Το καλοκαίρι μπήκε και σας έχουμε απ’ όλα. Και το soundtrack της καλοκαιρινής σας ζωής και τις προβλέψεις αλλά και ποιοι είναι οι hot συνδυασμοί για safe sex και ποιοι θα φέρουν τρικυμία στην καρδιά σας.

 

Κριός

Soundtrack: Πάμε να φύγουμε από ‘δω και μη ρωτάς πού πάμε.

Αυτό που σε χαρακτηρίζει αυτό το καλοκαίρι –κι ειδικά τον Ιούλιο– Κριέ μου, είναι οι τάσεις φυγής. Δεν μπορείς να διανοηθείς πως θα μείνεις σε ένα μέρος μόνο. Ανοίγεις χάρτες, σημειώνεις προορισμούς κι ονειρεύεσαι ξύπνιος να περνάς ώρες κάτω απ’ τον ήλιο πίνοντας κοκτέιλς. Τι κι αν δεν υπάρχουν εφόδια για εξορμήσεις; Εσύ βρίσκεις τον τρόπο να περάσεις καλά κι άσε τους άλλους να αναρωτιούνται πού τη βρίσκεις τόση ενέργεια.

Με τον ερωτισμό σου στα άκρα, δεν είναι παράξενο που περπατάς και προκαλείς σεισμούς, όμως εσύ ακόμα δεν έχεις κατασταλάξει για το τι ακριβώς θες. Ο Αύγουστος έρχεται να σου δώσει απαντήσεις και λύσεις, αλλά κι εύνοια σε ό,τι αποφασίσεις και να πάρεις –ακόμα κι επιχείρηση να θες να ξεκινήσεις– το χέρι βοηθείας απ’ τα άστρα θα το έχεις σίγουρα.

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι περίεργες συμπεριφορές των ατόμων γύρω σου. Μα κυρίως τη δική σου, που μερικές φορές δεν μπορείς να ελέγξεις και πληγώνεις άθελά σου. Κάτι νέο ξεκινά για σένα αυτό το καλοκαίρι, μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο!

Safe sex: Ναι στους Τοξότες, τους Λέοντες και τους Ζυγούς!

Θαλασσοταραχή: Μακριά από Ταύρο, Παρθένο κι Υδροχόο!

 

Ταύρος

Soundtrack: Αυτό το καλοκαίρι θέλω να γνωρίσω αυτόν που θα ερωτευτώ!

Πολύ ερωτικό το καλοκαίρι για σένα, Ταύρε μου. Σίγουρα ο Ιούλιος θα είναι πολύ καλύτερος απ’ τον Ιούνιο. Έρχονται μεγάλες αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, διότι φέτος, παίρνεις τρομερές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον σου.

Αν είσαι σε σχέση δεν αποκλείεται να το καλοκαίρι σου να κλείσει με σοβαρές δεσμεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, τότε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού μπορεί να βρεις το τέλειο ταίρι με το οποίο μπορείς να σε δεις μελλοντικά. Ο Αύγουστος θα κινηθεί στα ίδια επίπεδα, με μία διαφορά, θα είναι πολύ πιο ερωτικός. Μόνο επειδή είσαι και λίγο παρορμητικός και σου αρέσει να γίνεσαι large όταν αγαπάς, μην ξοδέψεις την περιουσία σου από τώρα. Επίσης, προς το τέλος του καλοκαιριού, κάνε κι ένα τσεκ απ!

Safe sex: Σκορπιός, Καρκίνος και Τοξότης,  όμορφα!

Θαλασσοταραχή: Δίδυμος, Ζυγός κι Υδροχόος, δε θα βγάλεις άκρη

 

Δίδυμος

Soundtrack: Θέλω επειγόντως διακοπές!

Είσαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, Διδυμάκι μου. Με τόση εξάντληση, δε σε αδικώ, αφού ο Χειμώνας δε σου φέρθηκε και τόσο καλά. Μπορεί ο ήλιος να λάμπει και να έχουν πιάσει οι ζέστες αλλά εσένα το μυαλό σου είναι σε ένα μείζον θέμα που σε καίει, τα οικονομικά σου. Αυτά θα σε ταλαιπωρήσουν όλο τον Ιούλιο.

Παρ’ όλα αυτά, η Αφροδίτη στον Λέων απ’ τις 12 Ιουλίου, θα σε κάνει πιο κοινωνικό και θα σου δώσει και λύσεις για να γεμίσουν οι τσέπες πριν έρθει ο Αύγουστος, μάλιστα με πολύ καλούς συμμάχους που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ο Αύγουστος έρχεται να σε ξεκουράσει και να πάρει μακριά την ένταση των προηγούμενων μηνών. Θα χαλαρώσεις ακόμα κι αν δεν καταφέρεις να πας διακοπές διότι είσαι αποφασισμένος να περάσεις καλά, έστω κι αν περνάς τη μέρα σου ξάπλα σε μια παραλία.

Σίγουρα το καλοκαίρι δεν θα είναι από τα πιο ερωτικά, αλλά ίσως τελικά να μην ήταν και το ζητούμενο αυτό. Πολλά πέρασες τον χειμώνα που δε θα ήθελες να ξαναζήσεις. Καιρός να γεμίσουν οι μπαταρίες, και καλοκαίρια κι έρωτες θα έρθουν πολλά!

Safe sex: Τοξότης, Ζυγός και Παρθένος θα σε βοηθήσουν να περάσεις καλά

Θαλασσοταραχή: Σκορπιός, Λέων και Ταύρος θα σου βγάλουν την πίστη

 

Καρκίνος

Soundtrack: Μη μου μιλάς για καλοκαίρια.

Καρκίνε μου, το καλοκαίρι έφτασε αλλά εσύ παραμένεις με εκείνη τη μελαγχολία που σε γεμίζει η σκέψη του επερχόμενου χειμώνα. Ε τώρα, έτσι δεν κάνουμε δουλειά! Μόλις βγει ο Ιούνιος και μπει ο Ιούλης θα αλλάξεις γνώμη και θα επικεντρωθείς στο καλοκαίρι με όλα όσα φέρνει∙ παραλίες, ήλιο, εγκαύματα γιατί απ’ τη χαρά σου ξέχασες το αντηλιακό σου, κι όλα αυτά τα ωραία.

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στο Λιοντάρι, θα πάρεις φόρα και θα διεκδικήσεις όλα εκείνα που δε σου δόθηκαν παρότι τα άξιζες. Το πρόσωπο αυτό που θα παρουσιάσεις, θα είναι τόσο διαφορετικό που θα κερδίσεις το θαυμασμό ακόμα και του πιο δύσκολου θεατή.

Ο Αύγουστος θα μπει φορτσάτος και σίγουρα δε θα είναι ξεκούραστος, αλλά μην τρομάζεις. Γλυκιά κούραση φέρνει αφού χτίζεις σπιτικό, καριέρα και φιλίες. Όλο στο χτίσιμο, για ένα καλό μέλλον, αφού εσύ καλύτερα απ’ όλους αγαπάς να φροντίζεις από πριν για το μετά.

Γενικά θα υπάρξει μια κινητικότητα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και τη δεδομένη στιγμή, αυτό είναι και το ζητούμενο. Κι ας μην ευχαριστηθείς αυτό το καλοκαίρι. Κρατάς δυνάμεις για το επόμενο.

Safe sex: Ιχθύες, Αιγόκερος και Σκορπιός για να περάσεις καλά

Θαλασσοταραχή: Μακριά από Ταύρο, Τοξότη κι Υδροχόο

 

Λέων

Soundtrack: I’m sexy and I know it!

Λιοντάρι μου, για σένα είναι αυτό το καλοκαίρι, ειδικά απ’ τη στιγμή που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Τι φέρνει η Αφροδίτη; Πολλά δώρα: ομορφιά, σεξαπίλ, κοινωνικότητα, έρωτα και πάθος!

Μαζί της όμως φέρνει και πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε εξουθενώσουν εντελώς αφού θα ευχηθείς να μπορούσες να κλωνοποιηθείς για να μπορείς να βρίσκεσαι ταυτόχρονα σε πολλά μέρη.

Πρόσεξε, μην πιέσεις τον εαυτό σου παραπάνω απ’ όσο αντέχεις, έρχεται ο Αύγουστος και δε θες να τον χάσεις με τίποτα. Μιλώντας για τον Αύγουστο, νομίζω ο μήνας αυτός θα σε καταπλήξει. Με τον Άρη στον Τοξότη σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις καλά και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Επίσης ο μήνας αυτός είναι τέλειος για νέα ξεκινήματα και για κλείσιμο παλιών υποθέσεων, ειδικά που αφορούν τα ερωτικά σου.

Στο έχω πει πολλές φορές, φέτος παρέμεινες πολύ κολλημένος στο παρελθόν, ε λοιπόν ο Αύγουστος θα είναι τόσο ερωτικός και καυτός που αποκλείεται να μην καταφέρεις να ξεκολλήσεις!

Safe sex: Σκορπιός, Καρκίνος και Ζυγός, θα περάσεις καλά και παθιασμένα

Θαλασσοταραχή: Κριός, Δίδυμος κι Υδροχόος, δε μαζεύονται

 

Παρθένος

Soundtrack: Θα βγαίνω, θα πίνω, θα καπνίζω, ζαμάν φου!

Παρθένε μου, ο Ιούλης ξεκινά δυναμικά για την κοινωνική σου ζωή, τόσο που δε μαζεύεσαι με τίποτα. Ευτυχώς τα πράγματα ηρεμούν μόλις περνάει στο ζώδιο του Λέοντα η καλή Αφροδίτη. Τι σημαίνει αυτό για σένα; Σημαίνει πως έρχεται η πολυπόθητη ξεκούραση την οποία περίμενες πώς και πώς απ’ την αρχή της χρονιάς. Επίσης σημαίνει πως επιτέλους ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο στα ερωτικά σου. Τώρα ξέρεις τι πραγματικά θες απ’ τον ερωτικό σου σύντροφο και θα κινηθείς αναλόγως αυτό το καλοκαίρι για να το αποκτήσεις.

Τον Αύγουστο έρχονται και βγαίνουν στην επιφάνεια άγχη που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι. Όμως αυτό δε θα είναι ικανό να σε στεναχωρήσει για πολύ, αφού επικεντρώνεσαι στον ερωτισμό που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τις 5 του μήνα στο ζώδιό σου και περνάς καλά. Κάθε δυσκολία, εξαφανίζεται. Τραβάς τα βλέμματα. Νιώθεις σαν σταρ του σινεμά, βρε παιδί μου!

Safe sex: Δίδυμος, Αιγόκερως, Ιχθύες -κυνήγησέ τους

Θαλασσοταραχή: Κριός, Λέων, Αιγόκερως -απέφευγέ τους

 

Ζυγός

Soundtrack: But you’ve got to let me know, should I stay or should I go?

Αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο τον Ιούλη, Ζυγέ μου, είναι τα επαγγελματικά σου, και κατ’ επέκταση τα οικονομικά σου. Εσένα το μυαλό σου είναι σε παραλίες και καράβια που αρμενίζουν στα πέλαγα, αλλά οι υποχρεώσεις σε κρατάνε προσγειωμένο, μάλλον κάπως απότομα. Εσύ θες να φύγεις, το αφεντικό σου θέλει να μείνεις. Το μυαλό σου παρακαλάει για λίγη ξεκούραση ενώ το πορτοφόλι σου αναρωτιέται πότε θα γεμίσει ξανά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, ένα πράγμα δηλαδή.

Ευτυχώς που τουλάχιστον ο Αύγουστος είναι λίγο πιο ξεκάθαρος για σένα. Θα κάνεις διακοπές, ο κόσμος να χαλάσει! Μπορεί να φτάσεις και στα όρια της εξουθένωσης για να πείσεις τους πάντες πως ναι, χρειάζεσαι κι εσύ διακοπές, βρε αδερφέ! Πάντως αν μη τι άλλο, κι εδώ να μείνεις ο Αύγουστος θα είναι κοινωνικός μήνας και δε θα βαρεθείς καμία μέρα του. Θα επωφεληθείς περισσότερο προς το τέλος του μήνα που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου. Τότε δε θα σε πιάνει τίποτα, ούτε καν το κακό μάτι!

Safe sex: Δίδυμος, Λέων, Τοξότης για να περάσεις καλά.

Θαλασσοταραχή: Παρθένος, Κριός, Υδροχόος, με τίποτα!

 

Σκορπιός

Soundtrack: I’ve got that summertime sadness…

Σκορπιέ μου, διακοπές θες ε; Τις θες πολύ και τις ονειρεύεσαι ακόμα περισσότερο ε; Φοβάμαι πως –τον Ιούλιο τουλάχιστον– οι διακοπές θα παραμείνουν ένα όνειρο αφού αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο, είναι το θέμα που σε απασχολεί όλο το περασμένο διάστημα: τα επαγγελματικά σου. Ενώ βρίσκεις τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, το σύμπαν σου πάει κόντρα και δε σε αφήνει να πάρεις ανάσα.

Μη χάνεις το κουράγιο σου όμως γιατί από τις 12 του μήνα, με την Αφροδίτη στον Λέων, θα δεχτείς μία ώθηση σε αυτόν τον τομέα κι ίσως χαλαρώσεις λίγο. Τον Αύγουστο βέβαια, με εκείνη την ώθηση που λέγαμε πριν, δεν ξέρω αν θα έχεις χρόνο για διακοπές. Επίσης, τα οικονομικά σου, θα παίζουν με τα νεύρα σου αφού εκεί που το πορτοφόλι θα γεμίζει, τα έξοδα θα αυξάνονται ταυτόχρονα. Εντάξει, οι ωραίοι έχουν χρέη, αλλά εσύ το παράκανες και τελικά δε μου απάντησες, διακοπές θα πας; Μπα, δεν το βλέπω φέτος για σένα!

Safe sex: Πέρνα καλά με Καρκίνο, Λέων και Ιχθύ ακόμα και στην πόλη

Θαλασσοταραχή: Δίδυμος, Ταύρος, Τοξότης, έχουν φύγει ήδη για νησί

 

Τοξότης

Soundtrack: Νύχτες στη Μύκονο με την πανσέληνο μαζί…

Τοξότη μου, εσύ μου φαίνεται έχεις φύγει κι έχεις γυρίσει από διακοπές, ήδη πέντε φορές. Δεν κρατιέσαι με τίποτα! Τι κι αν οι τσέπες είναι άδειες; Εσύ πάντα βρίσκεις τον τρόπο να περάσεις καλά, έστω και με λίγα, κι ας έχει στο πίσω μέρος του μυαλού πως μπορεί να μην έχεις να φας όλο το χειμώνα. Ευκαιρία για δίαιτα, λες, καθώς σχεδιάζεις το επόμενο τριήμερο μες στον Ιούλιο. Εντάξει, αγαπώ το σκεπτικό σου όσο τίποτα άλλο, αλλά μήπως να έκανες λίγο κράτει γιατί έρχεται κι ο Αύγουστος φορτσάτος;

Τον Αύγουστο που λες, σε επισκέπτεται ο καλός Άρης και μαζί με αυτόν, γεμίζουν απότομα οι μπαταρίες σου που σημαίνει πως έχεις ενέργεια στο φουλ. Κι εξυπακούεται πως εξαιτίας της ενέργειας αυτής, ετοιμάζεις νέο ταξιδάκι, διότι βάζεις στόχους, και θα τους πετύχεις στη Μύκονο ίσως, εκεί που βρίσκεις τα πάντα! Σηκώνεις λοιπόν τόξο και βέλος και βαράς στο ψαχνό κι εκτός από χαρέμι, χτίζεις και σοβαρές επαγγελματικές σχέσεις. Το τερπνόν με τα του ωφελίμου δηλαδή. Εύγε!

Safe sex: Δίδυμος, Κριός και Τοξότης σε απογειώνουν

Θαλασσοταραχή: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως σε προσγειώνουν απότομα

 

Αιγόκερως

Soundtrack: Ντύσου πρόχειρα και βγάλε το κραγιόν σου

Πέτα κουστούμια, γραβάτες, επαγγελματικά σύνολα κι ό,τι άλλο σου θυμίζει δουλειά, Αιγόκερέ μου. Έχει μπει το καλοκαίρι, το έχεις πάρει χαμπάρι; Ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα τον Ιούλιο κι εσύ έχεις ακόμα τη μούρη κρυμμένη μέσα σε χαρτιά κι υποθέσεις. Μα είσαι τρελός; Εντάξει εργασιομανής είσαι, το ξέρω, αλλά μην το παρακάνεις.

Χρειάζεσαι λίγη ξεκούραση, χρειάζεσαι να περάσεις καλά, άρπαξε την ευκαιρία που σου δίνεται γιατί επιτέλους ξεκινά μια νέα εποχή για σένα που μπορείς να τα έχεις όλα, φτάνει να το βάλεις στο μυαλό σου πως η ζωή δεν ισούνται μόνο με δουλειά. Ο Αύγουστος έρχεται να σε μπερδέψει όσον αφορά τα οικονομικά σου. Φυσικά τα χάνεις λίγο γιατί βρίσκεσαι μετέωρος, αλλά πάρε μια ανάσα και μην πιέζεις καταστάσεις.

Εγώ θα πρότεινα να πας ένα ταξιδάκι, να φλερτάρεις λιγάκι και να περάσεις καλά και να ξέρεις στο τέλος του μήνα, επαγγελματικά θα πάρεις φόρα! Και φυσικά, πρέπει να έχεις χαλαρώσει ως τότε γιατί τα δεδομένα θ’ αλλάξουν και θα αρχίσεις απ’ το μηδέν, αλλά θα ανεβαίνεις στην κορυφή με χίλια.

Safe sex: Καρκίνος, Παρθένος και Σκορπιός για ισορροπία

Θαλασσοταραχή: Κριός, Δίδυμος, Τοξότης για ανισορροπία

 

Υδροχόος

Soundtrack: Ζέστη και νιώθω sexy!

Πάμε να φύγουμε, φωνάζεις Υδροχόε μου. Δεν αντέχεις τη ζέστη, τις ευθύνες, τη φασαρία τη Αθήνας και το λιώσιμο. Εντάξει, ένα λιώσιμο σου αρέσει, αυτό που χτυπιέσαι όλη μέρα στο γυμναστήριο γιατί έχεις βαλθεί να γίνεις sexy και να κάψεις καρδιές όλο τον Ιούλιο. Σε συνδυασμό με το κυνήγι για την επαγγελματική σου καταξίωση, περνάς πολύ χρόνο στο τρέξιμο για να τα προλάβεις όλα.

Θες να πας διακοπές, με κλειστά τα κινητά, και με τις υποθέσεις σου τακτοποιημένες και καλά κάνεις. Γι’ αυτό είναι ο Ιούλιος, ένας ολόκληρος μήνας να προετοιμαστείς για τον καυτό Αύγουστο! Ο οποίος Αύγουστος έρχεται με τον έρωτα να βαράει πορτοπαράθυρα και να σου φωνάζει να τον αφήσεις να περάσει μέσα.

Άνοιξε την πόρτα καλέ μου. Εσύ, που είσαι λίγο επιφυλακτικός με τα εφήμερα, μπορείς να τα μετατρέψεις σε σταθερά και μόνιμα. Και σίγουρα έχεις τη συναίσθηση να προστατέψεις την καρδιά σου. Αλλά χαλάρωσε και λίγο και παίξε, γι’ αυτό είναι το καλοκαίρι! Κλείνουν σελίδες φέτος, μπαίνουν τελείες και στο τέλος του μήνα θα είσαι φουλ έτοιμος για νέα ξεκινήματα!

Safe sex: Δίδυμος, Ζυγός κι Υδροχόος για νύχτες καυτές, καλοκαιρινές.

Θαλασσοταραχή: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός -μακριά κι αγαπημένοι

 

Ιχθύες

Soundtrack: Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, να πάμε κατευθείαν για δουλειά!

Ψαράκι μου καλό, για σένα τα πράγματα φέτος θα είναι κάπως διαφορετικά. Ενώ οι άλλοι θα φεύγουν για διακοπές τον Αύγουστο, εσύ θα γυρίζεις, έτσι για να κάνεις τη διαφορά! Βλέπεις, εσένα σε ευνοεί τρομερά ο Ιούλιος για εξορμήσεις και καταστάσεις έντονου ρομαντισμού με βόλτες στην παραλία χέρι με χέρι με τον άνθρωπό σου.

Έχεις και τα καλά του ο Ιούλιος, λιγότερη φασαρία και κοσμοσυρροή στα νησιά! Κάνεις πράγματα για σένα, ομορφαίνεις τον κόσμο με τη λάμψη σου και γεμίζεις μπαταρίες γιατί ο Αύγουστος μπαίνει με άγριες διαθέσεις. Μην τρομάζεις, απλά ο συγκεκριμένος μήνας θα προωθήσει τα επαγγελματικά σου που ήταν μετέωρα για πολύ καιρό. Αλλά δε μασάς με τίποτα. Το πρωί δουλειά και το βράδυ παραλία με φωτιές, μπίρες και beach parties που κρατάνε ως το πρωί. Αυτή είναι ζωή! Γιατί όταν θες, μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα, καλέ μου!

Safe sex: άρπαξε έναν Καρκίνο, Σκορπιό ή Τοξότη και πέρνα καλά!

Θαλασσοταραχή: μακριά από Κριούς, Ταύρους και Παρθένους!

 

 

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη