red_galaxy-universe_photography_wallpaper_1366x768

Λέμε goodbye στο Νοέμβρη με καλή διάθεση και γεμάτοι ελπίδες για έναν πιο φωτεινό Δεκέμβρη και η αλήθεια είναι ότι ήδη η ερωτική εβδομάδα ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς. Για να δούμε αναλυτικά τι θα δούμε.

 

Κριός
Κριέ μου, χαρές και πανηγύρια στη γειτονιά σου κι εσύ επιτέλους παίρνεις μια βαθιά ανάσα και τραβάς προς τη δόξα. Ο Άρης στο Σκορπιό δίνει ένα ups στα ερωτικά σου κι εσύ πλέεις επιτέλους σε πιο καθαρά νερά. Είναι βασικό ότι το τοπίο ξεκαθαρίζει, είτε αρνητικά είτε θετικά τουλάχιστον ξέρεις τι θες να κάνεις βρε παιδί μου.
Οι υπόλοιποι σε βλέπουν με μισό μάτι γιατί βρήκες το δρόμο σου. Θα σε παρακαλέσω ωστόσο να μη διαφημίζεις την ευτυχία σου, αν θες να κρατήσει περισσότερο.

Pillowfight: Ταύρος το θέλεις σε θέλει, ανοιχτός ο δρόμος.

Goodnight: Δίδυμος για λίγους.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, Άρης στο Σκορπιό και θα βγούνε μαχαίρια αν δεν προσέξεις τι κάνεις και τι λες. Άκου τα δεδομένα, εσύ θες κάποιον, ο κάποιος θέλει κάτι άλλο και το κάτι άλλο είναι αλλού. Γενικά υπάρχει ένα μπέρδεμα να το πω, ένα μπλέξιμο να το πω, ένα έχουμε χάσει τ’ αυγά και τα καλάθια. Κάτι τέτοιο θα πω. Σε αυτές τις καταστάσεις που επικρατεί το χάος το βασικό είναι να ξεκαθαρίσεις το στόχο και για να μη βρεθείς ξυλοφορτωμένος και να μη βρεθείς στην αγκαλιά άλλου ενώ άλλο θες. Δε θα ήθελα να είμαι στη θέση σου να ξέρεις.

Pillowfight: Τοξότης ναι!

Goodnight: Ψαράκι όχι!

 

 

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, σταμάτα να κυνηγάς από πείσμα και εγωισμό το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά δε δείχνει τα αισθήματα να είναι αμοιβαία. Όταν φας τη χυλόπιτα και τη χωνέψεις τώρα είσαι free να συνεχίσεις το δρόμο σου για την αναζήτηση της ευτυχίας δίχως βαρίδια και περιττές παρουσίες. Πραγματικά πήγανε εκεί που η καρδιά σου νιώθει καλά κι όχι εκεί που τρέφεται ο εγωισμός σου, τόσο απλά κι όμορφα.

Pillowfight: Καρκίνος λέμε.

Goodnight: Παρθένος κλαίμε.

 

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, επιστροφές καταστροφές η εβδομάδα που σου έρχεται κι εσύ παλεύεις να σωθείς γιατί όλοι σε θυμήθηκαν ξαφνικά και δεν ξέρεις πού να κρυφτείς. ‘Νταξει μπορεί κάποιες παρουσίες να μην είναι ανεπιθύμητες όμως πώς να γίνει βρε παιδί μου, ο νέος είναι ωραίος και ο παλιός είναι αλλιώς. Γι’ αυτό το αλλιώς θα μαραζώσει η ψυχούλα σου και θα σε μαζεύουμε από τα πατώματα. Με το μαλακό Καρικινάκι μου είσαι και ευαισθητούλι.

Pillowfight: Κρατάω τον Ταύρο.

Goodnight: Πουλάω τον Λέοντα.

 
Λέων
Λιονταράκι μου, η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και αν συνεχίσεις έτσι μια μέρα θα αναζητήσεις το άλλο μισό αλλά εκείνο θα την έχει κάνει με τον γείτονα. Εξάλλου, τι σόι σχέση μπορεί να είναι αυτή αν εσύ είσαι μονίμως χωμένος μέσα σε χαρτούρα και τηλεφωνικές συσκέψεις. Ξύπνα όσο είναι νωρίς γιατί προβλέπω να αποχαιρετάς το μήνα μόνος. Αν από την άλλη είσαι μόνος ήδη, δεν αποκλείεται να έρθεις πρόσωπο με πρόσωπο με τον έρωτα. Φτάνει βέβαια να το πάρεις είδηση αλλιώς… άσ’ το…

Pillowfight: Στον Σκορπιό πάντα λες ναι.

Goodnight: Όχι στον Αιγόκερω. Ξενερώνεις.

 

 

Παρθένος
Παρθενάκι μου, θα το φας το ξύλο σου έτσι όπως πας. Θα ήθελα βέβαια να ήμουν από μια μεριά να σε βλέπω να σε κατσαδιάζει ο άνθρωπός σου γιατί ξεχάστηκες πως είσαι σε σχέση και φλέρταρες μέχρι και με τα λουλούδια στη γλάστρα. Άμα πάρεις φόρα δε σταματάς με τίποτα γι’ αυτό συμμαζέψου πριν σε πάρουν χαμπάρι. Έχεις τη φήμη του άστατου, μη δίνεις δικαιώματα βρε χρυσό μου κι εσύ. Εκτός αν είσαι μόνος, εκεί το παιχνίδι επιτρέπεται στο φουλ.

Pillowfight: Παιχνίδια εξουσίας με Ταύρο. Ναι.

Goodnight: Μην παίζεις με Δίδυμο. Θα χάσεις.

 

 

Ζυγός
Ζυγέ μου, η φαντασία σου ξεπερνάει κάθε όριο με αποτέλεσμα να γίνεσαι κάτι σαν το ανέκδοτο με τον γρύλο και να φοβάται να σε πλησιάσει άνθρωπος. Βρε καλό μου, αν θες να βγάλεις το άχτι σου γράψε βιβλίο και μη σπας τα νεύρα των άτυχων που προσπαθούν να σε γνωρίσουν ή ακόμα και του συντρόφου σου που δε σε αναγνωρίζει γιατί βάζεις κάτω και την J.K. Rowling με τα σενάρια για αγρίους που κάνεις. Δεν φταις εσύ, η φαντασία σου τα φταίει.

Pillοwfight: Ιχθύς που είναι το ίδιο φαντασιόπληκτος με σένα.

Goodnight: Σκορπιός, δε θα σηκώνει αυτά. Φύγε.

 

 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, άρπαξε το άλλο σου μισό από το χέρι και βγείτε, απομακρυνθείτε από τη ρουτίνα και ζήστε τον έρωτά σας χωρίς αύριο. Εντάξει, προσοχή βέβαια γιατί αν αποφασίσεις να εκδηλωθείς το πας στο άλλο άκρο αλλά με κατάλαβες τι εννοώ. Το αλατοπίπερο με προσοχή, κοινώς και προτίμησε να το ρίξεις όταν είστε μακριά από τα μάτια του κόσμου. Εσύ που ψάχνεσαι, η χημεία παίζει σοβαρό ρόλο στη ζωή σου και ένα άτομο που ξέρει από αλχημείες έρχεται να σε ταράξει. Ε, καιρός ήταν.

Pillowfight: Έναν Καρκίνο τον θες, μην το αρνείσαι.

Goodnight: Ν’ αρνηθείς κάθε πρόσκληση από Δίδυμο.

 

 

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, έχεις μεγάλο πρόβλημα και λυπάμαι που στο λέω έτσι ωμά, αλλά βρε καλό μου, τι ανασφάλεια είναι αυτή που σε διακατέχει; Από πού κι ως πού; Για το καλό σου το λέω, χαλάρωσε γιατί και κουραστικός θα γίνεις και τα νεύρα του κόσμου θα σπάσεις χωρίς λόγο και μόνος κι έρημος θα μείνεις γιατί δε θα σε αντέχει ψυχή. Σε προειδοποίησα, μην πεις πως δεν το έκανα. Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξι από την αυτοπεποίθηση γι’ αυτό βρε τη χαμένη δική σου πριν είναι αργά.

Pillowfight: Σε ανεβάζει ο Κριός.
Goodnight: Στα τάρταρα σε στέλνει ο Καρκίνος.

 

 

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, η ζωή σου θα είναι λίγο τόλμη και γοητεία αυτή τη βδομάδα. Εσύ θα τολμάς να ρίχνεις αισθησιακές ματιές στον στόχο σου και η γοητεία σου θα κάνει θαύματα γιατί έτσι δουλεύεις εσύ, ύπουλα κι αθόρυβα και ρίχνεις τους πάντες στα πόδια σου εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Προσοχή όμως, η συλλογή από θύματα μπορεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες σου και να μην ξέρεις που να τα χωρέσεις όλα. Επίσης, αν είσαι σε σχέση, ρίξε και καμιά ματιά προς το ταίρι σου.

Pillowfight: Αγκαλιά με έναν Καρκίνο.

Goodnight: Όχι Λέων, δε θες ανταγωνιστή.

 

 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, ένα να ξέρεις. Ο ψεύτης κι ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Κοινώς, για να το κάνω λιανά, αν είσαι σε σχέση καλό θα ήταν να επικεντρωθείς εκεί κι όχι στο να φλερτάρεις με ό,τι περάσει από μπροστά σου. Εκτός αν θες να μείνεις μόνος σου που σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να πεις την αλήθεια μια κι έξω αντί να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Δε θες να πιαστείς στη φάκα, πίστεψέ με δε θα είναι ωραίο το αποτέλεσμα!

Pillowfight: Δίδυμος, τι άλλο;

Goodnight: Σκορπιός, χάσμα μεγάλο!

 

 

Ιχθύς
Ψαράκι μου, οι φίλοι θα αναλάβουν τα αισθηματικά σου αυτή τη βδομάδα κι ίσως να είναι για καλό γιατί εσύ τα έχεις κάνει μαντάρα. Από τη μια θες μία υγιή σχέση αλλά δεν κάνεις καμία προσπάθεια να έρθεις κοντά με το ταίρι σου. Από την άλλη έχεις βαρεθεί τη μοναξιά αλλά αν σε πλησιάσει κανείς, το βάζεις στα πόδια σαν φοβισμένο ποντίκι. Πώς να μην πάρουν τα ηνία οι άνθρωποι που σε αγαπούν, ε; Μη βγάλεις κιχ, άσε τους να κάνουν δουλίτσα κι απόλαυσε τους κόπους τους.

Pillowfight: Ε ρε Παρθένος που σου χρειάζεται!

Goodnight: Να το βάζεις στα πόδια όταν ακούς για Ταύρο.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη