι απ’ την καθημερινότητα και απ’ τις συνεχόμενες τρικλοποδιές που σου βάζει η ζωή, θα περάσει και στον ερωτικό τομέα αφού θα νιώσεις πως δεν έχεις κουράγιο για τίποτα. Σίγουρα αυτό θα πάει κόντρα με τα θέλω του ανθρώπου σου, αλλά ίσως θα πρέπει να εξηγήσεις τι αισθάνεσαι για να καταλάβει κι εκείνος πως το πρόβλημα δεν είναι αυτός και μαζί να βρείτε τη λύση.

Αν πορεύεσαι μόνος στον έρωτα μη φοβηθείς να ζήσεις μία ερωτική περιπέτεια, κι ας μην έχει μέλλον. Δε θα το μετανιώσεις.

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Κριός

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, έρχεται μία περίοδος που αποφασίζεις να κάνεις τα πάντα στην άκρη και να επικεντρωθείς στη σχέση σου. Καταρχάς το ταίρι σου έχει μείνει κοντά σου σε όλες αυτές τις δυσκολίες που έχεις περάσει, έχει ανεχτεί τα νεύρα και τα ξεσπάσματά σου, οπότε ή είναι ήρωας της υπομονής ή σε αγαπά πολύ. Καιρός είναι να δώσεις κι εσύ κάτι πίσω, γι’ αυτό το λόγο προσπαθείς με νύχια και με δόντια να καλύψεις το χαμένο έδαφος. Εύγε.

Αν δεν έχεις σύντροφο, μην ενθουσιάζεσαι με κάθε νέα γνωριμία, διάλεξε με προσοχή πού θα δώσεις την αγάπη σου.

Pillowfight: Τοξότης

Goodnight: Λέων

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια κι αυτό τέλμα στο οποίο έχει πέσει η σχέση σου, γι’ αυτό αποφασίζεις από εδώ και μπρος να κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου να επαναφέρεις τον χαμένο ρομαντισμό κι ερωτισμό στην καθημερινότητά σας. Θες να δεις τη σχέση σου ν’ ανθίζει σαν λουλούδι κυρίως γιατί σου χαρίζει το μεγαλύτερο αγαθό, σιγουριά. Οπότε κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να μην ξαναγυρίσετε σε αυτή την κατάσταση.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, μη φοβηθείς να βγεις και να φλερτάρεις, τ’ άστρα μιλούν για μεγάλες ερωτικές στιγμές αν το θελήσεις.

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Τοξότης

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη