Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

 

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ανοίγει νέους δρόμους στις σκέψεις και τις σχέσεις μας.

 

Κριός

Με τον Ερμή να κάνει ντου στον Υδροχόο και την Αφροδίτη την ερχόμενη Τετάρτη να τον ακολουθεί τρέχοντας, σου ανοίγονται νέες πόρτες, αγαπητέ Κριέ. Κοίτα μην πέσεις πάνω τους με φόρα και τσακιστείς. Βάλε φρένο και μελέτησέ τες μία προς μία προσεκτικά, με λίγη ωριμότητα κατά προτίμηση. Ξέσφιξε τις γροθιές σου κι αντί να κάνεις εχθρούς κι αντιπάλους, προσπάθησε αυτή τη φορά να προσεγγίσεις άτομα που μπορεί να σου δώσουν το κατάλληλο σπρώξιμο στα επαγγελματικά σου. Και πού ‘σαι, επειδή ενθουσιάζεσαι κι εύκολα, όχι επειδή κάτι νέο έρχεται να αφήσεις εκκρεμότητες πίσω.

 

Ταύρος

Αισιοδοξία, εργασία και χαρά σου φέρνει αυτή η βδομάδα, Ταυράκι μου. Μπορεί να ανυπομονείς για εκείνη την προσωπική και κυρίως αισθηματική εξέλιξη που περιμένεις μα η Αφροδίτη στον Υδροχόο απ’ την Τετάρτη, σου ανοίγει πόρτες κι η κοινωνικότητά σου χτυπά κόκκινο. Βγαίνεις, πίνεις, διασκεδάζεις, γνωρίζεις κόσμο κι εκμεταλλεύεσαι έξυπνα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται ώσπου στο τέλος καταλήγεις με υπερκόπωση και με τους ανταγωνιστές να χορεύουν χαρούμενα γύρω σου γιατί κατάφεραν να σε βγάλουν νοκ-άουτ. Μην τους αφήσεις. Θα θυμώσω. Καλά τα πανηγύρια, αλλά δεν κοιτάς και λίγο την υγεία σου; Α, και σταμάτα να ξοδεύεις αλόγιστα, καλό μου.

 

Δίδυμος

Έρχεται μία βδομάδα για ‘εσένα, Δίδυμέ μου, που η ανάγκη να κοιτάξεις τον εαυτούλη σου και να κλειστείς μες στο σπίτι με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, θα είναι υπέρτατη. Όπως και υπέρτατη θα είναι και η ανάγκη σου να υπερασπιστείς τις πεποιθήσεις σου. Εντάξει, μη γίνεσαι όμως κι απόλυτος και μετανιώσουν οι δικοί σου που αποφάσισες να κάνεις ένα διάλειμμα απ’ τη ζωή σου. Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς λέω εγώ, γιατί έρχονται και πιο απαιτητικές μέρες αργότερα κι ο αρνητισμός σου θα σου βγει σε κακό αφού οι σύμμαχοί σου θα σ’ έχουν βαρεθεί και θα έχουν αλλάξει στρατόπεδο.

 

Καρκίνος

Αλλαγή δεν ήθελες; Ε, αλλαγή θα λάβεις, αγαπητέ Καρκίνε. Ήρθε ο καιρός να υλοποιήσεις εκείνα τα σχέδια που είχαν μπει στο συρτάρι. Αλλαγή σκέψης, σπιτιού, κατεύθυνσης, όλα παίζουν και με την Αφροδίτη στον Υδροχόο γίνονται και πιο εύκολα. Κάνε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σου να κυνηγήσεις τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις που έχουν πιάσει αράχνες και κοίτα εκείνα τα συναισθήματα που είχες θάψει βαθιά και που ξυπνάνε και σε ταρακουνάνε, άφησέ τα να κάνουν τη δουλειά τους. Χρειάζεσαι να χορέψεις μες το σεισμό που έρχεται, όχι να κρυφτείς κάτω απ’ το τραπέζι για να σωθείς.

 

Λέων

Αλλαγή στον τρόπο σκέψης κι αντιμετώπισης των καταστάσεων έρχεται για ‘σένα, Λιοντάρι μου. Επιτέλους ξαναγίνεσαι κυρίαρχος της ζωής σου και βρυχάσαι δυνατά κόβοντας τα γόνατα σε εκείνους που πήγαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως προτίμησες τις σκιές από τα φώτα για να ανασυγκροτηθείς. Ανεβαίνεις δυο-δυο τα σκαλοπάτια της επιτυχίας και σαρώνεις τα πάντα στο διάβα σου, με αποτέλεσμα να τρέχεις μπροστά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα να τρέχουν πίσω σου για να σε προφτάσουν. Μήπως να ψάξεις να βρεις εκείνη τη χρυσή τομή μεταξύ δουλειάς κι έρωτα πριν μείνεις μόνος σου να γιορτάζεις τις επιτυχίες σου;

 

Παρθένος

Μισείς την ασάφεια, αγαπητέ Παρθένε, εκείνη σε αγαπά όμως και σου χτυπά την πόρτα αυτή την βδομάδα κι εσύ της ανοίγεις και την αφήνεις να μπει στη ζωή σου και να κάνει ό,τι θέλει. Φταις εσύ κι η αλαζονεία που υπέδειξες επειδή πήγαν για μία φορά όλα καλά στη ζωή σου. Αμ σιγά που θα έμενες ατιμώρητος. Θα σε ταλαιπωρήσουν όλοι εκείνοι που ταλαιπώρησες στο παρελθόν κι εσύ θα πρέπει να διαλέξεις ή να κάνεις κατά μέτωπο επίθεση ή να κρατήσεις μια περήφανη στάση και να περιμένεις πότε τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για να πάρεις το αίμα σου πίσω. 

 

Ζυγός

Δεν πάει να καεί το σύμπαν όλο, τίποτα δε θα σε αγγίξει αυτή την βδομάδα, Ζυγέ μου. Η εξωτερική σου εμφάνιση, αφού λάμπεις από χαρά, θαμπώνει τους πάντες, ακόμα κι εκείνους που προσπαθούν να σε πειράξουν στα επαγγελματικά σου. Βρίσκεις τρόπους και μάλιστα ευφάνταστους, να ξεπερνάς σκοπέλους που σου εμφανίζονται απ’ το πουθενά ενώ το μυαλό σου δουλεύει χωρίς σταματημό κι επιτέλους λύνεις εκείνους τους γρίφους που σε τυραννούσαν για καιρό. Ακόμα κι όταν νιώθεις κούραση κι αισθάνεσαι έτοιμος για κατάρρευση, όλο και κάποιος τρέχει να σε πιάσει στον αέρα, γιατί πολύ απλά, η βδομάδα σου ανήκει.

 

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ μου, ήρθε η ώρα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εμπιστευτεί τη διαίσθησή σου. Είπαμε να είσαι επιφυλακτικός με τους γύρω σου, αλλά είναι παράνοια να αγνοείς τι σου λέει ένστικτό σου. Βάλε μπρος εκείνη την υπόγεια εξυπνάδα σου που σε βγάζει από άσχημες καταστάσεις και βάλε τη σε εφαρμογή γιατί χρειάζεται να λύσεις άμεσα κάποια προβλήματα που μπορεί να σου προκαλέσουν περισσότερα νεύρα απ’ το συνηθισμένο. Απέφυγε τις αντιπαραθέσεις που αγαπάς και κοίτα να βρεις εσύ τρόπο συνεννόησης με τους άλλους γιατί αν περιμένεις από εκείνους, σώθηκες.

 

Τοξότης

Επιτέλους, γλυκέ μου Τοξότη, μπορείς να βάλεις μπρος εκείνες τις αλλαγές που ήθελες να κάνεις από καιρό και που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και τη διάθεσή σου. Είναι ώρα να πάρεις μπρος ξεκινώντας με το να οργανωθείς λιγάκι και να μην τρέχεις τριγύρω σαν τον τρελός, γιατί το άγχος δε σου πάει καθόλου. Επειδή μόνος σου μπορεί και να τα κάνεις μαντάρα, μη φοβηθείς να ζητήσεις βοήθεια, πίστεψέ με, καλό στον εαυτό σου θα κάνεις. Α, και ξέρω πως περιμένεις λεφτά. Προετοιμάσου γιατί μπορεί η αναμονή σου να κρατήσει λίγο παραπάνω απ’ το κανονικό. Μη μασάς όμως, όλα καλά είπαμε.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, πολύ ένταση νιώθεις και δεν προλαβαίνεις ούτε να πάρεις ανάσα με αποτέλεσμα να είσαι εξουθενωμένος πριν καν αρχίσει η μέρα. Ξεσπάς τα νεύρα σου παντού και δεν είναι καθόλου ωραίο. Κοίτα, καλέ μου, εγώ λέω να συμμαζευτείς λιγάκι. Συνιστώ ψυχραιμία κι ώριμη σκέψη γιατί όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, τα νεύρα σου φταίνε για τα εμπόδια που βγαίνουν μπροστά σου. Κοίτα να οργανώσεις το παιχνίδι όπως το θες εσύ να το παίξεις και κράτα κοντά σου τους φίλους σου, γιατί αν τα χάσεις όλα οι συνέπειες θα είναι λιγάκι τραγικές.

 

Υδροχόος

Η βδομάδα που έρχεται έχει ένα μεγάλο βαθμό δυσκολίας για ‘σένα, Υδροχόε μου. Τι κι αν έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, εσένα τα αισθηματικά σου είναι ένα κουβάρι ήδη και δεν μπορείς να τα ξεμπλέξεις. Το γεγονός πως οι προσδοκίες σου ξεπερνούν τη σφαίρα της πραγματικότητας, δε βοηθάει καθόλου επίσης. Γενικά θες να κάνεις πράγματα μα ζορίζεσαι αρκετά με αποτέλεσμα να νιώθεις αβοήθητος. Ανασκουμπώσου, δείξε πείσμα κι υπομονή κι οργανώσου λιγάκι, βρε παιδί μου. Πώς περιμένεις μες στο χάος που ζεις να βρεις εκείνη την αχτίδα φωτός που θα σε βγάλει έξω από αυτό;

 

Ιχθύες

Τα νευράκια τσαταλάκια, αυτή τη βδομάδα γλυκό μου ψάρι. Με τον Άρη στο Σκορπιό να σε επηρεάζει ακόμα αρνητικά, ό,τι κίνηση κι αν κάνεις, όσο προγραμματισμένη κι αν είναι, στραβά σου πάει. Ψυχραιμία, αγαπημένο μου. Πάρε μια βαθιά ανάσα και προσπάθησε να μη χάνεις το κουράγιο σου. Η βδομάδα αυτή σε βοηθά να μπεις σε πρόγραμμα και να κλείσεις όλες τις εκκρεμότητές σου, φτάνει να βρεις τον τρόπο να χαλαρώσεις τόσο όσο χρειάζεται. Διέγραψε ό,τι σε κρατά πίσω και προετοιμάσου για νέες, καλύτερες περιπέτειες.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη