Εκείνος που θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά ενός Λιονταριού, σίγουρα θα είναι ένα απ’ τα πιο τυχερά άτομα στον κόσμο. Ο Λέων είναι κυνηγός. Αν του κινήσεις το ενδιαφέρον, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί ήσυχος τα βράδια μέχρι να σε κατακτήσει.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις έναν Λέοντα να αρνείται κάθε είδους διασκέδασης. Αγαπάει να περνάει καλά και πάντα βρίσκει τρόπους για να σπάει τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Είναι απ’ τα πιο –για να μην πω το πιο– γενναιόδωρα ζώδια του ζωδιακού. Δίνει απλόχερα χωρίς να λογαριάζει τίποτα. Το μόνο που ζητάει ως αντάλλαγμα είναι να τον κάνεις να νιώθει πως είναι μοναδικός, εκείνος ο ένας στη ζωή σου, που δεν τον φτάνει κανείς άλλος. Πρέπει να νιώσει πως είναι η προτεραιότητά σου.

Αν υπάρχει κάτι που δε θα λείψει ποτέ απ’ τη σχέση σου με ένα Λιοντάρι, είναι το πάθος. Γιατί όταν αγαπάει η υπερβολή τον κυριεύει και γίνεται και σούπερ δοτικός -και στο κρεβάτι. Κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να μη σβήσει η φλόγα, φτάνει να καταφέρεις να του κρατήσεις αμείωτο το ενδιαφέρον.

Συνέπεια του πάθους είναι βέβαια κι η ζήλια κι όπως θα διαπιστώσεις δεν του λείπει καθόλου. Είναι όμως μια ζήλια που την εκφράζει με περηφάνια και στρατηγική και στα σίγουρα δε θα νιώσεις θιγμένος, παρά κολακευμένος. Γιατί το Λιοντάρι ακόμα και στα στραβά του, ξέρει να σ’ ανεβάζει. Όταν τύχει και εκνευριστεί καλά θα κάνεις να μην εξαφανιστείς από προσώπου γης, αλλά να κάτσεις ήρεμα και μ’ επιχειρήματα να κουβεντιάσεις, γιατί να ξέρεις δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για ένα Λέοντα απ’ την οπισθοχώρηση και την αδιαφορία.

Σπάνια θα σε προδώσει ένας Λέων. Είναι απ’ τα πιο πιστά ζώδια που θεωρούν την απιστία ως κάτι απαράδεκτο. Όμως μην τυχόν και τον προδώσεις εσύ, τότε η περηφάνια του κι ο πληγωμένος εγωισμός του παίρνουν εκδίκηση. Να ξέρεις πως είναι ζώδιο που μισεί τα πισωγυρίσματα. Αν σου πει αντίο, δε θα σου πει ξανά καλώς ήρθες πίσω.

Ο άντρας Λέων αν και λατρεύει τις δυναμικές γυναίκες για τις οποίες θέλει να νιώθει περήφανος, προτιμά στη σχέση να έχει το πάνω χέρι εκείνος. Τη γυναίκα Λέων θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για την κατακτήσεις γιατί είναι απ’ τις πιο περίεργες περιπτώσεις γυναίκας, που δύσκολα δίνουν ευκαιρίες. Είναι όμως κι από τις περιπτώσεις που πολύ δύσκολα θα ξεχάσεις όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Μην ξεχάσεις να επιβεβαιώνεις ένα Λιοντάρι όσο πιο συχνά γίνεται διότι αν αισθανθεί πως σταμάτησες να τον θαυμάζεις, μπορεί να μαραζώσει. Θα σας περιποιηθούν και θα σας γεμίζουν με δώρα για να σας κάνουν να νιώθετε καλά, γιατί ο βασιλιάς του ζωδιακού, μόνο βασιλικό αίμα θα μπορούσε να κυκλοφορήσει δίπλα του.

Ένα είναι σίγουρο πάντως. Δε θα βαρεθείς ποτέ με ένα Λιοντάρι στο πλευρό σου.

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη