Ωραίο πράγμα ο έρωτας. Όχι, δεν εννοώ το συναίσθημα. Στην πράξη αναφέρομαι. Και μόνο σε αυτήν. Κοινώς, στο σεξ.

Το σπορ, λοιπόν, μπορεί να εξασκηθεί μέσα σε μια σχέση κι έναν γάμο. Μπορεί, βέβαια, και σε ένα one night stand.

Ναι, βάλτε την Αγία Γραφή στο συρτάρι και ακούστε. Συμβαίνουν και αυτά στο κόσμο. Αν εθελοτυφλείτε there is a problem.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι των σχέσεων. Υπάρχουν και εκείνοι που τοποθετούν το ενδεχόμενο σχέση στο πατάρι, μαζί με τις άλλες παλιατζούρες. Άνθρωποι που αποφεύγουν τις δεσμεύσεις, όπως ο διάολος το λιβάνι.

Μην μου ξινίζετε. Ναι, είναι εκείνοι που θέλουν μετά το σεξ να γυρίσουν σπίτι τους μόνοι και ήρεμοι. Χωρίς καμία υποχρέωση, χωρίς υποσχέσεις και χωρίς κάποιον να πιάνει το υπόλοιπο του κρεβατιού. Γουστάρουν την ανεξαρτησία και την μοναξιά τους. Είναι επιλογή τους.

Το σεξ, άλλωστε, είναι συνώνυμο της ηδονής. Βγαίνεις, γνωρίζεις κάποιον που σου αρέσει και στο μυαλό σου γυρνάνε εικόνες με τους δυο σας που αναψοκοκκινίζουν τα μάγουλα σου.

Γιατί να καταπιέσεις την επιθυμία σου; Ενα κρεβάτι είναι. Δεν είναι έγκλημα. Οι ηθικοί φραγμοί, εξάλλου, είναι στο μυαλό μας. Η ηδονή είναι για να ικανοποιείται κι όχι για να περιφέρεται στα σοκάκια στοιχειωμένη και ανικανοποίητη. Από καύλα γεννηθήκαμε, γιατί την απαρνιόμαστε και την δαιμονοποιούμε;

Εσύ θα απαρνηθείς αυτό το παιχνίδι;

Γιατί για παιχνίδι πρόκειται. Ξεκινάς, φλερτάρεις, παίζεις με τα μάτια. Είναι εκείνο το γνώριμο mindgame που σε κάνει να θες να ανακαλύψεις τι κρύβει άλλος μέσα από τα ρούχα του. Θυμάστε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού που παίζαμε παιδιά; Κάπως έτσι.

Το παιχνίδι στα παιδιά έχει χαλαρωτικό και τονωτικό χαρακτήρα. Το ίδιο ισχύει και στους μεγάλους. 

Ένας νέος άνθρωπος και μια βραδιά μαζί του, φέρνει έναν αέρα αλλαγής και ανανέωσης. Είναι μια ένεση αυτοπεποίθησης. Από εκείνες που σου επαναλαμβάνουν πόσο όμορφη και ποθητή είσαι. Ποια γυναίκα δεν θέλει να νιώθει επιθυμητή και θελκτική; Μην απαντήσετε, ρητορική η ερώτηση.

Σκεφτείτε και το άλλο.

H ξεπέτα σε γεμίζει εμπειρίες. Θα συναντήσεις πολλούς διαφορετικούς άντρες, ο καθένας με τα γούστα του. Ίσως πειραματιστείς και λιγάκι παραπάνω σε μονοπάτια του σεξ, που σε μια σχέση δε θα τολμούσες να αγγίξεις. 

Τι είναι άλλωστε η ζωή χωρίς νέες εμπειρίες και συγκινήσεις;

Για μια γαμημένη αδρεναλίνη ζούμε. Για στιγμές που έχουμε να θυμόμαστε και μας φέρνουν ρίγη ανατριχίλας και μας επαναλαμβάνουν πόσο ωραίο είναι να ξεφεύγουμε πότε πότε από την καθημερινότητα. Μην σταυροκοπιέστε. Χρειάζεται και καμιά φορά να ξελαμπικάρουμε.

Το να κοιμηθείς έναν βράδυ με έναν άγνωστο δεν σημαίνει ό,τι είσαι εύκολη. Σημαίνει πως ξέρεις τι θες και το διεκδικείς. Το σεξ μην ξεχνάμε πως δεν είναι προνόμιο των αρσενικών, μόνο. Μια γυναίκα έχει παρόμοιες ανάγκες. 

Σε καμία περίπτωση δεν είπα κορίτσια να ερωτευτείτε τον πρώτο τυχόντα. 

Ο έρωτας ως συναίσθημα είναι άλλη φάση. 

Έχει την δικιά του χάρη και ομορφιά. Προϋποθέτει βαθύτερη και ουσιαστική γνωριμία και ένα background με σφηνάκια ακούγοντας λαϊκά άσματα, δεν είναι το πλέον ιδανικό και πρόσφορο έδαφος. Άρα, αν ερωτευτείτε, τότε εσείς τα έχετε μπλέξει στο μυαλό σας και δεν σας φταίει ο χριστιανός που ήθελε απλά να περάσει καλά, no way.

Σίγουρα, το τι θα κάνει κανείς στο κρεβάτι του είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Απλά είναι άκρως υποκριτικό να θεωρούμε το σεξ κάτι μεμπτό. Δεν αναφέρομαι σε ακραίες περιπτώσεις και σε αρρωστημένα μυαλά.

Ο έρωτας, το σεξ, το πήδημα, πείτε το με όποια λέξη δεν προσβάλλει την ηθική σας, είναι μια συμφωνία ενηλίκων με στόχο την αμφίδρομη ικανοποίηση και ευχαρίστηση. 

Σε όλους, λοιπόν, αρέσει και όλοι το αποζητούν. Μην υποκρίνεστε πως δεν το γουστάρετε.

 

Συντάκτης: Εύα Αροτσίδου