Ω, μέγα ερωτική συνεύρεση. Μέσα σε λίγες μονάχα στιγμές, μπορείς να μετατρέψεις το πάθος σε οντότητα και το γάιδαρο σε αρνί.

Από όποια πλευρά να το πάρεις, το σεξ, σε οποιαδήποτε έκφανσή του, λειτουργεί καταλυτικά στη διάθεση και την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων. Κι όποια προτίμηση κι αν έχει ο καθείς κάτω από τα σκεπάσματα, είναι δεκτή κι άπαξ και γίνεται κοινή συναινέσει, θεμιτή κι απολαυστική. Άλλωστε, όλοι το ίδιο ψάχνουν πάνω-κάτω, απλά σε διαφορετικές συναισθηματικές και σωματικές πτυχές. Εκτός από το κακό σεξ·  αυτό δεν το θέλει κανείς!

Αυτονόητο λοιπόν το ότι όση περισσότερη επίγνωση έχεις του περιβάλλοντος και της στιγμής, τόσο καλύτερη η συνουσία. Στην τελική το σώμα από μόνο του εκκρίνει λογής ουσίες κι αρώματα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, που λειτουργούν ως αφροδισιακά, σε συνδυασμό πάντα και με τις υπόλοιπες αισθήσεις. Τουτέστιν, το να είσαι νηφάλιος για να απολαμβάνεις κάθε ερέθισμα και κάθε δευτερόλεπτο, είναι όντως υπέροχο, ασυζητητί.

Αλλά, με την κατάλληλη ποσότητα αλκοόλ, μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο!

Δε λέω να είσαι ντίρλα και να μην ξέρεις πού μπαίνει τι, ή να είσαι ημιλιπόθυμος, με τη συμμετοχή σου να είναι εφάμιλλη με εκείνη της Εθνικής Ελλάδος στα τελευταία Euro. Απλά να βρίσκεσαι σε εκείνη την καλοδεχούμενη ευφορία που σε κάνει να σκέφτεσαι και να αναλύεις τα πράγματα κάπως λιγότερο από το συνηθισμένο.

Διότι μεθυσμένος, ρίχνεις τις άμυνές σου και ενδεχομένως να κάνεις βήματα που υπό άλλες συνθήκες, δε θα τολμούσες. Τα χέρια σου αποκτούν δική τους προσωπικότητα και ψηλαφίζουν με μεγαλύτερη άνεση το έτερο κορμί. Τα φιλιά κι οι κινήσεις αλλάζουν, γίνονται πιο άγαρμπα ενίοτε, αλλά προδίδουν περισσότερο πάθος, ενώ ζεις την κάθε στιγμή εντονότερα.

Επιπρόσθετα, όντας σε μια πιο ανεξέλεγκτη ερωτική διάθεση, λόγω του αλκοόλ, θα βρεις τον εαυτό σου να ψιθυρίζει λόγια που αντικατοπτρίζουν τα μέχρι τότε ανείπωτα «θέλω» σου, σιγοντάροντας την παραισθησιογόνα φλόγα που έχει ήδη ανάψει μεταξύ των σωμάτων που λαμβάνουν μέρος στη συνεύρεση. Εν ολίγοις, αν δεν έχεις κάνει σεξ μεθυσμένος, δεν ξέρεις τι χάνεις.

Βασική προϋπόθεση βέβαια να βρίσκεσαι σε παρεμφερές στάδιο με τον άλλον. Δεν έχει νόημα εσύ να τα βλέπεις διπλά κι ο άλλος να σε κοιτάει με μισό μάτι… Εκεί χάνεται και το όλο νόημα.

Ασχέτως ουσιών, όμως, αυτό που πάντα θα παίζει ρόλο είναι η σωστή χημεία στο κρεβάτι. Αν υπάρχει αυτή, είσαι κομπλέ και κράτα τη να μη σου φύγει. Στην τελική, μπορεί το αλκοόλ να σε ωθεί σε θεμιτές ανήθικες πράξεις, από την άλλη όμως, δε γίνεται να είσαι μόνιμα πιωμένος. Το να εφαρμόζεται κατά διαστήματα δεν είναι κακό, αλλά δε χρειάζεται να γίνεται αυτοσκοπός.

Είτε νηφάλιος λοιπόν, είτε μεθυσμένος, ο κοινός παρανομαστής είναι πάντα το σεξ και το να περνάνε όλοι οι συμμετέχοντες καλά. Όλα τα άλλα, είναι απλά λεπτομέρειες προκειμένου να σπάει η μονοτονία. Εβίβα!

 

Επιμέλεια Κειμένου Στέφανου Στεφανόπουλου: Πωλίνα Πανέρη

Συντάκτης: Στέφανος Στεφανόπουλος