Μία πολύ ερωτική βδομάδα θα είναι αυτή που ξεκινάει. Bάζουμε στόχο να περνάμε πρώτα καλά και μετά να λύνουμε προβλήματα και να κλείνουμε πληγές που μπορεί να μας χαλάσουν τη διάθεση. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την καλή επικοινωνία και το ονειρικό σκηνικό, αλλά και τους τόνους αποφασιστικότητας κι ερωτισμού!

 

Κριός

Κριέ μου, δεν έχεις παράπονο αυτές τις μέρες, η ερωτική σου ζωή μοιάζει με βαρκάκι που ταξιδεύει σε ήρεμα νερά και μεταξύ μας το χρειαζόσουν πολύ αυτό. Πλησιάζεις το ιδανικό με τον σύντροφό σου, αφού αποφασίζετε από κοινού να ασχοληθείτε με ό,τι αξίζει πραγματικά αφήνοντας στην άκρη μικρολεπτομέρειες που είναι ικανές να καταστρέψουν το όνειρο. Αναζωπυρώνεται η φλόγα του έρωτά σας κι άλλο που δε θέλεις εσύ. Κάτω η βαρεμάρα, ζήτω το πάθος βροντοφωνάζεις και καλά κάνεις.

Αν είσαι αδέσμευτος να ξέρεις πως η γοητεία σου θα προκαλέσει πολλά ατυχήματα!

Pillowfight: Σκορπιός, για έξτρα δυναμική.

Goodnight: Παρθένος, λιγάκι χλιαρός για σένα.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, αυτή την εβδομάδα θα αποφασίσεις να βάλεις στην άκρη το «εγώ» για λίγο, ώστε να ασχοληθείς με το «εμείς». Και καλά κάνεις γιατί η σχέση σου με το ταίρι σου έχει κλονιστεί λιγάκι και φοβάσαι πως μπορεί να φτάσει στο τέλος της. Αν σε απασχολεί κάτι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το πεις, αλλά προσοχή: θυμήσου να έχεις και λίγο τακτ γιατί έχεις και το ταλέντο να προσβάλεις εύκολα…

Αν είσαι μόνος τότε θα διαπιστώσεις πως η αποφασιστικότητά σου δεν έχει όριο κι είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τους πάντες!

Pillowfight: Σταθερότητα με Αιγόκερω.

Goodnight: Δεν αντέχεις την τρέλα του Τοξότη.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο το γεγονός πως επιτέλους μπορείς να συνεννοηθείς με τον κόσμο γύρω σου και στρέφεις όλη σου την προσοχή στα ερωτικά σου. Θες να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και γι’ αυτό δεν κολλάς πουθενά. Λύνεις σοβαρά θέματα, εκφράζεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου, μα το κυριότερο, προτιμάς να περνάς χρόνο μαζί του παρά να γυρνάς στους δρόμους όπως συνήθως. Εύγε!

Αν είσαι μοναχούλης, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για να βρεις το τέλειο και να πραγματοποιήσεις φαντασιώσεις. Μη διστάσεις!

Pillowfight: Ναι, ασυζητητί, στον Υδροχόο.

Goodnight: Τι θες να κάνεις με τον Αιγόκερω είπαμε;

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, η βδομάδα προσφέρει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις ρομαντικά με το άλλο σου μισό. Αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα είναι το γεγονός πως η επικοινωνία μεταξύ σας έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο και νιώθετε ο ένας τον άλλον σε μεγάλο βαθμό. Έχετε βαλθεί κι οι δύο να μην αφήσετε προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος να καταστρέψουν αυτό που έχετε χτίσει και καλά κάνετε!

Αν είσαι μόνος να ξέρεις πως ο έρωτας καραδοκεί στη γωνία. Πέσε πάνω του με φόρα!

Pillowfight: Αιγόκερως, σταθερά κι όμορφα.

Goodnight: Κριός, πολλές αναταράξεις.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, δεν περνάς την καλύτερη φάση στα ερωτικά σου αυτόν τον καιρό, κυρίως γιατί αμφισβητείς ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό, αλλά και τις αποφάσεις σου. Μάλλον δεν ξέρεις τι ακριβώς θες και τώρα ήρθε η ώρα για να ξεκαθαρίσεις τα πάντα μέσα σου και να λάβεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον στης σχέσης σου. Έχεις ταλαιπωρηθεί κι έχεις ταλαιπωρήσει∙ καιρός να ξεκουραστείς, δε νομίζεις;

Αν είσαι αδέσμευτος τότε μη χάνεις την ελπίδα γιατί κάτι καλό έρχεται. Υπομονή να έχεις και θα ανταμειφθείς.

Pillowfight: Μην αρνηθείς έναν Σκορπιό.

Goodnight: Μη δεχτείς τον Υδροχόο.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, αυτή η βδομάδα θα είναι σκέτη απόλαυση στα ερωτικά σου κι αν την αφήσεις να πάει χαμένη, θα είσαι άξιος της μοίρας σου. Δεν μπορείς να κρατηθείς μακριά απ’ το άλλο σου μισό, για τέτοιο πάθος μιλάμε! Το καλό είναι πως εκτός απ’ το σαρκικό πάθος, έχεις κι ένα φοβερό πείσμα για να διορθώσεις καταστάσεις που είχαν δημιουργήσει ένα ρήγμα ανάμεσά σας. Προσπάθησε μόνο να μη γίνεις ο παλιός καλός προσβλητικός εαυτός σου –ακόμα τουλάχιστον–, να σε χαρούμε λιγάκι γλυκό, ναι;

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, τότε να ξέρεις πως ξεκινά κυνηγετική περίοδος για σένα!

Pillowfight: Ιχθύς, με πολύ πάθος.

Goodnight: Καρκίνος, υπερευαίσθητος για σένα…

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, μάλλον θα πρέπει να συγκεντρωθείς αυτή την εβδομάδα γιατί έτσι όπως είναι σκορπισμένη η σκέψη σου στα σημεία του ορίζοντα, δεν πρόκειται να τη βγάλεις καθαρή… Γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με τον άνθρωπό σου, πρέπει να του πεις αυτό που ακριβώς σκέφτεσαι και νιώθεις, αλλά να δείξεις και μία ευαισθησία στις ανάγκες του και σε όσα τον προβληματίζουν. Μείνε μακριά από καταστάσεις που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του, αν δε θες να περπατήσεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά.

Σε περίπτωση που είσαι μόνος, ανοίγονται μπροστά σου νέες περιπέτειες κι είσαι έτοιμος για όλα!

Pillofight: Λιοντάρι, γιατί έτσι σου αρέσει.

Goodnight: Δε σου αρέσει ο Ταύρος…

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, πρέπει να βρεις την ενέργεια και τη διάθεση να ασχοληθείς λιγάκι με τη σχέση σου, αυτήν την εβδομάδα. Ναι, είναι απόλυτα κατανοητό το ότι ζορίζεσαι φοβερά, αλλά ίσως επιβάλλεται να κάνεις λίγο χώρο στο πρόγραμμά σου για να μπορέσεις να δείξεις στο ταίρι σου πως είναι μέρος της ζωής σου και πως, ναι, υπάρχει αγάπη, βρε παιδί μου. Μην αφήνεις την καθημερινότητα να σκοτώνει τον έρωτα.

Αν είσαι μόνος αυτή η βδομάδα θα είναι κατάλληλη για να κάνεις κίνηση ματ στον έρωτα, ειδικά αν έχεις βάλει κάποιον στο μάτι!

Pillowfight: Αγκαλιά με έναν Καρκίνο.

Goodnight: Μακριά από Υδροχόο.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι, μπορεί η καθημερινότητα να σε ρίχνει, αλλά ο έρωτας σε ανεβάζει στα ουράνια αυτή την εβδομάδα κι αυτή η συναισθηματική ανάταση που νιώθεις, μόνο καλό κάνει στη σχέση σου. Θες να ανανεωθείτε ερωτικά με το ταίρι σου, γι’ αυτό αφήνεστε κι οι δύο στα χέρια του έρωτα κι αντιμετωπίζετε τη σχέση σας αυθόρμητα, χωρίς προγραμματισμούς που μπορεί να χαλάσουν τη διάθεση. Θες να παρασυρθείς ερωτικά και να ξεχάσεις τα πάντα και το καταφέρνεις.

Αν είσαι μόνος, η ερωτική σου ζωή θα αποκτήσει σύντομα έντονο ενδιαφέρον, προετοιμάσου.

Pillowfight: Δίδυμος και τα μυαλά στα κάγκελα.

Goodnight: Δεν αντέχεις τον Σκορπιό.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, απ’ το καλό στο καλύτερο θα πάει η ερωτική σου βδομάδα, αφού πλέον αισθάνεσαι πως πατάς γερά στα πόδια σου και θες να διορθώσεις οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει αυτό το υπέροχο αίσθημα που νιώθεις. Φέρεσαι με αγάπη στο ταίρι σου, δεν κρύβεις τα συναισθήματά συ ενώ θες να το πάρεις απ’ το χέρι και να βγεις έξω ώστε να διασκεδάσετε και να χαρείτε τον έρωτά σας. Και να το κάνεις, δε σε έχουμε συνηθίσει έτσι!

Αν είσαι μόνος, θα δεις τον εαυτό σου να μετατρέπεται σε έναν τολμηρό κυνηγό αυτές τις μέρες και κανένα θήραμα δε θα σου ξεφύγει!

Pillowfight: Σκορπιός, εννοείται.

Goodnight: Λέων, με τίποτα όμως.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, αυτές οι μέρες θα είναι ήρεμες και θα σου πρότεινα να τις εκμεταλλευτείς ώστε να μπορέσεις να βάλεις την ερωτική σου ζωή σε μία σειρά. Είναι καιρός να δείξεις στο σύντροφό σου πως νοιάζεσαι πραγματικά, ή ακόμα και να μιλήσεις μαζί του για πράγματα που σας απασχολούν ως ζευγάρι. Κι όλα αυτά με ηρεμία, ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Μάθε να συγχωρείς λάθη αν θες να συγχωρούν και τα δικά σου.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, τώρα έρχεται εκείνη η μεγάλη ερωτική αλλαγή που τόσο καιρό περίμενες. Με το καλό να τη δεχτείς!

Pillowfight: Δίδυμος και φύγαμε!

Goodnight: Άφησε πίσω τον γκρινιάρη Ταύρο.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, με την Αφροδίτη να κάνει παιχνίδι απ’ το ζώδιό σου, δε φαντάζομαι να έχεις παράπονο. Και περνάς στιγμές ευτυχίας με το ταίρι σου, και νιώθεις πανέμορφος κι ερωτικός, ενώ η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη από κανέναν. Ζεις το όνειρο αυτόν τον καιρό ενώ κερδίζεις στα σημεία γιατί έχεις κατανόηση και λύνεις προβλήματα πριν καν δημιουργηθούν. Θες να ευχαριστηθείς τον έρωτα όσο περισσότερο γίνεται και καλά κάνεις!

Αν είσαι μόνος, τώρα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα, χρησιμοποίησε αυτές τις καλές επιρροές που δέχεσαι!

Pillowfight: Έχεις ανάγκη την ηρεμία του Παρθένου.

Goodnight: Δεν τα βρίσκεις με Ζυγό.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη