Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω κι επιτάσσει πνεύμα συνεργασίας. Μία χείρα βοηθείας μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα φέρνει νέες ευκαιρίες στο προσκήνιο. Η Σελήνη τετραγωνίζεται με τον Ουρανό και τον Άρη οπότε αφήστε τις παρορμητικές κινήσεις για άλλα στιγμή. Αργά αλλά σταθερά.

 

Κριός

Κριέ μου, αργά και σταθερά. Οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές για νέα δεδομένα. Η διάθεσή σου για ανακατατάξεις ακόμη περισσότερη. Η στιγμή για όλα αυτά κατάλληλη.

 Ναι μεν,  αλλά. Λάθος στιγμή και για δουλειές του ποδαριού. Πρέπει να πεις έχω αυτά που με οδηγούν εκεί, έχω κι αυτά που με οδηγούν αλλού. Ζυγίζεις και πράττεις.

Όσο για όσους επιλέξεις να βασιστείς, λίγοι και καλοί που λένε. Μακριά από παρορμητικές κινήσεις αυτήν την εβδομάδα.

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, κλείσε τα πολλά μέτωπα που έχεις ανοίξει. Έχεις βάλει στο μυαλό σου πολλά, μα τόσα πολλά κι αναζητάς διακαώς λύσεις.  Το θέμα είναι ότι όσο ψάχνεις βρίσκεις και κάτι άλλο και κάτι άλλο. Κι όσο βρίσκεις δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις ή ακόμα χειρότερα θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί.

Κατανοείς ότι με αυτή την τακτική η επόμενη μέρα θα σε βρει με ένα κάρο υποχρεώσεις που δε θα ξέρεις από πού σου ήρθαν. Ταύρε μου μην το πολυκουράζεις. Ένα κι ένα κάνουν δύο. Δέξου τις αλλαγές που έρχονται με λογική και συγκέντρωση κι όλα θα πάνε ρολόι.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, πόσο εύκολο είναι να σου ζητήσω να μείνεις σταθερός στην πορεία σου; Καθόλου, το ξέρω. Εάν όμως θέλεις να φτάσεις σε ένα αποτέλεσμα θα πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος στο στόχο. Σταθερή πορεία. Με ψυχραιμία, τάξη κι ασφάλεια.

Ο κυβερνήτης σου σε προδίδει και πιάνει θέση στον Αιγόκερω, προσθέτοντάς σου ένα πρόβλημα ακόμη. Αν είναι δυνατό να μη μιλήσεις και με άνθρωπο, που λέει ο λόγος, ακόμα καλύτερα. Γι’ αυτό το κεφάλι κάτω και στρώσου στη δουλειά. Με σύνεση και υπομονή, μπορείς.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, προσαρμόσου στα δεδομένα κι άσε τις επαναστάσεις. Το μόνο που θα βγει θα είναι επιπλέον προβλήματα. Πολλές οι υποχρεώσεις και θα χτυπήσεις κόκκινο. Για να την βγάλεις καθαρή καλό θα ήταν να ασχοληθείς μόνο με όσα περνάνε απ’ το χέρι σου. Όσα δεν αλλάζουν δέξου τα και προσαρμόσου.

Βάλε σε πρώτη γραμμή βαθιά κρυμμένες εκκρεμότητες που πάνε κι έρχονται. Όχι άλλες αναβολές. Διπλωματία για να μην ανοίξεις άλλα μέτωπα. Βάλε τα δυνατά σου, βρες τις λεπτές γραμμές κι ίσως να επιβιώσεις αυτήν την εβδομάδα.

 

Λέων

Λιονταράκι μου, έχω αρχίσει να πιστεύω πως τα έχεις κάνει πλακάκια ακόμα και με τους πλανήτες. Ευκολάκι για ‘σένα.

Νέα Σελήνη κι Ερμής μέχρι τα μέσα της εβδομάδας στον Τοξότη και δρόμος βασιλικά στρωμένος. Καταλληλότατο timing για να βάλεις μπροστά το πιο φιλόδοξο σου σχέδιο. Με λίγη μεθοδικότητα θα σου φανεί παιχνιδάκι.

Ρίξε, όμως, μια δεύτερη ματιά σε καλοθελητές που θα σε πλησιάσουν και σε προτάσεις που θα σου γίνουν. Βασίσου στο αλάθητο ένστικτό σου και σε σωστούς χειρισμούς και θα είσαι ο νικητής της εβδομάδας.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, τα ζόρια δε σταματούν. Γεγονός, όμως, πως η εβδομάδα θα κυλήσει λίγο πιο cool από τις προηγούμενες. Κυβερνήτης Ερμής στον Αιγόκερω κι ιδανικός χρόνος για να βάλεις μπροστά σχέδια αι ιδέες με μεγάλη επιτυχία.

Φυσικά όχι έτσι εύκολα. Μπορεί, όμως, να γίνει μια καλή αρχή. Μετρημένες και καλά υπολογισμένες κινήσεις, κλείσιμο εκκρεμοτήτων και μικρά βήματα προς κάτι νέο.

Προσοχή στο παρασκήνιο αλλά κι εσύ ο ίδιος απέφυγε να λειτουργήσεις παρασκηνιακά. Θα σου γυρίσει τούμπα. Παρά τις δυσκολίες, όμως, προχώρα.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, μεγάλες προοπτικές ανοίγονται, μικρό καλάθι κράτα. Είναι μια καλή στιγμή να τολμήσεις αλλαγές και να πάρεις ρίσκα μεν. Χωρίς παρορμητισμούς και διάθεση ισοπέδωσης δε. Ζύγισε καταστάσεις κι ευκαιρίες πριν από οριστικές αποφάσεις.

Ερμής στον Αιγόκερω και Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι οι κρυφοί σου σύμμαχοι. Η στήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους, που πάντα έχεις τόσο ανάγκη, θα σε ανεβάσουν και θα σε βοηθήσουν να πράξεις πιο συνετά. Έχει έρθει η στιγμή να σου να λάμψεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, οι προοπτικές αμέτρητες. Βασιζόμαστε στην καλή σου πίστη και στο δυναμισμό σου. Νέα Σελήνη στον Τοξότη κι Αφροδίτη στο ζωδιάκι σου έχουν βαλθεί να τα κάνουν όλα άνω-κάτω. Ευτυχώς για ‘σένα με την καλή έννοια.

Νέα δεδομένα, ευκαιρίες και τύχη σου δίνονται. Πρέπει να βάλεις αποφασιστικότητα, έξυπνες και μελετημένες κινήσεις. Κάπου εκεί θα καταφέρεις να ισορροπήσεις καταστάσεις και να θέσεις βάσεις για νέες. Είναι η εβδομάδα που μπορείς να μας αποδείξεις πόσο καλός παίκτης είσαι.

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, σε καμία περίπτωση δεν τα λες κι όλα καλά. Άγχος, ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις και πολλές απαιτήσεις. Πρώτο σου μέλημα να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου.

Δεν είσαι μόνος. Νέα Σελήνη στο ζωδιάκι σου, σου δίνει την ώθηση να προχωρήσεις ακάθεκτος. Αντιμετώπισε λοιπόν όποια δυσκολία έχει βγει στο προσκήνιο και μην τις προσπερνάς ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο. Με υπομονή και μεθοδικότητα να είσαι σίγουρος πως όλα θα στρώσουν.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, Ερμής στο ζωδιάκι σου κι εσύ στα καλύτερά σου. Νιώθεις πως μπορείς να πετύχεις τα πάντα κι η αλήθεια είναι πως μπορείς.

Μην πτοηθείς από καλοθελητές που θέλουν να σε πάνε πίσω. Διέκρινε στο πλήθος τους λίγους συμμάχους σου και κάνε την αγαπημένη σου δουλειά. Απέδειξε σε αυτούς που σου λένε ότι δεν μπορείς, ότι μπορείς.

Ωστόσο μείνε στο γενικό mood σου και μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου. Σοφή επιλογή. Εκκρεμότητες κλείνουν, προοπτικές ανοίγουν.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, μείνε ανοιχτός στην αλλαγή. Εδώ που τα λέμε δε θα έχεις κι άλλη επιλογή. Οι αλλαγές επιτακτικές, σε περιμένουν στη γωνία, προετοιμάσου καταλλήλως.

Μην αφήσεις τα απρόοπτα να σε πτοούν και να σου κόβουν τη φόρα. Νέα Σελήνη στον Τοξότη κι Ερμής στον Αιγόκερω και τα σχέδια σου μπορούν να πιάσουν τόπο.

Πρέπει όμως αναπόφευκτα να προσαρμοστείς σε νέα τάξη πραγμάτων και να μπεις σε καλούπια. Δύσκολο, το ξέρω, αλλά το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

 

Ιχθείς

Ψαράκι μου, με μέθοδο και τακτ. Η Αφροδίτη τα βρίσκει με τον κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα σε μία θετική όψη κι είναι ακριβώς η στιγμή να ξεκαθαρίσεις ό,τι εκκρεμεί και σε προβληματίζει.

Τα πράγματα είναι λίγο στο κόκκινο. Ο μόνος τρόπος, όμως, για να προσπεράσεις λίγο τις καταστάσεις είναι οι γνωστοί σου ελιγμοί. Όχι ανησυχία, όχι άγχος, όχι εκνευρισμός.

Μελλοντικά σου πλάνα ανατρέπονται και δε σου βγαίνουν όπως τα σκεφτόσουν. Θα δυσκολευτείς, αλλά μην κάνεις πίσω. Ξέρεις ότι στο τέλος λίγο έτσι, λίγο αλλιώς, τα καταφέρνεις.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη