Συσχετίστηκαν τα μυαλά σας, δέθηκαν, ήρθε και το σεξ να τρέξει λίγο παραπάνω το μεταξύ σας, επομένως είσαι ήδη στην καλύτερη εκδοχή μιας τέτοιας σχέσης. Σκέψου πόσο πιο δύσκολο θα ήταν αν πηδιόσασταν κατ’ εξακολούθηση μα δεν είχατε κάνει μισή συζήτηση. Άντε να καταφέρεις να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα με την κουβέντα, όταν το σώμα παίρνει τη σκυτάλη. Πολύ-πολύ δύσκολο.

 

Είστε φίλοι ή ζευγάρι τελικά;

Ανακάλυψε εδώ όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις!

 

Ευτυχώς όμως όλη αυτή η δουλειά έχει γίνει, οπότε το πάμε πιο χαλαρά από ́δω και πέρα. Για την ακρίβεια πολύ χαλαρά πρέπει να το πάμε κι αυτό γιατί η συνήθης αντίδραση μετά από την ερωτική πράξη, είναι ένας διαρκής και συνεχόμενος πανικός για την  επόμενη μέρα. Αχ αυτή η επόμενη μέρα μας έχει καταστρέψει! Ακόμα δεν κατάφερες να χωνέψεις τι έγινε χθες και πας να φορέσεις βέρα. Ηρέμησε.

Δίνω χρόνο στα πράγματα, σημαίνει αφήνω τις καταστάσεις να κυλήσουν με μια τυχαιότητα χωρίς να προσπαθήσω να καθοδηγήσω το αποτέλεσμα. Ακριβώς το αντίθετο δηλαδή με ό,τι έκανες μέχρι τώρα. Αφήνεις τον πατέρα χρόνο να κάνει τη δουλειά του και να μετριάσει λίγο το χάος που έχετε δημιουργήσει μεταξύ σας. Σκέψου πόσα στάδια έχετε περάσει. Ξεκινήσατε ως άγνωστοι που έγινανγνωστοί, μετά ήρθε η παρέα, στη συνέχεια η φιλία. Και τώρα τραβιέστε. Δε χρειάζεται να απαντήσετε τώρα στο τι είστε τελικά εσείς οι δύο. Αλλά κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην αποκαλείστε φίλοι. Δεν είστε. Πια. (Διάβασε περισσότερα)

 

 

Μια δυο τρεις, ας μη μένεις άλλο στο friendzone!

Υπάρχει τρόπος για να βγεις: 7 διαφορετικά άτομα το επιβεβαιώνουν!

Ανακάλυψε εδώ το e-book του pillowfights ΒΓΕΣ ΑΠ’ ΤΟ FRIENDZONE!