Παίρνουμε μία ανάσα αυτή την εβδομάδα, καθώς αναμένεται να έλθουν κάποιες ισορροπίες στη ζωή μας οι οποίες θα βοηθήσουν στη βελτίωση των σχέσεών μας, κάτι που θα φέρει μια σειρά από θετικές εξελίξεις και χαρές. Ετοιμαστείτε για μια νέα νότα αισιοδοξίας που θα μας κάνει να κυνηγήσουμε την τύχη μας, να κάνουμε νέες φιλίες, ίσως σε κάποιο ταξίδι μας, κάτι που όλοι έχουμε στο μυαλό μας τελευταία. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να διώξουμε τον αρνητισμό.

 

Κριός

Και εκεί που λες ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι για σένα, Κριέ, μία θεαματική αλλαγή σου συμβαίνει και σηκώνεις ξανά το ανάστημά σου, αφήνεις πίσω τις εμμονές και τις ζήλιες και ξαναβρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου. Μην πέσεις στην παγίδα να συμπεριφέρεσαι σαν θύμα στις σχέσεις σου, ξέρεις καλά ότι δεν ισχύει και πως κάτι τέτοιο βάζει φρένο στην εξέλιξή σου. Διατήρησε τον δυναμισμό σου και την ανεξαρτησία σου, μόνο έτσι θα νιώσεις τις αλλαγές που έρχονται.

Pillowfight: Τοξότης

Goodnight: Δίδυμος

 

Ταύρος

Νιώθεις λίγο μπερδεμένος, Ταύρε, γιατί ενώ νιώθεις μια ανασφάλεια ότι ο σύντροφός σου δε σου προσφέρει αυτά που θες και γενικά ότι χάνεις την εύνοιά του, απ’ την άλλη, η προοπτική του να είσαι ανεξάρτητος και να μπορείς να φλερτάρεις σε κάνει πιο γοητευτικό. Αν η σχέση σου αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία, έχεις τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις το πώς αισθάνεσαι και να φτιάξετε το κλίμα μεταξύ σας. Έχεις την ανάγκη να περνάς καλά και δίνεις μάχη γι’ αυτό.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Υδροχόος

 

Δίδυμος

Οι πλανήτες, τα άστρα κι όλες οι καταστάσεις είναι με το μέρος σου, Δίδυμε, κάτι το οποίο σε βάζει σε κίνηση και λαμβάνεις δράση. Η εποχή είναι κατάλληλη για προβείς σε αλλαγές που προσπαθείς να κάνεις τόσο καιρό, αλλά και να φτιάξεις την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου καθώς και να διαπραγματευτείς καταστάσεις που δε σε βρίσκουν σύμφωνο και να πετύχεις μία καλύτερη συμφωνία με το ταίρι σου. Ξέρεις ποιος είσαι, τι ζητάς και το δείχνεις.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Παρθένο

 

Καρκίνος

Οι αλλαγές οι οποίες έχεις υποστεί τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε, απαιτούν κι αναβάθμιση των συναισθημάτων σου, κάτι που σημαίνει ότι μαθαίνεις να αγαπάς διαφορετικά. Αυτή η διαφορετικότητα έχει να κάνει με το βάθος των συναισθημάτων σου, αλλά και το βάθος χρόνου που έχει η αγάπη σου για το ταίρι σου. Το «για πάντα» έχει νόημα και λογική, αλλά πάνω απ’ όλα έχει θετική επίδραση επάνω σου και στον σύντροφό σου, ο οποίος νιώθει ασφάλεια και σιγουριά.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Τοξότης

 

Λέων

Η πολυπόθητη ελευθερία που τόσο καιρό πάλευες να αποκτήσεις επιτέλους έρχεται, Λέων. Πετάς τα δεσμά από μία σχέση η οποία σε κράταγε φυλακισμένο κι απ’ την οποία ένιωθες ότι δε θα ξέφευγες ποτέ. Η επικοινωνία σου αρχίζει να καλυτερεύει, κάτι που σε βοηθά να ανοιχτείς και να φέρεις κοντά σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να αφήσεις το παρελθόν και τις ατυχίες του πίσω και να κάνεις βήματα προς τα μπρος που θα σε λυτρώσουν.

Pillowfight: Ζυγός

Goodnight: Δίδυμος

 

Παρθένος

Η τάση σου να είσαι με έναν άνθρωπο από συνήθεια ή ανάγκη, απλά για να μην είσαι μόνος ή να για έχεις κάποιον δίπλα σου, απορροφά τη δύναμή σου, Παρθένε. Μη μένεις σε σχέσεις οι οποίες σε κάνουν να νιώθεις αδύναμος, σου αφαιρούν την ανεξαρτησία σου, ή σε αναγκάζουν να υποχωρείς. Τώρα πλέον έχεις τη δυνατότητα να πατήσεις πόδι και ζητήσεις ίση μεταχείριση και δικαιώματα στη σχέση σου, αλλά μείνε μακριά από γνώμες τρίτων, που αφορούν εσένα και το ταίρι σου.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Ιχθύς

 

Ζυγός

Είχες την τάση να είσαι μυστικοπαθής και κρυψίνους τελευταία, Ζυγέ, και νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να βγάλεις αυτό το πέπλο μυστηρίου γύρω απ’ τη σχέση σου με το ταίρι σου και να φανερώσεις τα μυστικά σου. Έχεις πλέον την ανάγκη να βγεις έξω, να διασκεδάσεις χωρίς να κρύβεσαι ή να κρύβεις την αλήθεια σου. Γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και καταλαβαίνεις ότι η ανταλλαγή απόψεων κι επίλυση προβλημάτων μέσω του διαλόγου είναι η κόλλα μεταξύ δυο ανθρώπων σε μια σχέση.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Κριός

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα που έρχεται σου φέρνει δώρα, Σκορπιέ, και μεταξύ αυτών είναι κι η δύναμή σου να μαγνητίζεις τους άλλους με το μυστήριο και τη γοητεία σου. Αν έχεις βάλει στόχο έναν νέο έρωτα και θες να τον κατακτήσεις, η πιθανότητα να τον κάνεις να πέσει στην αγκαλιά σου είναι μεγάλη. Εσύ, πάλι, θα έχεις τη δυνατότητα να καταλάβεις αν αυτό που νιώθεις είναι αληθινή αγάπη ή πάθος, φτάνει να είσαι πιο διαλλακτικός και λιγότερο επιφυλακτικός απ’ ό,τι συνήθως.

Pillowfight: Δίδυμος

Goodnight: Κριός
Τοξότης

Τα δώρα που σου φέρνουν οι πλανήτες είναι τόσο μεγαλειώδη, αλλά η τάση που έχεις να μεγεθύνεις τις καταστάσεις σε κάνει να υπερβάλλεις για άλλη μια φορά, Τοξότη, με αποτέλεσμα στο τέλος να βλέπεις την πραγματική τους διάσταση, ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα σκεφτόσουν και να απογοητεύεσαι. Έρχονται αλλαγές κι ανανέωση, άσε πίσω το παρελθόν και προχώρα μπροστά, αλλά πάνω σε γερές βάσεις και μακριά απ’ τα πολλά λόγια και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου.

Pillowfight: Αιγόκερως

Goodnight: Παρθένος

 

Αιγόκερως

Για άλλη μια φορά κλείνεις τα κανάλια της επικοινωνίας σου, Αιγόκερε, κάτι που ξέρεις να κάνεις καλά όταν κάτι στη ζωή σου δείχνει να μη λειτουργεί όπως το θες. Απόφυγε τις κόντρες και τις συγκρούσεις με το ταίρι σου, αλλά και άτομα του περιβάλλοντός σου. Μην επιβάλλεις τη γνώμη σου, δείξε διαλλακτικότητα και διπλωματία κυρίως αν αυτές οι συγκρούσεις αφορούν τα επαγγελματικά σου. Η συζήτηση, όσο δύσκολη κι αν είναι, μπορεί να φέρει λύσεις.

Pillowfight: Κριός

Goodnight: Δίδυμος

 

Υδροχόος

Αρχίζεις να αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου με μεγαλύτερη διαλλακτικότητα, Υδροχόε, ο εγωισμός σου αρχίζει να υποχωρεί κι είσαι σε θέση πλέον να δίνεις σημασία και στις ανάγκες ή την άποψη των γύρω σου. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σου φαίνεται να έχει τελματώσει, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη να πάρεις τις αποφάσεις σου κι αν δε θες να τερματίσεις αυτή τη σχέση να παλέψεις για αυτήν και να δεις τις προοπτικές της υπό ένα νέο πρίσμα.

Pillowfight: Ζυγός

Goodnight: Ταύρος

 

Ιχθύς

Έχεις για άλλη μια φορά την τάση να αποσυντονίζεσαι και να μη βλέπεις την πραγματικότητα, Ιχθύ, κάτι που θα σου δυσκολέψει τη ζωή τις επόμενες ημέρες καθώς θα αδυνατείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια απ’ τη φαντασία. Υπάρχει το ενδεχόμενο να υποκύψεις σε έναν νέο, αλλά παράνομο έρωτα, κι αυτό όχι γιατί δε νιώθεις καλά στη σχέση σου, αλλά γιατί θες να ζήσεις κάτι παράτολμο. Αν δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς ενδεχόμενους μπελάδες, σκέψου διπλά πριν πράξεις.

Pillowfight: Ζυγός

Goodnight: Δίδυμος

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη