paneri850

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

 

 

Η Αφροδίτη περνάει στους Διδύμους. Καιρός για ξεκαθαρίσματα κι ανέμελες στιγμές!

 

Κριός

Κριέ μου, συνειδητοποίησες πια πως όπως φερθείς θα σου συμπεριφερθούν κι αποφασίζεις αυτήν την εβδομάδα να αφήσεις στην άκρη τις επιτόπου επιθέσεις. Ψάχνεις να βρεις τρόπους να ηρεμήσεις, να έρθεις κοντά σε άτομα που είχες κάνει πέρα άδικα και να βάλεις σε γερές βάσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Για να το πετύχεις φυσικά αυτό, το πρώτο βήμα που χρειάζεται είναι να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις απ’ τη ζωή σου. Γενικά η περίοδος αυτή ενδείκνυται για ξεκαθαρίσματα, κυρίως εσωτερικά, κι εσύ σίγουρα έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Έχεις την τάση να τα κάνεις χάλια μόλις πιάσεις λίγα λεφτά στα χέρια σου, με αποτέλεσμα ενώ όλα πάνε καλά στη ζωή σου, να μην μπορείς να τα ευχαριστηθείς γιατί μονίμως χρωστάς. Και μη μου πεις πως οι ωραίοι έχουν χρέη. Αυτές οι εξαρτήσεις σου –στο φαγητό και στην καλοπέραση γενικά– θα σου κοστίσουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία πριν σε μαζεύουμε με το κουταλάκι.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, την εβδομάδα αυτή προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για τα προβλήματά σου. Το ξέρω πως έχεις μπουχτίσει πια και πως θες να τελειώνεις με όλα εκείνα που σου αποσπούν την προσοχή απ’ την ίδια τη ζωή, αλλά το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να φέρεις τα πάνω, κάτω. Πάρε μια ανάσα. Τώρα είναι κατάλληλη περίοδος να βρεις την άκρη στα επαγγελματικά σου και να βρεις τον τρόπο να κρατήσεις το καλό κλίμα που έχεις φτιάξει στις σχέσεις σου. Κι όλα τ’ άλλα θα έρθουν με τον καιρό. Υπομονή θέλει.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, ενώ γενικά η κατάστασή σου –η ψυχολογική εννοώ– δεν είναι στα τάρταρα, εκεί σε τραβάει η επαγγελματική σου κατάσταση. Ναι, ζορίζεσαι, αυτό φαίνεται, αλλά πρόσεξε μες την απελπισία σου σε αυτόν τον τομέα, την εβδομάδα που έρχεται. Μακριά από συνεργασίες αμφιβόλου προέλευσης. Μακριά από κουτοπόνηρους ανθρώπους. Μακριά από καθετί που χτυπά εκείνο το καμπανάκι στο μυαλό που φωνάζει κίνδυνος. Κάνε υπομονή και σίγουρα αν καθαρίσεις το μυαλό σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις που δε θα σε στείλουν στο τρελοκομείο.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, ποιος σε πιάνει. Όλοι σε θέλουν. Στον επαγγελματικό τομέα εννοώ, μην κορδώνεσαι. Πολλές οι προτάσεις συνεργασίας αφού την περίοδο που πέρασε απέδειξες πως είσαι εργατικός και καθετί με το οποίο καταπιάνεσαι, καρποφορεί. Είναι πολύ όμορφο το να βλέπεις τους κόπους σου να αναγνωρίζονται αλλά ίσως αρχικά, θα πρέπει να προσέξεις από εδώ και μπρος τις συνεργασίες σου και μετά, να κάνεις ένα διάλειμμα για τους ανθρώπους σου που παραμελείς στην προσπάθειά σου να κατακτήσεις τον κόσμο. Η κορυφή δεν έχει πλάκα αν βλέπεις τον κόσμο από εκεί μόνος σου.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, περνάς αυτή τη φάση που εγώ προσωπικά μισώ όσο τίποτα άλλο. Πνίγεσαι. Παντού. Με τους πάντες. Στη δουλειά σου μιλάνε κι εσύ φαντάζεσαι τρόπους να σκοτώσεις το συνομιλητή σου. Στο σπίτι, το ταίρι σου φοβάται να σε ρωτήσει αν είσαι καλά, η οικογένειά σου σε αποφεύγει γιατί γυαλίζει το μάτι σου. Τέλος πάντων, είσαι μία κινητή μηχανή θανάτου. Καταλαβαίνω πως χρειάζεσαι διακοπές. Και ποιος δε χρειάζεται, βρε παιδί μου, αλλά μήπως αντί να τρομοκρατείς κόσμο, να πάρεις μία βαθιά ανάσα και να σκεφτείς καθαρά πριν πάρεις καμία βιαστική απόφαση που θα μετανιώσεις;

 

Ζυγός

Καλέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα που έρχεται θα εστιάσει στις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και στα επαγγελματικά σου. Θα έχεις την απαραίτητη καθαρότητα στη σκέψη για να αποφύγεις εμπόδια και καθετί που μπορεί να σου βάλει τρικλοποδιά στη δουλειά σου. Προσπάθησε να μην ξεκινήσεις διενέξεις, και κυρίως προσπάθησε να μην αφήνεις τρίτους να σε εκνευρίζουν και να σου χαλάνε την όμορφη ατμόσφαιρα που προσπαθείς να χτίσεις με τον περίγυρό σου. Ξέρεις πόσο σημαντικές είναι οι καλές σχέσεις με τους άλλους στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να μείνουν έτσι.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, θα σου δώσω μία συμβουλή που πραγματικά δεν περίμενα να στη δώσω ποτέ. Μην ανοίγεσαι εύκολα αυτή την εβδομάδα. Ναι, καλά άκουσες. Μη γελάς, μη μιλάς, κινδυνεύεις να τα πεις όλα σε άτομα που δεν πρέπει και να βρεθείς τελικά στο κέντρο παρεξηγήσεων από εκεί που δεν το περιμένεις. Γενικά, η εβδομάδα που θα διανύσεις μπορεί να χαρακτηριστεί ως γλυκόπικρη κωμωδία, αλλά για να μην κλαις στο φινάλε, θα έλεγα να επικεντρωθείς στο πώς να πείσεις τον κόσμο πως δε θες την καταστροφή του, κάτι δηλαδή για το οποίο ενδέχεται, μέσα σε όλα, να σε κατηγορήσουν.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, θα έχεις να κάνεις τόσα πολλά αυτήν την εβδομάδα που καλά θα κάνεις να προμηθευτείς με μπλοκάκια και στιλό και ν’ αρχίσεις να φτιάχνεις το πρόγραμμά σου. Πίστεψέ με, επειδή η πιθανότητα να κλωνοποιηθείς για είσαι ταυτόχρονα παντού, είναι εκτός σχεδίου, μόνο οι to-do λίστες θα σε σώσουν. Γενικά, όλοι θέλουν κάτι από σένα. Κι εσύ επειδή θες να τα έχεις καλά με όλους, δε λες όχι ποτέ. Ε, λοιπόν, όταν σπάσουν τα νεύρα σου, προσπάθησε να μην ξεσπάσεις πάνω τους. Δε φταίνε αυτοί που ζητάνε, εσύ φταις που όλο δίνεις χωρίς να σκεφτείς λίγο και τα δικά σου θέλω.

 

Αιγόκερως

Καλό μου Αιγοκεράκι, η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι πολύ δημιουργική για σένα. Έχεις ανάγκη για αλλαγές στη ζωή σου, σε όλους τους τομείς και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις που αλλάζουν την καθημερινότητά σου αλλά και την ψυχολογία σου. Αυτό που θα πρέπει να κοιτάξεις είναι την ξαφνική τάση να ξοδεύεις. Αισθάνεσαι καλά, αυτό φαίνεται, αλλά αν συνεχίσεις να σκορπάς τα λεφτά σου χωρίς τελειωμό, φοβάμαι πως το καλό συναίσθημα θα χαθεί εντελώς. Κάνε λίγο κράτει, κρίμα είναι να χαθεί η τόση αισιοδοξία εξαιτίας του άδειου πορτοφολιού σου.

 

Υδροχόος

Υδροχοάκι μου, το περίεργο με σένα αυτή την εβδομάδα είναι πως θα αγχωθείς όσο δεν έχεις αγχωθεί ποτέ στη ζωή σου. Κάτι γίνεται μέσα σου, δεν ξέρεις ποιος είσαι, πού πας και ποιο είναι το μέλλον σου. Είσαι μία κινούμενη αβεβαιότητα με αποτέλεσμα να εκνευρίζεσαι, να ξεκινάς καβγάδες και συμπεριφέρεσαι τόσο περίεργα που δεν αναγνωρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Μην προκαλείς, αρκετά έχεις στο κεφάλι σου. Αν σε τρώει κάτι, μίλα σε κάποιον που μπορεί να σε καταλάβει αντί να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Και κυρίως, μη διώχνεις μακριά σου εκείνους που νοιάζονται πραγματικά επειδή δεν εμπιστεύεσαι τον ίδιο τον εαυτό σου.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, επιτέλους τακτοποιείς εκκρεμότητες. Αυτή η εβδομάδα είναι απόλυτα κατάλληλη για να κλείσεις ανοιχτές υποθέσεις, να βάλεις τελεία σε καταστάσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν, να κλείσεις πόρτες που δε θες ανοιχτές. Το έπιασες τέλος πάντων το νόημα. Ώρα να αφήσεις πίσω το παρελθόν για να χτίσεις ένα τέλειο μέλλον γιατί αν δεν το κάνεις τώρα, τότε δε θα το κάνεις ποτέ. Σκέψου καλά τα επόμενα βήματά σου και στηρίξου στα άτομα που στο παρελθόν έχουν αποδείξει πως νοιάζονται πραγματικά. Το ‘χεις, πάμε γι’ άλλα, καλό μου, επιτέλους.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον.

 

 

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη