Υπογράφει η Φρόσω Μαγκαφοπούλου. – Απόσπασμα απ’ το eBook «Treat him like a Fling». 

H διατήρηση του προσωπικού σας χωροχρόνου σε μια σχέση δεν είναι ζήτημα της πλάκας, είναι απαραίτητη. Δεν αρκεί να του πείτε πως στον ελεύθερό σας χρόνο αγαπάτε να χορεύετε φλαμένγκο. Πρέπει, όταν η σχέση ξεκινήσει, να συνεχίσετε να χορεύετε φλαμένγκο με την ίδια συχνότητα που το κάνατε και πριν.

Μην αλλάζετε, λοιπόν, τη συμπεριφορά σας τώρα που είστε in a relationship και κάντε με εικόνα να σας το λέω αυτό μέσω τηλεβόα, από εκείνους που έχουνε εκείνο το φωτάκι πάνω, που το πατάς και κάνει ίου-ίου ξεκουφαίνοντας τους περαστικούς. Γιατί σίγουρα θα είχατε κάποτε στην παρέα σας κάποια που στα ξαφνικά ρεζίλεψε το «εγώ» της στο βωμό ενός καρδουλένιου εμείς και κατέληξε με πιτζάμα και παντόφλες, βουτηγμένη σε μια αδιαμφισβήτητα ζευγαρίσια ευτυχία να μη θυμάται τι θα πει girls night out κι αυτοεκτίμηση.

Απόκτησε εδώ το «Treat him like a Fling»

Δε σας λέω πως είναι κακό να κάνετε αγάπες στον καναπέ σας και να βλέπετε ταινίες ούτε να μην αποκτήσετε τις αποκλειστικά δικές σας ρουτίνες που μπορεί να περιλαμβάνουν από μαραθώνιους ξένων σειρών μέχρι μαγειρέματα και παζλ -αλήθεια τώρα, παζλ; Λέω, όμως, πως είναι κακό και τρισκατάρατο να κάνετε πέρα την προηγούμενή σας ζωή επειδή σας χάζεψε ο φτερωτός θεός. Η διασκέδασή σας δεν πρέπει να είναι μόνο αυτός, οι παρέες σας δεν πρέπει να είναι αποκλειστικά ζευγάρια κι ακόμα χειρότερα, μη διανοηθείτε να κάνετε πέρα τους δικούς σας φίλους επειδή ξαφνικά οικειοποιηθήκατε τους δικούς του.

Η σωστή flinger, λοιπόν, το χειρίζεται το πράγμα πολύ επιδέξια, γι’ αυτό και τη θαυμάζουμε και κάνουμε τα πάντα για να είμαστε σαν κι αυτήν, ακόμα και σε περιόδους που η καρδιά μας κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως η αρχή της σχέσης καλή ώρα. Πόσο συχνά βλέπατε τις φίλες σας πριν τον γνωρίσετε; Tόσες φορές θα τις βλέπετε και τώρα. Κάνατε παρέα με άτομα του αντίθετου φύλου; Θα συνεχίσετε να κάνετε παρέα και τώρα. Δεν κατάλαβα, τι σημαίνει στραβομουτσουνιάζει ο Πέτρος, ας πάει να στραβομουτσουνιάσει.

Διάβασε τη συνέχεια στο eBook του pillowfights «Treat him like a Fling». 

Order here and let the experience begin!