gi12321323

Με την τέλεια θέση των πλανητών αυτήν την εβδομάδα έφτασε η ώρα για καινούργια αρχή και μεγάλα βήματα.

Αλλαγές και αναταράξεις θα έρθουν στα αισθηματικά μας και προσπαθούν να θολώσει την κρίση μας. Δεν πτοούμαστε όμως.

 

 

Κριός

Κριέ μου, κανένας λόγος για συμβιβασμούς. Παραιτήσου από τη στάση του θύματος που μόνος σου έχεις πάρει σε πολλά και σοβαρά ζητήματα. Ο ρόλος του καταπιεσμένου, άλλωστε, δε σου πάει καθόλου.

Προβλήματα ζητούν λύσεις άμεσα. Ευκαιρίες περιμένουν καρτερικά. Δυναμισμός και ρεαλισμός, τα καλύτερα σου όπλα. Ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι ρόλοι. Ήρθε η ώρα να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου.

Άλλωστε υπάρχει καλύτερος θύτης από έναν Κριό; Ε, δε νομίζω.

 

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, ήρθε η στιγμή να απολαύσεις τα αποτελέσματα της μεθοδικότητας και της υπομονής σου. Γι’ αυτό πριν σκεφτείς να τα παρατήσεις όλα γιατί σε κούρασαν, επιστροφή πίσω στη θέση σου. Τόλμησε τώρα τα σχέδια που έχεις κατά νου και χτύπα στόχο κατευθείαν.

Η ευνοική θέση που θα έχουν τα άστρα για εσένα αυτή τη βδομάδα βάζει ένα χεράκι και σπρώχνουν την κατάσταση.

Μην ξεχάσεις, όμως, προνοητικό μου Ταυράκι, πάντα κρατάμε και μια αβάντα. Φύλα λοιπόν τον άσο στο μανίκι σου.

 

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, τα νεύρα σου κουρέλια, ας πούμε. Η αλλαγή που πραγματοποιείται στο ζωδιάκι σου, μόνο βοηθητική δε θα έλεγα πως είναι.

Και εκεί που είπες να βάλεις σε μια τάξη τα ασυμμάζευτα, αναβολή στην αναβολή και πρόβλημα στο πρόβλημα. Don’t worry καλέ μου διπλωμάτη.

Λίγη διαλλακτικότητα και λίγη ευελιξία στις πράξεις σου και κυρίως στα λόγια σου και όλα λύνονται. Στο τέλος θα τα φέρεις όλα πάλι στα μέτρα σου.

Ο επιμένων και ο υπομένων ως γνωστόν, νικούν.

 

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, άσε τη φιλοσοφία και πέρνα στην πράξη. Κουβέντα στην κουβέντα και να ‘χαμε να λέγαμε. Άσε λοιπόν τις αποφάσεις εν βρασμώ και τις μεγάλες δηλώσεις και κινήσου συνετά. Τίποτα από όλα αυτά δε δίνει ουσιαστική λύση.

Η θέση των άστρων σου δίνει την ώθηση να δεις τα πράγματα πρακτικά και σε πραγματικές διαστάσεις. Εσύ βάλε λοιπόν παρορμητικές αντιδράσεις και νεύρα στον πάγο.

Επιλέγεις λογική και χαλινάρι στην τσέπη γι’ αυτή τη εβδομάδα και όλα θα πάνε ρολόι.

 

 

Λέων

Λιονταράκι μου, πάμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Η θέση των πλανητών σε κάνει αισιόδοξο όσο δεν πάει. Καλό αυτό, δε λέω, αλλά μην παίρνεις φόρα και προσπαθείς να κατακτήσεις τα πάντα.

Ανοίγεις πολλά μέτωπα και ακόμα και εσύ ο παντοδύναμος θα χάσεις την μπάλα. Γι’ αυτό κολύμπα σε γνωστά νερά.

Παράλληλα προετοίμασε βήμα-βήμα τα σχέδια σου και άνοιγε τα χαρτιά σου ένα-ένα. Μη βασιστείς στον παρορμητισμό σου και πράξε βάσει σχεδίου. Ο δρόμος προς την κορυφή είναι πάντα μακρύς.

 

 

Παρθένος

Παρθένε μου, η σκέψη πως η δική σου λογική είναι η μία και καλύτερη, όλο και φουντώνει αυτή την εβδομάδα.

Αιτία η θέση των πλανητών και τα αποτελέσματα έως και καταστροφικά. Καυγάδες, διαφωνίες, εντάσεις και τούμπαλιν.

Άσε λοιπόν τις συναναστροφές για την άλλη εβδομάδα και κοίτα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που η λύση τους είναι στα χέρια σου και μόνο. Περπάτα σε μονοπάτια γνωστά και ίσως, ίσως ξαναλέω, να επιβιώσεις. Και εσύ και εμείς.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, ξέρεις που λένε βούτα τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις; Πιθανότατα όποιος το πρωτοείπε να είχε ένα Ζυγό απέναντι του. Πρόσεχε λοιπόν τι κάνεις, πρόσεχε τι λες. Εσένα μπορεί να σου αρέσει να βρίσκεις τις θετικές πτυχές των πάντων, αλλά οι άλλοι δε λειτουργούν αναλόγως.

Για να βγάλεις λοιπόν τα κακεντρεχή σχόλια και τους καλοθελητές νοκ-άουτ, κράτα τα χαρτιά σου κλειστά και λειτούργησε αθόρυβα για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Χείλη ερμητικά κλειστά γι’ αυτή την εβδομάδα.

 

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, όλα αισθάνεσαι να κλονίζονται αυτή την εβδομάδα. Δουλειά, λεφτά, οικογένεια, περνούν από το μικροσκόπιο. Πανσέληνος στους Διδύμους και η ασυνεννοησία δίνει και παίρνει. Δε θα χάσω το χρόνο μου να σου μιλήσω για διαλλακτικότητα και κανένα συμβιβασμό.

Ακολούθησε έναν πιο σίγουρο δρόμο για ‘σένα για να την περάσεις ανώδυνα. Κράτα αποστάσεις ασφαλείας.

Αν είναι δυνατό μη μιλήσεις και σε άνθρωπο. Ξέρεις άλλωστε πως όποιος περπατάει μόνος, περπατάει πιο γρήγορα.

 

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, ε τώρα αν σου πω όλα ρολόι, ψέματα θα είναι και δεν το θέλω. Η θέση των πλανητών έρχεται σαν τυφώνας και φέρνει τα πάνω-κάτω.

Θα έρθεις αντιμέτωπος με δυσκολίες και εμπόδια σε πράγματα που ίσως να φάνταζαν και δεδομένα. Πολλοί καλοθελητές λειτουργούν παρασκηνιακά και σου σκάβουν το λάκκο.

Πρόγραμμα, ηρεμία, τάξη και ασφάλεια για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Και ένα τρίτο μάτι στην πλατούλα επίσης θα σε γλύτωνε από πολλά.

 

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ότι και να κάνεις η μέρα 24 ώρες θα συνεχίσει να έχει. Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι καλύτερο. Γι’ αυτό αρχικά συνιστώ ψυχραιμία. Ξέρω πως πρέπει όλα να γίνουν και ότι ως γνωστόν πρέπει να γίνουν και όλα μαζί. Η θέση των πλανητών θα βγάλει και απρόοπτα προβληματάκια, έτσι για κάτι εξτρά.

Μην επιτρέψεις στο άγχος να σε καταβάλλει. Προγραμματισμός, αυτοπειθαρχία και υπομονή. Η γνωστή συνταγή της επιτυχίας.

 

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, εβδομάδα πλήρως ακατάλληλη για τις γνωστές σου βόλτες στα συννεφάκια. Η θέση των πλανητών σου δημιουργεί προβλήματα και καλείσαι σε ανώμαλη προσγείωση. Τουλάχιστον τα απρόσμενα σταματούν και οι λύσεις που πρέπει να δώσεις περιορίζονται.

Δες λοιπόν τα προβλήματα σου ρεαλιστικά και κυρίως πρακτικά. Συντονίσου σε κοινούς και λογικούς ρυθμούς και κράτα τους τόνους χαμηλά. Δεν είναι καιρός για να ανοίξεις νέα μέτωπα. Άσε λοιπόν να βρεις το δίκαιο σου next week.

 

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, αυτή την περίοδο ή θα βιώσεις την πανωλεθρία ή θα βιώσεις την αναγνώριση. Φυσικά όλα είναι στο χέρι σου. Και επειδή δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, άσε τους συναισθηματισμούς στην άκρη.

Σταμάτα να παίζεις το θύμα είτε γιατί γίνεσαι είτε γιατί σε βολεύει να γίνεσαι. Προσαρμόσου στις αλλαγές και δες τις καταστάσεις σε πραγματική διάσταση. Και μέχρι εκεί που πρέπει κάνε και λίγο τα στραβά μάτια. Η επιτυχία θέλει θυσίες.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη