Μία διπρόσωπη εβδομάδα μας περιμένει, αφού απ’ τη μία μας δίνει τη δύναμη να κυνηγήσουμε αυτό που θέλουμε κι απ’ την άλλη βγάζει κάποιες αδυναμίες μας προς τα έξω, εκ των οποίων πολλές έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Θα ήταν συνετό να μην πάρουμε αποφάσεις για τις σχέσεις μας αυτή τη στιγμή, κυρίως αν δεν αισθανόμαστε καλά. Μία απόφαση εν βρασμώ ψυχής ίσως μας κοστίσει το μέλλον, εξάλλου, ο χρόνος γιατρεύει τα κακώς κείμενα. Οπότε, υπομονή.

 

Κριός

Η ανάγκη σου να βρίσκεσαι σε μια σχέση σε κάνει απερίσκεπτο, με αποτέλεσμα να μη σκέφτεσαι αν το άτομο που έχεις διαλέξει σου ταιριάζει, Κριέ. Τώρα, όμως, έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά και θεωρείς ότι κανείς δεν είναι αντάξιός σου. Δες τα πράγματα καθαρά και δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα  να νιώσει καλά δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον που ίσως αποδειχθεί ο άνθρωπός σου. Κάποιοι που βαδίζουν σε άλλο δρόμο από μας, δε σημαίνει ότι δε μας ταιριάζουν κιόλας.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Αιγόκερως

 

Ταύρος

Το παρελθόν κι ό,τι κουβαλάς από αυτό μέσα σου σε στοιχειώνουν, Ταύρε, και καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην ξεσπάς στον ταίρι σου εξαιτίας κάποιων γεγονότων που σε πλήγωσαν καιρό πριν. Όσο λιγότερες προστριβές έχεις με τον σύντροφό σου, τόσο πιο κοντά έρχεστε. Αν έχεις αμφιβολία για τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί, είναι καλύτερα να δεις καθαρά τα γεγονότα αντί να στρουθοκαμηλίζεις.

Pillowfight: Παρθένος

Goodnight: Αιγόκερως

 

Δίδυμος

Νιώθεις ότι δεν είσαι αρκετά καλός για τον σύντροφό σου, Δίδυμε, και καταβάλεις προσπάθειες να γίνει αντάξιός του. Πιθανό να κληθείς να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για να εξισορροπήσεις τη σχέση σου κι ίσως να ψάξεις μέσα σου να βρεις τι λάθη έχεις κάνει κι εσύ, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα αποβάλεις και να ανανεώσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, η πιθανότητα να μπλεχτείς σε ένα ρομάντζο γραφείου είναι πολύ μεγάλη, το πώς θα εξελιχθεί εξαρτάται από σένα.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Τοξότης

 

Καρκίνος

Πρέπει να κατανοήσεις ότι αν δεν καταλάβεις εσύ την αξία σου, Καρκίνε, και δε φερθείς στον εαυτό σου όπως του αξίζει, δύσκολα θα πείσεις τους άλλους να το κάνουν. Η αρμονία κι η ψυχολογική ανάταση που θα έχεις, αν το καταλάβεις, θα επιδράσει θετικά και στη σχέση σου καθώς τα συναισθήματα που θα βγάζεις προς τα έξω θα σε κάνουν πιο λαμπερό κι ελκυστικό. Αν πιστέψεις εσύ στον εαυτό σoυ, θα πιστέψουν κι οι άλλοι, μόνο έτσι θα βιώσεις ελεύθερα τη σχέση σου.

Pillowfight: Υδροχόος

Goodnight: Ιχθύς

 

Λέων

Μην αφήνεις το παρελθόν και τα γεγονότα που το σημάδεψαν να καταστρέφουν το παρόν σου, Λέων. Άσε πίσω ό,τι σε έχει πληγώσει, μόνο τότε θα μπορέσεις να ευχαριστηθείς τα δώρα που σου προσφέρει το τώρα και θα μπορέσεις να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Είναι καιρός να δώσεις αγάπη στον εαυτό σου, να καταλάβεις τη δύναμή σου και να δώσεις συναίσθημα απλόχερα χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Να είσαι, όμως, σίγουρος ότι η ανταμοιβή είναι μεγάλη.

Pillowfight: Κριός

Goodnight: Ταύρος

 

Παρθένος

Έχεις αλλάξει ως προς τον τρόπο που σκέφτεσαι, Παρθένε, κι οι θέσεις σου δεν είναι αμετακίνητες, κατανοείς πλέον τη διαφορετικότητα και τη δέχεσαι. Αν είσαι σε μία σχέση που δε σε γεμίζει παίρνεις πολύ εύκολά την απόφαση να φύγεις, γιατί γνωρίσεις ότι μόνο η λογική δεν πρόκειται να σώσει την παρτίδα, σε μια σχέση χρειάζεται και το πάθος. Αν βρεις την ηρεμία και την ισορροπία μέσα σου, θα βρεις αυτά τα καλά στοιχεία στη ζωή σου και τη σχέση σου.

Pillowfight: Αιγόκερως

Goodnight: Δίδυμος

 

Ζυγός

Διανύεις μία περίοδο που σου δίνει καλά κι ερωτικά στοιχεία, Ζυγέ, όπως χάρη, γοητεία κι ομορφιά. Μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που έχεις και σε συνδυασμό με την προσωπικότητά σου, μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι το αντίθετο φύλο θα βαριαναστενάζει στο πέρασμά σου. Μην αφήσεις τον χρόνο να περνάει, αν έχεις βάλει στόχο μια καρδιά ή θες να ανανεώσεις τη σχέση σου, κάνε το τώρα, μην περιμένεις άλλο.

Pillowfight: Δίδυμος

Goodnight: Σκορπιός

 

Σκορπιός

Είναι η απόλυτη ερωτική περίοδος για σένα, Σκορπιέ, και δεν είναι καθόλου παράξενο που ελκύεις το αντίθετο φύλο όπως ο μαγνήτης το μέταλλο. Μπορεί να είσαι ευαίσθητος και ρομαντικός, αλλά μην περιμένεις μέχρι να βρεις την αδελφή ψυχή, αφέσου ελεύθερος και πες «ναι» στο άτομο που θα δώσει ουσία και νόημα στη ζωή σου. Ζητάς την πλήρη αφοσίωση απ’ τον σύντροφό σου, αντίστοιχη αυτής που δίνεις κι εσύ, αλλά πρόσεχε μην του στερήσεις την ελευθερία του λόγω της ζήλιας σου.

Pillowfight: Ταύρος

Goodnight: Υδροχόος

 

Τοξότης

Επιτέλους μπορείς να χαρείς, Τοξότη, καθώς βρίσκεις πάλι τον εαυτό σου και μπορείς πλέον να επικοινωνείς χωρίς κωλύματα ή παρεξηγήσεις. Συνεχίζεις να είσαι μυστικοπαθής και να κρύβεις τα χαρτιά σου απ’ τον σύντροφό σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι είσαι και πάλι ο καλός και δυναμικός εαυτός σου. Αν νιώθεις να πνίγεσαι στη σχέση σου, δώσε λίγο χρόνο σε σένα και τον σύντροφό σου και μην τα παρατάς, η κρίση θα ξεπεραστεί φτάνει να υπάρχει κατανόηση κι απ’ τις δύο πλευρές.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Παρθένος

 

Αιγόκερως

Ένας τρόπος για να κρατήσεις ζωντανή μία σχέση, Αιγόκερε, είναι κι η θέλησή σου να έχεις κοινωνική ζωή. Είναι κάτι που ωφελεί τη σχέση σου με το ταίρι σου καθώς σας βγάζει και τους δύο απ’ την καθημερινή σας ρουτίνα, κάτι που σιγά-σιγά σκοτώνει τη σχέση σας. Μη μεταφέρεις τις επαγγελματικές σου ανησυχίες στον σύντροφο σου και προσπάθησε να είσαι πιο ανεκτικός με την διαφορετική προσωπικότητά του. Δώσε προτεραιότητα στα «θέλω» σας κι όχι στα «πρέπει».

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Κριός

 

Υδροχόος

Έχεις την τάση να γίνεσαι παρατηρητής της σχέσης σου τελευταία, Υδροχόε, είσαι πολύ παθητικός κι αυτό σε βάζει σε μπελάδες με τον σύντροφό σου ο οποίος πιστεύει ότι δεν ενδιαφέρεσαι ενώ εσύ το μόνο που θες είναι να είσαι διακριτικός και να κρατάς μια χαλαρότητα στη σχέση σας. Αν δε θες καβγαδάκια και γκρίνιες, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες του πώς νιώθεις. Προσπάθησε να γεφυρώσεις τις διαφορές σας και να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον. Μια απλή κίνηση ή ένα μικρό κομπλιμέντο, μπορεί να κάνει τον άλλο να νιώσει επιθυμητός και να σπάσει τον πάγο μεταξύ σας.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Ταύρος

 

Ιχθύς

Έχεις την τάση να υποτιμάς τον εαυτό σου και να εξιδανικεύεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, Ιχθύ, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι οι πάντες είναι καλύτεροι από σένα και να καταλήγεις να το παίζεις θύμα. Ύψωσε το ανάστημά σου και δείξε το αληθινό σου πρόσωπο στο ταίρι σου. Είναι σημαντικό να μη χάνεις κομμάτια του εαυτού σου σε μια σχέση, γι’ αυτό λοιπόν πάψε να υποτιμάς την αξία σου κι άρχισε να ψάχνεις το άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις ανίκητος.

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Ζυγός

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη