Χαράς ευαγγέλια για όλους η αρχή αυτής της εβδομάδας. Ξεπερνάμε το εμπόδιο που λέγεται «Δευτέρα», αφού τα άστρα μας κάνουν δυναμικούς και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Όχι μόνο για να νικήσουμε τον κακό δαίμονα της Δευτέρας, αλλά κι όλης της εβδομάδας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στο τέλος της εβδομάδας καθώς οι πλανήτες τεστάρουν λίγο τις αντοχές μας και χρειάζεται να δείξουμε ψυχραιμία και λογική στο πώς χειριζόμαστε τα δεδομένα.

 

Κριός

Θετικά ξεκινά η εβδομάδα καθώς σου δίνει ενέργεια κι αυτοπεποίθηση να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, Κριέ. Η κοινωνικότητά σου είναι έντονη, θα έχεις πολλές και σημαντικές συναντήσεις, αλλά και την αποδοχή των άλλων καθώς η γνώμη τους έχει σημασία για σένα. Δείξε λίγη προσοχή στο τέλος της εβδομάδας καθώς αναμένεται να υπάρξουν νευράκια και παρεξηγήσεις που μπορεί να προκαλέσουν τριβές ανάμεσα σε σένα και τους οικείους σου.

 

Ταύρος

Μία καλή εβδομάδα σε περιμένει, Ταύρε, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου, καθώς δημιουργείται μια ατμόσφαιρα έντονου πάθους. Γενικά θα έχεις πολλή αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα να πετύχεις τους στόχους σου και να εκμεταλλευτείς τις μέρες αυτές για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να περάσεις καλά με τα άτομα που αγαπάς. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δείξεις ψυχραιμία, κάποιες καταστάσεις θα σε δυσκολέψουν.

 

Δίδυμος

Η εβδομάδα που έρχεται βγάζει τον παιχνιδιάρικο εαυτό σου προς τα έξω, Δίδυμε, και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις κάτι που ξέρεις καλά, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Οι θετικές εξελίξεις θα σου φέρουν χαμόγελα δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς που θα θες να το μοιραστείς με φίλους. Θα θέλεις να βγεις, να συζητήσεις και να φλερτάρεις χωρίς όρια. Προς το τέλος της εβδομάδας θα γίνεις λίγο ψυχρός, προσοχή, λοιπόν, μην πληγώσεις κάποιον που αγαπάς.

 

Καρκίνος

Εξαιρετική αναμένεται να είναι αυτή η εβδομάδα όσον αφορά κυρίως τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, καθώς θα σε κάνει να νιώσεις ζωντανός και πιο δυναμικός. Σε γενικότερο πλαίσιο δείχνεις ανανεωμένος και θες να κάνεις αλλαγές, να κλείσεις εκκρεμότητες, να βγεις, να διασκεδάσεις και να ζήσεις ανέμελα. Τόλμησέ το, αλλά δείξε προσοχή στο τέλος της εβδομάδας. Συνήθως σου λέμε να χρησιμοποιείς τη λογική, αλλά αυτή τη φορά μην την αφήσεις να σε κάνει ψυχρό υπολογιστή.

 

Λέων

Το πώς αισθάνεσαι σε απασχολεί έντονα αυτή την εβδομάδα, Λέων, οπότε ετοιμάσου για ταξίδια μεγάλα στον ωκεανό που λέγεται «συναίσθημα». Θες πάθος, καθετί επιφανειακό δε σε αγγίζει και ψάχνεις την ουσία στη σχέση σου χωρίς συμβιβασμούς. Απ’ την άλλη τα άστρα σου δίνουν ένα χέρι βοηθείας σε ό,τι αφορά τα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου καθώς θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην πάρεις την κριτική που σου γίνεται με κακό μάτι, θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

 

Παρθένος

Με εξαίρεση το τέλος της, η εβδομάδα αναμένεται να είναι καλή κι ευοίωνη στο σύνολό της, Παρθένε. Ξεκινάς πολύ δυναμικά κι είσαι σε θέση να πάρεις πρωτοβουλίες και να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου με δυναμισμό. Ο αισθηματικός σου τομέας ευνοείται, κάτι που σου δίνει ηρεμία κι αυτοπεποίθηση να ζήσεις το δικό σου παραμύθι. Στο τέλος της εβδομάδας δείξε προσοχή στις συγκρούσεις, μπορεί να έχουν άσχημα αποτελέσματα αν δε δείξεις ψυχραιμία.

 

Ζυγός

Μία εβδομάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου αυτή που μας έρχεται, Ζυγέ. Τα άστρα σε προσκαλούν να περάσεις καλά, να γελάσεις, να δώσεις και να πάρεις αγάπη, αλλά και να προωθήσεις τα ταλέντα σου. Αξιοποίησέ τη στο μέγιστο! Το τέλος της εβδομάδας θα είναι ένα τεστ για σένα και τα νεύρα σου, δε σου πάνε οι καβγάδες κι η αλαζονεία οπότε θα σου προτείναμε να αποφύγεις ό,τι προκαλεί ένταση και καβγάδες για να μη χρειαστεί να βγάλεις προς τα έξω έναν εαυτό που δε θες.

 

Σκορπιός

Έντονη θα είναι αυτή εβδομάδα για σένα, Σκορπιέ, αφού αυτό που κυριαρχεί καθ’ όλη τη διάρκειά της είναι το συναίσθημα και μαζί της θα φέρεις πάθη, μυστικά κι εντάσεις. Μέσα σε όλη αυτή τη συναισθηματική δίνη τα επαγγελματικά σου θριαμβεύουν καθώς θα έχεις αναπάντεχα νέα από ένα project στο οποίο έχεις αφιερώσει πολύ χρόνο. Το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να αποφύγεις την ψυχρή λογική, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει τριβές κι εντάσεις.

 

Τοξότης

Μία ανάταση στα αισθηματικά σου φαίνεται να φέρνει αυτή η εβδομάδα, Τοξότη και μπορείς επιτέλους να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη ζεστασιά και την αγάπη του συντρόφου σου. Βγαίνεις απ’ την προσωπική σου απομόνωση και χαίρεσαι τις στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σου, αλλά παίρνεις και τα πάνω σου όσον αφορά τα επαγγελματικά σου και δείχνεις ξανά το δυναμικό σου πρόσωπο. Απόφυγε τον εκνευρισμό και την γκρίνια στο τέλος της εβδομάδας, είναι κρίμα να χαλάσεις αυτή την καλή διάθεση.

 

Αιγόκερως

Μια εβδομάδα η οποία είναι άκρως δημιουργική, αισθησιακή και βγάζει τον προοδευτικό σου εαυτό προς τα έξω σε περιμένει, Αιγόκερε. Είσαι σε θέση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου αφού βλέπεις τα πράγματα με μια διορατική ματιά και το ταλέντο στην επικοινωνία καθώς κι η επιβλητικότητά σου θα είναι τα κλειδιά της επιτυχίας σου. Ανοίγεσαι συναισθηματικά κάτι που σε βοηθάει να νιώσεις γλυκά και παθιάρικα συναισθήματα.

 

Υδροχόος

Βρίσκεις τη χαμένη σου αισιοδοξία, το δυναμισμό σου ώστε να δώσεις τις μάχες που χρειάζεσαι αυτή την εβδομάδα Υδροχόε. Το μυαλό σου ξυπνάει και τώρα πιο πολύ από ποτέ είσαι σε θέση να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σου καθώς να βρεις και την ψυχολογική σου ηρεμία. Λίγη προσοχή στο τέλος της εβδομάδας η οποία φέρνει εντάσεις, αλλά και μεγάλα πάθη στα αισθηματικά σου. Δείξε ψυχραιμία και λογική, μην αφήσεις τίποτα να σε παρασύρει.

 

Ιχθύς

Ωραίες στιγμές αναμένονται στο αισθηματικό κομμάτι των σχέσεών σου αυτή την εβδομάδα, Ιχθύ, καθώς αναμένεται να ζήσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Τα νέα για τα επαγγελματικά σου είναι κι αυτά θετικά, μπορείς πλέον να διαπραγματευτείς και να διεκδικήσεις αυτό το κάτι παραπάνω που θες. Η οικογένειά σου, σου προσφέρεις τη θαλπωρή που ζητάς, αλλά δώσε προσοχή στο τελείωμα της εβδομάδας, μια μικρή σπίθα μπορεί να ανάψει μεγάλες φωτιές.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη