Καλοκαιρινός ουρανός, φαγητό, αλκοόλ και χάδια γύρω από τη φωτιά, στην παραλία. Πες μου ότι υπάρχει κάτι καλύτερο απ’ αυτό να διαφωνήσω μαζί σου, να καταλήξουμε ότι έχω δίκιο και να τελειώνουμε. Κι αν η ατμόσφαιρα δε μοιάζει αρκετή, να σου πω πως το νερό πιστεύεται ότι έχει θαυματουργικές ικανότητες, από τις απαρχές του κόσμου σε όλους τους πολιτισμούς. Ποιοι είμαστε εμείς άλλωστε για να το αμφισβητήσουμε;

 

Το πιο καλοκαιρινό eBook για να γελάσεις,

να νοσταλγήσεις

και ν’ αυτοσαρκαστείς!

 

Η θάλασσα ενώνει τα σώματα. Λίγο το νερό που έχει κάπως παγώσει, λίγο ο φόβος για τον βυθό που δε διακρίνεις, δε θέλει και πολύ για να έρθετε κοντά. Και μόλις πέσουν τα πρώτα νερά -γιατί το μπουγέλωμα δεν το γλιτώνει κανείς μας- θα δεις που τα πράγματα θα χαλαρώσουν και τα κορμιά θα έρθουν να κολλήσουν το ένα με το άλλο. Αγκαλιές και φιλιά μέσα στο νερό, μπάνιο αγκαλιασμένοι με φόντο έναν ορίζοντα που δεν ξεχωρίζει τη θάλασσα από τον ουρανό. Φως από τ’ αστέρια, που είναι υπέρ αρκετό για να δείτε όλα όσα χρειάζεται. Και μ’ αυτά, το σκηνικό δένει για τα ομορφότερα ραντεβού του καλοκαιριού.

 

Ζήσε το πιο καυτό σου καλοκαίρι.

Ο απόλυτος καλοκαιρινός ερωτικός οδηγός!

 

Για τους πιο τολμηρούς, προφανώς δεν μπορεί να λείπει κι η ερωτική επαφή στην παραλία. Πρωτόγονη η φύση των ανθρώπων και δη των ερωτευμένων. Πάθος διάχυτο στον αέρα, αισθησιακή ατμόσφαιρα, λίμπιντο στα ύψη. Τι να σας κρατήσει, δεν καταλαβαίνω.

 

Τι θα ήταν άραγε το καλοκαίρι χωρίς έρωτα;

Τι θα ‘φεραν οι αποσκευές του Σεπτέμβρη;