One night stand. Ξεπέτα. Ξεσκί μιας βραδιάς. Χαρά στα σκέλια μου απόψε.

Υπάρχουν ένα κάρο διαφορετικοί χαρακτηρισμοί για αυτήν την τόσο ιδιαίτερη και έντονη σεξουαλική συνεύρεση του ενός βραδιού, είναι γεγονός.

Άγνωστοι μεταξύ αγνώστων οι πρωταγωνιστές μας γνωρίζονται σε ένα μπαρ, σε ένα πάρτι, μια δεξίωση. Τρώγονται ώρες ολόκληρες με τα μάτια, ενώ εκείνος της κατεβάζει αργά και βασανιστικά το μουσκεμένο της εσώρουχο κι εκείνη ήδη βρίσκεται στο επίμαχό του σημείο και το έχει κάνει να φτάσει στο Θεό.

Όλα αυτά σαν σκέψεις περνούν από τους δυο καλούς μας φίλους, μέχρι που τα σφηνάκια της «γνωριμίας» τους και τα ντουμάνια ανυπέρβλητης  καύλας που αιωρούνται στον αέρα από τσιγάρα σβησμένα τερματίζουν τις αντιστάσεις και ύστερα από δέκα λεπτά βρίσκονται σε ένα αμάξι, μια τουαλέτα, ένα πάρκο.

Στα όρθια πιθανότατα, στα τέσσερα, ή στα κουταλιαστά γδέρνουν ο ένας το κορμί του άλλου, οι δαγκωματιές πάνε κι έρχονται και τα φιλήματα κατά πάθος είναι επαναλαμβανόμενα, πάντοτε στον ίδιο ρυθμό που πάλλονται όλο ηδονή δυο κορμιά ενωμένα σε ένα. Δεν είναι απόλυτο αυτό, αλλά κατά βάση είναι σεξ ζωώδες.

Τα ένστικτα λαμβάνουν τα ηνία και σε οδηγούν παρέα με την ντάμα, ή τον κύριό σου σ’ ένα βράδυ καυτό, ανεξάντλητο και ατελείωτο. Ύστερα γίνεστε ξανά δύο ξένοι, αφού πείτε «καληνύχτα», ή «καλημέρα». Ο καθένας τη ζωή του και το βράδυ σας ανεξίτηλο στη μνήμη ως ένα πολύ ωραίο κρεβάτι, ή παγκάκι, ή κάθισμα, ή κολόνα. Whatever.

Να σας πω κάτι; Είναι αγνή και ξεκάθαρη η φύση του one night stand. Δύο άνθρωποι τη δεδομένη στιγμή, σε ένα συγκεκριμένο χώρο που μόλις συναντήθηκαν τυχαία, κάνουν παιχνίδι τρελό και ο στόχος είναι ένας. Το σεξ. 

Πουριτανοί του κόσμου ενωθείτε, λάβετε πετραδάκια ανά χείρας, σύρτε με στην πλατεία του χωριού γυμνόστηθη, κουρέψτε μου το μαλλί με τη ψιλή και δώστε μου πλακάτ να αναγράφει «πόρνη»!

«Η αγνή φύση του one night stand» θα μπορούσε να γίνει και ταινία. Δίωρη. Με πολύ ένταση και επιφωνήματα διαρκείας, πλάνα κοντινά σε πρόσωπα ιδρωμένα και μουσική υπόκρουση από Placebo. Σίγουρα θα ήταν κάτι μη βαρετό, σίγουρα θα πουλούσε περισσότερο, σίγουρα θα σας έκανε να αναθεωρήσετε πολλά, σίγουρα θα την προτιμούσατε από μια κλασική ιστορία αγάπης όλο μέλια και χαρές.

Είναι κακό, ή μήπως ανήθικο δύο άνθρωποι να θέλουν να κουμπώσουν τα σώματά τους, να τα ιδρώσουν παρέα και να τα τελειώσουν μαζί για ένα βράδυ; Θα μου πείτε «Όχι βέβαια, αυτά είναι πια ξεπερασμένες απόψεις! Είμαστε στο 2015! Σιγά!»

Κι εδώ θα έρθω εγώ ξανά να σας ρωτήσω το εξής: Κι αν τα one night stand γίνονται κατ’ επανάληψη –εννοείται με διαφορετικούς συντρόφους, αλλιώς δεν είναι one night stand-, τότε υπάρχει κάποιο πρόβλημα;

Ωπ, τι γίνεται παιδιά, ξενερώσατε λίγο ε; Κοκκινίσατε, δεν ξέρετε τι να πείτε. Φαινομενικά μοιάζετε τόσο απελευθερωμένοι για τα μάτια του κόσμου και για τη γαμάτη εικόνα σας, όμως τώρα αρχίζετε να μου τα μασάτε. Ξέρετε τι συμβαίνει; Εσείς με εξοργίζετε περισσότερο από όλους. Οι υπεράνω, ακομπλεξάριστοι που με την πρώτη ευκαιρία λόγω της γαματοσύνης σας κρίνετε τα πάντα.

Ίσως γιατί λόγω της ανέγγιχτης τελειότητάς σας, δεν παίζει στο μενού όχι μόνο σεξ βραδιάς, αλλά ούτε ψήγμα αγγίγματος χεριού. Τόσο γαμάτοι.  

Βαριέμαι να ασχοληθώ μαζί σας και για την ακρίβεια σας οικτίρω. Συνεχίζω με το θέμα μου και όλο περηφάνια σας λέω πως το σεξ πάσης φύσεως, είτε με σταθερό σύντροφο, είτε όχι, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Τα κατ’ επανάληψη σεξάκια μιας βραδιάς πιθανολογώ το ίδιο.

Δεν πρόκειται περί φιλοσοφίας, ή καμιάς άλυτης, περίπλοκης εξίσωσης που ψάχνουμε να βρούμε απαντήσεις. Η φάση είναι αγνή όπως προείπα, ξεκάθαρη και πανεμορφότατη.

Δε σου τάζει κανείς λαγούς με πετραχήλια, ούτε φεγγάρια για βέρες. Δε σου τρώει χρόνο με υποσχέσεις περί μέλλοντος ιδανικού για να σε ρίξει, ούτε σε παραμυθιάζει. Δεν τον ενδιαφέρεις συναισθηματικά και με τις πράξεις του στο δηλώνει. Ωστόσο, υπάρχουν κι εξαιρέσεις, έτσι; Αλλά εδώ μιλάμε για τον κανόνα.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος για ψέματα χαζά, ή υποσχέσεις δίχως αύριο. Την προκειμένη σε νοιάζει μόνο το «τώρα». Και θέλετε να μου πείτε πως όλο αυτό δεν είναι αγνό;

Προσωπικά το «αγνό», το ορίζω ως κάτι παρθένα αληθινό. Και αν αυτό είναι η καύλα της στιγμής, το πάθος και η μανία, τότε να ζήσουν τα one night stand!

 

Υγ: Πάντα με προφυλάξεις!

Συντάκτης: Μάρη Γαργαλιάνου