Έρχεται Πανσέληνος στον Καρκίνο! Εσωστρέφεια κι υπέρμετρη ευαισθησία επιφυλάσσει η βδομάδα, ενώ την κατάσταση θα «χειροτερέψει» η Αφροδίτη απ’ τον Ιχθύ που σκορπίζει αστερόσκονη, ονειροπόληση κι αναστεναγμούς. Όμως, φέρνουν κι ασυνεννοησίες γι’ αυτό προσοχή στα λόγια σας!

 

Κριός

Κριέ μου, αυτή την εβδομάδα στοχεύεις περισσότερο στα επαγγελματικά σου παρά σε οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής σου. Θες να ανέβεις ψηλά και τώρα που νιώθεις πιο ενεργητικός και παραγωγικός από ποτέ, παλεύεις για να μη χάσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όλα θα πάνε ρολόι αφού θα υπάρξουν καθυστερήσεις κι αναποδιές που όμως εσύ απλά θα αγνοήσεις. Πρέπει να θέλεις πολύ αυτή την καταξίωση για να μην αφήσεις τίποτα να σε νευριάσει! Βέβαια το γεγονός πως αποφασίζεις να αντιδράσεις λογικά, μόνο οφέλη έχει. Εύγε…

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, δε θα έχεις βαρετή βδομάδα, αυτό είναι σίγουρο. Πρέπει να επιστρατεύσεις την αυτοσυγκέντρωσή σου και την προσοχή σου στο εργασιακό σου περιβάλλον γιατί θα σου τύχει αυτό που λέμε «από αλλού το περίμενα από αλλού μου ήρθε». Κοινώς, άλλο άτομο πίστευες πως μπορεί να σου κάνει κακό, άλλο εν τέλει σου βάζει τρικλοποδιά και σε βγάζει εκτός πορείας. Καλά θα κάνεις να προσέχεις τι λες και πού, ενώ αν έχεις ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις, κλείσε τες γιατί θα βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Και πού είσαι, χρησιμοποιούμε το μυαλό μας πού και πού, δε γρυλίζουμε νευριασμένα μόνο…

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, πάνω-κάτω θα είναι η διάθεση σου αυτή τη βδομάδα. Εκεί που θα γελάς, θα σε πιάνει το παράπονο κι ας μην έχεις και λόγο. Πρέπει να ανασκουμπωθείς και να βρεις τον παλιό καλό σου εαυτό γιατί παρουσιάζονται ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σου και των επαγγελματικών σου και δε θα πρέπει να τις χάσεις επειδή έχεις χάσει τ’ αβγά και τα πασχάλια. Και μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Κινήσου λιγάκι πιο μεθοδικά και δε θα έχεις να φοβηθείς τίποτα.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, ομαλά θα περάσει η βδομάδα για σένα αφού με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου να σου στέλνει θετικές επιρροές – αν δεν την αφήσεις να σε μελαγχολήσει όπως κάνεις πάντα- βρίσκεις τρόπους να ξεπεράσεις προβλήματα οικονομικής φύσης και φυσικά, τρόπους να δείξεις ότι μπορείς να καταφέρεις πολλά αν το βάλεις στόχο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες, αλλά μαζί με αυτές θα υπάρξουν και δυσκολίες που θα πρέπει να υπερβείς. Έχεις βάλει σκοπό όμως να αλλάξεις τη ζωή σου και σίγουρα αυτός ο μήνας, θα είναι καθοριστικός για σένα. Προσοχή μόνο στα νέα άτομα που γνωρίζεις, δεν είναι όλες οι γνωριμίες θετικές.

 

Λέων

Λιονταράκι μου θα πρέπει να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα, καλό θα ήταν να σκεφτείς διπλά, μη σου πω και τριπλά, πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση που θα αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τα οικονομικά σου. Θα πρέπει αρχικά να σκεφτείς τις δικές σου ικανότητες και να βασιστείς σε αυτές, χωρίς να υπερτιμήσεις τον εαυτό σου, αλλά και χωρίς να τον υποτιμήσεις. Καλό θα ήταν αντί να αφήνεις τις καθυστερήσεις να παίρνουν από κάτω, να τις χρησιμοποιήσεις  για να ανασυγκροτηθείς. Είναι περίεργη περίοδος, αλλά δε θα κρατήσει για πολύ. Υπομονή.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, καλή θα είναι η βδομάδα για σένα φτάνει να σταματήσεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να ζητάς καβγάδες. Δεν ξέρω πότε έγινες τόσο πολεμοχαρής, αλλά δε θα σου βγει σε καλό  ειδικά όταν δεν έχεις λόγο να αντιδράς με αυτόν τον τρόπο. Καλό θα ήταν να μάθεις να επικοινωνείς χωρίς γινάτια, ειδικά όταν ο τομέας «επικοινωνία» ευνοείται πολύ αυτή τη βδομάδα. Μη διστάσεις να βγάλεις προς τα έξω τα θέλω σου και μην πολεμάς ενάντια στο αίσθημα της ανανέωσης που σου χτυπά την πόρτα. Χρειάζεσαι μια αλλαγή, άφησέ την να μπει στη ζωή σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, βδομάδα αλλαγών είναι αυτή, αλλά και αναθεώρησης σχέσεων είτε αυτές είναι προσωπικές ή επαγγελματικές. Καταρχάς, δεν πρέπει να σε φοβίζει η αλλαγή, ναι μεν μπορεί να σε ξεβολέψει, αλλά σίγουρα έρχεται να φέρει άλλον αέρα στη ζωή σου που θα σου δώσει περισσότερη αποφασιστικότητα. Όσον αφορά τις σχέσεις, μπορεί πού και πού να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, αλλά οι άνθρωποι έχουν αυτό το κακό συνήθειο να σε απογοητεύουν. Άρα, καλύτερα να ξεφορτώνεσαι καθετί τοξικό απ’ το να το αφήνεις να καταστρέφει τη ζωή σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, προσοχή τι λες, αυτή τη βδομάδα, γιατί η γλώσσα σου κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Και καλά να τσακίσει τα κόκαλα εκείνων που προσπαθούν να σε βλάψουν. Πολύ φοβάμαι όμως πως θα υπάρξουν παράπλευρες απώλειες που δύσκολα θα μπορέσεις μετά τα διορθώσεις τα κακώς κείμενα μαζί τους. Καταλαβαίνω πως οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια σ’ έχουν κουράσει, αλλά ίσως αντί να αντιδράς τόσο έντονα, καλό θα ήταν να σκεφτείς τρόπους να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τον τρόπο που δρας. Και το ξέρω πως έχεις πέσει σε επαγγελματικό τέλμα… όμως μην το βάζεις κάτω. Υπομονή λίγο ακόμα!

 

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, βδομάδα με πολλά τρεξίματα είναι αυτή. Και μέσα σε όλα, θα πρέπει να πάρεις και σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Έχουμε και λέμε. Οι υποχρεώσεις πολλές και είναι λες κι έχουν πέσει όλες πάνω σου. Σε πιάνει πονοκέφαλος μόνο που τις σκέφτεσαι. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσεις να ανασάνεις ελεύθερα αυτή τη βδομάδα, αλλά ξέχνα τις στιγμές ανεμελιάς του παρελθόντος κι επικεντρώσου στο μέλλον που θες να αλλάξεις για μπορέσεις να το χαρείς. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις σε οτιδήποτε προτάσεις. Μην αντιδράς με βάση τον αυθορμητισμό, αλλά μόνο βάσει λογικής.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, αυτή τη βδομάδα θα μπορέσεις να ανασυγκροτηθείς λιγάκι, να ξεκουράσεις το μυαλό και να σώσεις τον εαυτό σου από επικίνδυνες αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες. Διότι εσύ είναι να μην μπεις σε πειρασμό. Όταν το κάνεις δε σε συμμαζεύει κανείς. Πριν πράξεις, πάρε μια βαθιά ανάσα κι αναλογίσου τα αποτελέσματα των πράξεών σου. Είτε πρόκειται για πειρασμό επαγγελματικό ή προσωπικό καλά θα κάνεις να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Έρχεται περίοδος αλλαγής στη ζωή σου, ξεκινώντας από τώρα, γι’ αυτό πρόσεξε αν θες να χαρείς τα νέα δεδομένα.

 

Υδροχόος

Υδροχόακι μου, οπλίσου με υπομονή γιατί η βδομάδα που έρχεται δεν είναι η καλύτερη για σένα. Αμφιβολίες θα αρχίσουν να σε πνίγουν και μια εσωτερικότητα που μπορεί να σε φέρει στα άκρα. Δεν είναι τώρα η ώρα για φιλοσοφικά ερωτήματα τύπου ποιος είμαι και πού πάω και πώς θα φτάσω εκεί… Τι πώς θα φτάσεις; Με τα πόδια φυσικά, βασισμένος πάνω στις δυνάμεις σου. Μπορεί αυτή τη στιγμή όλα να φαίνονται μαύρα κι άραχνα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα βελτιωθούν τα πράγματα. Μην υποτιμάς τον εαυτό σου γιατί είσαι ικανός για πολλά. Ο άνεμος της αλλαγής θα φυσήξει σύντομα και να θα σε πάρει και θα σε σηκώσει -με την καλή έννοια.

 

Ιχθύες

Ψαράκι μου γλυκό, το πρόγραμμά σου θα είναι φουλ αυτή τη βδομάδα κι εσύ θα αισθανθείς πως δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Μη χάνεις την αυτοσυγκέντρωσή σου, πάνω απ’ όλα. Βάλε τη ζωή σου σε τάξη ξεκινώντας με το τι είναι πιο σημαντικό για σένα, καταλήγοντας σε εκείνα που δεν έχουν και πολλή ουσία. Με το να μπαίνεις στη μάχη χωρίς πλάνο, το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να γκρεμοτσακιστείς. Οπότε, συντονισμός και δε χάνουμε το κουράγιο μας. Και πού είσαι… μην εντυπωσιάζεσαι εύκολα από απαστράπτοντες ανθρώπους. Φοβάμαι πως θα σε απογοητεύσουν με τη μαυρίλα τους.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη