Η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες κι ο ρομαντισμός θα πάρει το πάνω χέρι. Θα βλέπουμε τα πράγματα με μια παιδική αθωότητα που μπορεί και να μας βγει ξινή, γι’ αυτό προσοχή στην άσκοπη ονειροπόληση και στα πληθωρικά συναισθήματα.

 

Κριός

Κριέ μου, μπορεί ο έρωτας να θέλει πείσματα, αλλά εσύ το πας κι ένα βήμα παραπέρα. Εκτός από πεισματάρης γίνεσαι ισχυρογνώμων κι ανάγωγος προς το ταίρι σου με αποτέλεσμα να το πληγώνεις ανεπανόρθωτα. Δεν είναι τρόπος αυτός να ξεκινήσεις τη χρονιά στα ερωτικά σου. Φρόντισε να γίνεις λίγο πιο γλυκομίλητος, να ρίξεις λιγάκι νερό στο κρασί σου και να δεις τα πράγματα κι από τη μεριά του συντρόφου σου. Κανείς δεν έχασε έχοντας λίγη κατανόηση παραπάνω.

Εσύ που ακόμα ψάχνεις τον έρωτα, μη μείνεις σπίτι. Βγες, γνώρισε κόσμο, πέρνα καλά.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Αιγόκερως

 

Ταύρος

Ταύρε μου, down boy που λένε κι οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι. Η σεξουαλικότητά σου δε συμμαζεύεται αυτές τις μέρες και το αγαπημένο σου σπορ έχει γίνει το φλερτ.

Εσύ που είσαι ελεύθερος, καλά κάνεις, έτσι πρέπει να τρελάνεις το αντίθετο φύλο και γιατί όχι, να βρεις εκείνο το ένα άτομο που θα μπορέσει να μείνει στην καρδιά σου για πάντα.

Εσύ που είσαι σε σχέση, μήπως να συμμαζευόσουν λιγάκι; Αν θες να τρελάνεις κάποιον, τρέλανε το άλλο σου μισό, αλλά όχι με το να τον κάνεις να φοβάται μη σε χάσει. Σοβαρέψου λιγάκι… ξεφεύγεις!

Pillowfight: Παρθένος

Goodnight: Υδροχόος

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, θα διανύσεις μια βδομάδα που θα πεις σε κάθε ίχνος λογικής να εξαφανιστεί απ’ τη ζωή σου και θα αφήσεις την καρδιά να πάρει το πάνω χέρι. Θα την εμπιστευτείς με κλειστά τα μάτια και καλά θα κάνεις γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις με το ταίρι σου. Γιατί εξαιτίας της καρδιάς γίνεσαι πιο τολμηρός και μπορείς να εκφράσεις φόβους και προβληματισμούς. Μην την καταπιέσεις, άφησέ τη να κάνει τα δικά της.

Κι αν είσαι απ’ τους ελεύθερους, μη χάνεις το κουράγιο σου, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ σου! Σύντομα έρχονται τα καλά.

Pillowfight: Τοξότης

Goodnight: Καρκίνος

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, επιβάλλεται αυτή την εβδομάδα που ο ρομαντισμός και το πάθος διαχέεται στην ατμόσφαιρα, να κατεβάσεις τα τείχη σου και να λυθείς λιγάκι, να μην είσαι τόσο σφιγμένος απέναντι στο ταίρι σου. Πρέπει να αφεθείς στο συναίσθημα και να μη φοβηθείς να κάνεις τρέλες για να ανανεώσεις τη φλόγα της σχέσης σου, ειδικά αν σημαίνει κάτι σημαντικό για σένα ο άνθρωπος με τον οποίο πορεύεσαι μαζί, ερωτικά. Δε θα χάσεις, τ’ άστρα σ’ ευνοούν πολύ αυτόν τον καιρό.

Εσύ που ακόμα είσαι μόνος, προετοιμάσου για μεγάλες στιγμές, με έντονα συναισθήματα.

Pillowfight: Λέων

Goodnight: Ζυγός

 

Λέων

Λιοντάρι μου, ναι μεν αισθάνεσαι να ζωντανεύει το πάθος στη σχέση σου και να πατάει σε πιο γερές ερωτικές βάσεις, αλλά δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή. Αυτό που σου λείπει και κυνηγάς είναι η συντροφικότητα, η θαλπωρή κι οι στιγμές με τον άνθρωπο σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια κι αυτό είναι το ζητούμενό σου. Και το κατακτάς γιατί ό,τι βάλεις στο νου το πετυχαίνεις, ειδικά όταν πρόκειται για την ψυχική σου ηρεμία.

Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου, πρόσεξε γιατί μπορεί να την πατήσεις άσχημα για κάποιο άτομο που δε σου αξίζει καθόλου.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Υδροχόος

 

Παρθένος

Παρθενάκι, με την κοινωνικότητά σου να πιάνει ουρανό και το πάθος σου για να φτιάξεις τα κακώς κείμενα, η βδομάδα σου προβλέπεται ενδιαφέρουσα κι οι σχέσεις κάθε είδους μοιάζουν να παίρνουν φωτιά. Ήρθε η ώρα να βάλεις στη θέση τους κάποια πράγματα, να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, αλλά κυρίως να δείξεις στο ταίρι σου πως έχεις μπει στη ζωή του για να μείνεις. Δεν είσαι περαστικός και πρέπει να το καταλάβει καλά αυτό.

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, θα τον βρεις, αλλά μη χαρείς απότομα… δε θα κρατήσει πολύ, δυστυχώς.

Pillowfight: Τοξότης

Goodnight: Κριός

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, περνάς μια φάση απόλυτης ερωτικής ευμάρειας και φαίνεται, εξαιτίας κυρίως αυτού του χαμόγελου που δε λέει να σβήσει απ’ το πρόσωπό σου. Δεν αφήνεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, πιάνεις τον έρωτα απ’ τα μαλλιά και κάνεις ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου για να διατηρήσεις τη φλόγα της σχέσης σου αναμμένη, με κόλπα που ξαφνιάζουν ευχάριστα και το άλλο σου μισό. Είναι λες και δεν μπορεί τίποτα απολύτως να σας αγγίξει με το ταίρι σου. Τέλειο συναίσθημα, ε;

Αν όμως είσαι μόνος, σου έχω καλά νέα. Το όνειρο της τέλειας σχέσης τώρα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Βγες, φλέρταρε… τώρα!

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Ταύρος

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, με την Αφροδίτη απ’ τον φιλικό σου Ιχθύ να στέλνεις τις αγαπησιάρικες επιρροές της δεν μπορείς παρά να χαμογελάς διάπλατα από αυτό το ζεστό αίσθημα απόλυτης αγάπης που έχει φωλιάσει στην καρδιά σου. Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, φανερώνεις μια ευαίσθητη πλευρά σου και δείχνεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου χωρίς φόβο, αλλά με πάρα πολύ πάθος. Δεν μπορεί κανείς να σας πάρει αυτό που έχετε χτίσει όλο τον προηγούμενο καιρό, γιατί τώρα πια απολαμβάνετε τους ερωτικούς σας κόπους.

Εσύ που είσαι μόνος, τώρα ήρθε ο καιρός να βγεις και να γνωρίσεις το άτομο που θα διώξει τη μοναξιά σου.

Pillowfight: Σκορπιός

Goodnight: Δίδυμος

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου,  αυτή τη βδομάδα  θες να βρεις τρόπο να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να κάνετε ίσως ένα μικρό ταξίδι οι δύο σας μακριά απ’ τα προβλήματα που σας κυκλώνουν. Τουλάχιστον έχεις τη συναίσθηση αυτή τη φορά ό,τι σχέδια θες να κάνεις, να τα συζητήσεις με τον άνθρωπό σου από το να πάρεις την οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Και σίγουρα το εκτιμά αφάνταστα, τόσο όσο εκτιμά κι αυτή την τρέλα που έχεις. Πάντως, προετοιμάσου για ένα εκρηκτικά ρομαντικό Σαββατοκύριακο που θα σου μείνει αξέχαστο.

Αν είσαι ελεύθερος, καλά θα κάνεις να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Ένας νέος έρωτας έρχεται να ταράξει τα νερά.

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Ιχθύες

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ξέρουμε όλοι πως είσαι της λεπτομέρειας και για σένα ισχύει πως οι λεπτομέρειες κάνουν την ουσία, γι’ αυτό αυτή τη βδομάδα θα επικεντρωθείς σ’ εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που μπορούν να διορθωθούν και να κάνουν τη σχέση σου μοναδική. Το θετικό στην υπόθεση είναι πως βλέπεις και το ταίρι σου να θέλει να βάλει ένα χεράκι βοηθείας, οπότε προβλέπω να έρχεστε πιο κοντά και το δέσιμό σας να γίνεται πιο ουσιαστικό, όπως ακριβώς το θες.

Εσύ που ακόμα ψάχνεις το ταίρι της ζωής σου, τώρα μπαίνεις σε μια περίοδο που αν προσέξεις, μπορεί και να το βρεις.

Pillowfight: Ιχθύες

Goodnight: Ταύρος

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου επιτέλους μπορείς να πάρεις μια ανάσα στα ερωτικά σου αφού επιτέλους μπορείς πλέον να συνεννοηθείς με το άλλο σου μισό, ακόμα και με τα μάτια. Οι εποχές που ήσουν βουτηγμένος στην αμφιβολία και τον εκνευρισμό φεύγουν σιγά-σιγά και βρίσκεις τρόπους να θέτεις συζητήσεις με τα προβλήματα που μπαίνουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου έτσι ώστε να μπορέσετε να τα ξεπεράσετε και να πάτε παρακάτω, αφού love is in the air και το νιώθετε κι οι δυο για τα καλά.

Αν είσαι μόνος, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, η ώρα που μπορεί να γίνει το μπαμ και να βρεις τον έρωτα.

Pillowfight: Τοξότης

Goodnight: Ζυγός

 

Ιχθύες

Ψαράκι μου, νέα χρονιά και νέα ξεκινήματα για σένα. Έχεις αποφασίσει να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη πια, ειδικά όταν πρόκειται για την καρδιά σου, γι’ αυτό παλεύεις με νύχια και με δόντια για να λύσεις κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που παρουσιάζεται στη σχέση σου. Έχεις ανάγκη από ηρεμία κι από συντροφικότητα, γι’ αυτό το λόγο είσαι προετοιμασμένος να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να φτιάξεις την τέλεια ερωτική ατμόσφαιρα, problem free, επιτέλους.

Εσύ που είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία σε γεμίζει ελπίδα για το μέλλον. Είναι σίγουρα μια γνωριμία με νόημα, μην καταστρέψεις την ευκαιρία!

Pillowfight: Καρκίνος

Goodnight: Λέων

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη