Full συναίσθημα η εβδομάδα μας κι άντε να διαχειριστούμε όλο αυτό.

Με την Σελήνη στον Κριό προσοχή στις παρορμήσεις και σε όλα αυτά που ψάχνουν χώρο να εκδηλωθούν όχι πάντα με σωστό και ήπιο τρόπο.

 

Κριός

Κριέ μου, όλα τα καμπανάκια βαρούν και κρούουν τον τομέα τον οικονομικών σου που δε τα λες κι ευκολα τα πράγματα.

Με την τσέπη σου και τον γενικότερο προϋπολογισμό να έχει βγει εκτός ελέγχου, σκούρα τα πράγματα .

Λίγο πρόγραμμα και λίγη σύνεση θα βοηθήσουν να τα βάλεις σε μια τάξη.

Αυτό που παραμένει ανοιχτή πληγή είναι και το σπίτι και η οικογένεια που δε λένε να καταλάβουν πως κι εσύ περνάς τη φάση σου.

Λίγο support ρε παιδιά, τι ζήτησες;

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, απρόοπτα γεγονότα αλλά και περιπέτειες που σου έδωσαν μαθήματα και σε έκαναν πιο δυνατό, έρχονται να σου δείξουν για ακόμη μια φορά πως μυαλά και αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα ανοιχτό.

Και μεταφράζω, σταμάτα να επιμένεις αμετακίνητος σε θέσεις και απόψεις απλά και μόνο γιατί έτσι σου αρέσει.

Κι επειδή υποπτεύομαι ότι απέχεις χρόνια από την παιδική σου ηλικία, γι αυτό ακριβώς το λόγο μάθε να ακούς ουσιαστικά όσα σου λένε, και ύστερα κρίνε και αποφάσισε τι είναι το καλύτερο για σένα.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, μια αίσθηση ανικανοποίητου και ανολοκλήρωτου σου αφήνει αυτή  η βδομάδα.

Και μάλλον όχι άδικα, μιας και δεν έκανες τίποτα για να γίνουν αλλιώς τα πράγματα, παραδέξου.

Ωστόσο οι φίλοι σου είναι ακόμη εδώ να σου δώσουν μια χείρα βοηθείας και έναν ώμο να κλάψεις, αχρείαστος να ‘ναι.

Κι αφού εσύ επιμένεις να μην αλλάζεις στάση σε καίρια ζητήματα της ζωής σου, μην επιμένεις να αλλάξουν κι αυτά ως δια μαγείας.

Εμ πώς να γίνει αλλιώς;

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να λαμβάνεις τόσο σοβαρά υπόψη σου λόγια τρίτων, που τίποτα δε σου είναι, απλά έτσι θέλουν να μιλήσουν και να πουν κάτι.

Σαφώς και δεν είναι δυνατόν να πέφτεις στα τάρταρα για τέτοιους ασήμαντους λόγους.

Α να μην ξεχάσω  μέσα σου ξυπνά η επαναστατική σου πλευρά που θέλει να τα σπάσει όλα, κάντο αρκεί πάντα να υπάρχει κάποιος λόγος.

Υπάρχει τι λες;

 

Λέων

Λιονταράκι μου, η εργασία δείχνει να απαιτεί από σένα τα μέγιστα κι εσύ οφείλεις και θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Το θέμα είναι ότι κάνεις να το κάνεις αποκλειστικά και μόνο για σένα κι όχι για να αποδείξεις τις ικανότητες σου, που πολλές είναι, δεν το αμφισβητεί κάνεις, όμως κάποια στιγμή πρέπει να πάψει αυτή η επίδειξη δύναμης και να περάσουμε σε αυτό που πραγματικά ζητάς κι έχεις ανάγκη.

Μόνο τότε τα όσα κάνεις θα έχουν λόγο, αιτία κι αφορμή.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, με τον Άρη στο ζώδιό σου να σε παιδεύει το point της εβδομάδας είναι ένα και μοναδικό.

Ποιο θα με ρωτήσεις.

Μα φυσικά να δείξεις και να υποστηρίξεις με όλο σου το είναι πως όσα λες τα εννοείς και δεν είναι λόγια που τα έφερε ο άνεμος.

Σαφώς για σένα αυτό θα ήταν απλό υπό άλλες συνθήκες, όχι όμως σε αυτές.

Λόγια μεγάλα και σχέδια ακόμα μεγαλύτερα θα βρουν ανταπόκριση και έδαφος γόνιμο μόνο εάν πατήσουν και στηριχθούν σε γερές βάσεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, η εβδομάδα σε φέρνει face to face με ευθύνες και δεδομένα που μάλλον δεν είχες ζυγίσει καλά.

Κι εδώ θέλω να δω πως θα τα βάλεις σε σειρά.

Καλά πέρα του ότι παραπαίεις μεταξύ σωστού λάθους, φθοράς και αφθαρσίας, το πρόβλημα είναι ότι δεν είσαι ικανός πλέον να αντιληφθείς όλα αυτά τα λάθη και να τα βάλεις σε μια τάξη.

Κι αντί να ψάχνεις τοίχο να βαρέσεις το κεφαλάκι σου, πολύ απλά βρες τρόπο να διορθώσεις ό,τι και αν διορθώνεται.

Όμως ετοιμάσου να δώσεις και να εξηγήσεις, μην το ξεχάσεις αυτό.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, μικρή ζωή μεγάλα τα πάθη σου. Και εκεί που λες ότι έχεις ηρεμήσει έρχεται ένα γεγονός, κάτι απρόοπτο, κάτι εντελώς απρόβλεπτο να ταράξει τα νερά της καθημερινότητας σου.

Εκεί χάνεις κάπου τη μπαλίτσα και δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι.

Είναι μια εβδομάδα που θα χρειαστεί να βάλεις δύο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη με επαγγελματικά και ερωτικά να γίνονται κουβάρι στο μυαλό σου και άντε να τα ξεμπλέξεις. Τα περαστικά μου.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, ήρθαν τα πρωτοβρόχια στον ουρανό ήρθαν και στη καρδιά σου, τέλος μίας εποχής αρχή μιας άλλης κι αυτό κάπου σε μελαγχολεί σε θλίβει και σε ρίχνει ψυχολογικά.

Εσύ από τη φύση σου αισιόδοξο πλάσμα δείχνεις κάπου να μαραζώνεις μέσα σου, καθώς θέλεις να κάνεις ανατρεπτικές αλλαγές που πάντα δεν είναι εφικτές.

Ο περίγυρός σου συνεχίζει να σε φορτώνει με τα προβλήματα του, κι εσύ συνεχίζεις να το δέχεσαι λες και δεν έχεις στόμα να μιλήσεις. Βάλε προτεραιότητα τον εαυτό σου και πορεύσου όπως μιλάει καρδιά σου.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, μη σε πιάνει πανικός. Τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν μια άλλη τροπή παρόλα αυτά, αυτό δε θα έπρεπε να σε τρομάξει, αντίθετα θα πρέπει να σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Ήδη πράγματα που έχεις στο μυαλό σου αρχίζουν να δρομολογούνται και να βρίσκουν τη ρότα τους πράγμα που σε βάθος χρόνου θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Η σχέση σου συνεχίζει να σε προβληματίζει καθώς νιώθεις ότι δεν παίρνεις όσα δίνεις και κυρίως δεν έχεις την ηθική συμπαράσταση που θα ήθελες να έχεις από το ταίρι σου. Απλά εγώ, χωρίς να σου ρίχνω άδικό, θέλω να σου υπενθυμίσω ότι αυτός που έχουμε απέναντί μας δεν μαντεύει τις επιθυμίες μας.

Μίλα λοιπόν.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, πολλά μέτωπα ανοιχτά  και ψάχνεις τρόπο να τα κλείσεις χωρίς φυσικά να πονέσεις εσύ, τώρα  πώς θα νιώσει ο άλλος δικό του το πρόβλημα.

Δε λέω έχει μία λογική βάση ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλά δεν είναι απαραίτητα και το σωστό.

Σαφώς και πρέπει να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι, όμως με έναν τρόπο λίγο πιο σικ και κομψό, χωρίς να κάνεις αυτό που έχεις απέναντί του να αισθάνεται λίγος και χωρίς να τον αδειάζεις. Κρατά ένα παραθυράκι ανοιχτό γιατί you never know, σε αυτή την παλιό ζωή.

Και μέσα σε όλα αυτά κάτσε να σκεφτείς ποιος αποφάσισε για σένα η λογική σου ή αυτό το κομμάτι του εαυτού σου που σε τρομάζει όταν πας να δεχθείς λίγο περισσότερο.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, με το τηλέφωνο σου αγκαλιά περιμένεις το μήνυμα που θα σε βγάλει από τη μαυρίλα σου. Μέγα λάθος, κάπου κοίταξε να τα βρεις με τον εαυτούλη σου και μην εξαρτάς την ευτυχία σου από το κινητάκι σου.

Δυστυχώς ή ευτυχώς θα πρέπει την περίοδο αυτή να κάνεις μια σημαντική ενδοσκόπηση καθώς τα πράγματα ζητούν άμεσα από σένα λύσεις κι εσύ δεν βρίσκεις τρόπο αντίδρασης.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στον εαυτό σου και μόνο.

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη