pwl195

Όλα θέλουνε τον χρόνο τους, την προσοχή τους και την υπομονή τους, ακόμα και το σεξ. Όσο περισσότερο χρόνο του δίνεις τόσο καλύτερο γίνεται. Δε μιλάμε, βέβαια, για τη διάρκεια μιας μεμονωμένης πράξης, αλλά για το πόσο καιρό γίνεται αυτή η πράξη. Με απλά λόγια όσο περισσότερο καιρό είσαι μέσα στη σχέση τόσο καλύτερο θα γίνεται το σεξ.

Βασική προϋπόθεση όλων των παραπάνω είναι να υπάρχει χημεία ανάμεσα στους παρτενέρ, γιατί αν δεν υπάρχει χημεία και σπίθα απ’ την αρχή, απ’ το πρώτο βλέμμα ακόμα, δε θα έρθει στην πορεία. Η χημεία φαίνεται, κάνει μπαμ από μακριά, σε κοιτάει ο άλλος κι ανατριχιάζεις μόνο με το βλέμμα του, για να μη γίνει λόγος για το τι θα σου συμβεί με ένα άγγιγμα ή με ένα φιλί.

Στην αρχή μιας σχέσης υπάρχει το άγνωστο, το να εξερευνάς το σώμα του άλλου σου δίνει μια πρωτόγνωρη ευχαρίστηση σαν να κατακτάς πόντο-πόντο τη λαχτάρα και τη λαγνεία του συντρόφου σου κι αυτή είναι μια άκρως μεθυστική κι εθιστική αίσθηση, σου είναι αδύνατο να το χορτάσεις, θέλεις να το αισθάνεσαι συνέχεια.

Είναι αλήθεια πως όσο περνάει ο καιρός μαθαίνεις το σώμα, τα κουμπιά κι όλα τα ευαίσθητα σημεία του συντρόφου σου. Μπορεί πλέον να μην εξερευνείς καινούρια εδάφη, αλλά κάνεις τον αγαπημένο σου περίπατο στα γνώριμα κι αγαπημένα σου μονοπάτια.

Ξέρεις πώς να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου και να τον φτάσεις κάθε φορά στην κορύφωση. Το ξέρεις και το κάνεις, η επιτυχία είναι δεδομένη χωρίς αμφιβολία, έχεις τον στόχο σου και τον κατακτάς. Το καλύτερο, όμως, είναι πως το σεξ δεν είναι απλά μια πράξη, είναι κάτι περισσότερο, είναι μια ένωση βαθύτερη μέσα στη σχέση είναι μέσο χαλάρωσης κι απελευθέρωσης που ενδυναμώνει τους δεσμούς του ζευγαριού.

Κάθε ζευγάρι αναπτύσσει ένα δικό του ξεχωριστό τρόπο συνεννόησης στην κρεβατοκάμαρά του, απολαμβάνει τις προσωπικές του στιγμές, όπως εκείνο θέλει είτε είναι άγριο σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο είτε αργό κι αισθησιακό σεξ που δένει ψυχές και σώματα και σε κάνει να το σκέφτεσαι την επόμενη μέρα και να χαμογελάς ηδονικά.

Μαζί με το ταίρι σου όσο περνάει ο καιρός, ωριμάζει η σχέση σας, εσείς οι ίδιοι, αλλά και τα κορμιά σας. Κακά τα ψέματα, δε μαθαίνεις αυτό που θέλει το σώμα με πολλούς διαφορετικούς συντρόφους, γιατί δε δίνεις το χρόνο στο κορμί σου να απολαύσει κάθε στιγμή κι άγγιγμα, είναι μια βιαστική κι ίσως μερικές φορές άβολη κατάσταση.

Ενώ δίνοντας χρόνο στη σχέση, ανακαλύπτεις τι μπορεί να ιντριγκάρει το μυαλό, το σώμα, αλλά και την καρδιά σου. Μεγάλη υπόθεση να βρεις κάποιον να μπορεί να τα κάνει όλα αυτά μαζί. Σπάνιο. Πιο σπάνιο κι από φοιτητή που δε χρωστάει μαθήματα ή από Έλληνα που δε χρωστάει στη εφορία. Μικρά τα ποσοστά. Άρα πού καταλήγουμε; Αν βρεις άνθρωπο που το μυαλό και το κορμί σου τον γουστάρουν με την ίδια λύσσα, κράτα τον με νύχια και με δόντια.

Είναι μοναδικό το συναίσθημα του να κάνεις έρωτα με κάποιον και να θέλεις να ξυπνήσεις δίπλα του το πρωί χωρίς να θέλεις να φύγεις με βήμα γοργό και να μην πετύχεις κανέναν στη διαδρομή απ’ το σπίτι του στο σπίτι σου. Δώσε χρόνο σε μια σχέση να αναπτυχθεί, δώσε χρόνο στο σώμα σου, απόλαυσε την κάθε στιγμή, κάνε τη μοναδική.

Συντάκτης: Λαμπρινή Ζεϊμπέκη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!