Στις μέρες μας το να βρούμε κοινό ελεύθερο χρόνο με το ταίρι ορισμένες φορές φαντάζει δύσκολο, ακόμα κι όταν μένουμε στο ίδιο σπίτι. Η εκδήλωση των συναισθημάτων μπορεί να περιορίζεται σε συγκεκριμένες καθημερινές πράξεις, αλλά ακόμα κι αυτές πολλές φορές είναι δύσκολο να υλοποιηθούν ή υλοποιούνται με καθυστέρηση. Τις ελεύθερες ώρες μας με το άλλο μας μισό μπορεί να επιλέξουμε να πάμε μια εκδρομή, να πραγματοποιήσουμε μια κοινή έξοδο για ποτό, να δούμε ταινία στο σινεμά ή ακόμα και στον καναπέ μας. Αυτό που δε σκεφτόμαστε όμως συχνά είναι να ξεκουράσουμε το ταίρι με έναν κάπως διαφορετικό τρόπο, όπως με ένα άκρως ερωτικό μασάζ.

Το ερωτικό μασάζ δε διαφέρει πολύ από το κλασικό, απλώς καθώς γνωρίζουμε τον σύντροφό μας, ξέρουμε καλύτερα τις ερωτογενείς του ζώνες. Όλα όμως έχουν μια σειρά, με την οποία πρέπει να γίνουν αν θέλουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας, ο οποίος δεν είναι άλλος απ’ το να χαλαρώσουμε το ταίρι μετά από μια κουραστική μέρα και να το ερεθίσουμε σε τέτοιο βαθμό που να φτάσει στην κορύφωση. Πριν ξεκινήσετε την όλη διαδικασία, μπορείτε να βάλετε κάποιους όρους με το ταίρι σας σχετικά με το ποιο σημεία μπορείτε να αγγίξετε, διότι αν η μέση πονά περισσότερο από το συνηθισμένο, δεν είναι λόγος να χαλάσει η ατμόσφαιρα. Όταν το ταίρι ξαπλώσει, μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε να καλύψετε κάποια από τα ευαίσθητα σημεία ή να μείνετε τελείως γυμνοί.

Η ατμόσφαιρα μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Τα χαμηλά φώτα και τα κεριά δίνουν την αίσθηση της χαλάρωσης που χρειαζόμαστε μετά από μια δύσκολη μέρα. Μπορείτε ακόμα να έχετε κοντά κάποιο ποτό ή σνακ που αρέσει στο ταίρι σας για να το βοηθήσετε περισσότερο να αποφορτιστεί. Η μουσική είναι κομμάτι της διαδικασίας, αλλά εκτός από τα συνηθισμένα ατμοσφαιρικά κομμάτια σπα ή φύσης, μπορείτε να επιλέξετε μπαλάντες που ξέρετε ότι αρέσουν στον παρτενέρ ή οτιδήποτε άλλο. Δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Για να πάνε όλα σωστά, το μασάζ που θα ξεκινήσουμε να κάνουμε πρέπει να γίνει με αργές και ήρεμες κινήσεις, χωρίς ιδιαίτερη πίεση. Ένα λάδι με έντονο άρωμα λεβάντα ή χαμομήλι δίνει άλλη αίσθηση. Σε αυτή την περίπτωση, προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τις αισθήσεις του συντρόφου μας, ώστε να πετύχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία.

Όταν πλέον έχουμε φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο, ο άλλος έχει αρχίσει να μη νιώθει τόση πίεση στους ώμους και το σώμα να κάμπτει τις αντιστάσεις, εκεί είναι που μπαίνει το ερωτικό κομμάτι στη σκηνή. Οι ήρεμες κινήσεις στις ερωτογενείς ζώνες σε συνδυασμό με πιο έντονα αγγίγματα, αρχίζουν και πάνε το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο. Στο σημείο αυτό μπορεί να μπει κάτι παραπάνω από απλά χάδια, όπως φιλιά στις ερωτογενείς ζώνες.

Μετά από αυτό και αν όλα έχουν πάει καλά, το ταίρι μπορεί να πλησιάζει στην κορύφωση. Εκεί έχουμε πετύχει τον σκοπό μας. Άλλωστε, αυτό είναι που κάνει τη διαφορά από ένα απλό μασάζ. Εκτός ότι αποφορτίζουμε τον σύντροφό μας από μια δύσκολη μέρα, ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά. Το ερωτικό μασάζ δεν είναι απλώς αγγίγματα. Ξυπνάμε τις αισθήσεις του παρτενέρ και είμαστε μαζί του σωματικά και ψυχικά. Το να προσφέρουμε μια τέτοια αίσθηση πολλοί μπορεί να πιστεύουν πως δεν είναι τίποτα, αλλά για να το σκεφτούμε ξανά. Εμάς πώς θα μας έκανε να νιώθουμε κάτι τόσο έντονο, εκτός από την αίσθηση του να μην μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας; Είναι και αυτό μιας μορφής αγάπη, διότι όταν προσέχουμε το ταίρι μας, προσέχουμε και τον ίδιο μας τον εαυτό. Άλλωστε, όλοι δε θα θέλαμε κάτι τέτοιο;

Συντάκτης: Σία Πέρση
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.