Για κάποια άτομα, ίσως να αποτελεί και μια φαντασιωτική πρόκληση προς αυτόν που ενδεχομένως να παρακολουθεί, ώστε να μη μείνει απλός θεατής, αλλά αντίθετα, να συμμετάσχει. Όπου κάτι τέτοιο μπορεί να πηγάζει καθαρά από τη φαντασίωση ή και επιθυμία ενός ατόμου για σεξ με περισσότερα από ένα άτομα.

Αν είναι κάτι που φαντασιώνεται και με το οποίο διεγείρεται, χωρίς όμως να σκοπεύει να το κάνει και πράξη, τότε η ερωτική πράξη σε δημόσιους χώρους χρησιμεύει ως ενίσχυση αυτής του της φαντασίωσης. Κι αυτό γιατί την κάνει να φαίνεται πιο πιθανή και πραγματική, καθώς με τους περαστικούς να μπορούν να πάρουν κλεφτές ματιές, λαμβάνονται ζωντανά ερεθίσματα και δημιουργούνται και πιο ρεαλιστικές εικόνες και σενάρια στο μυαλό του ατόμου για το πώς αυτοί οι άλλοι θα μπορούσαν να δράσουν και να συμμετάσχουν.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

Βρες εδώ το e-book του Pillowfights All About Sεx 

Kατέβασέ το σε όλες τις συσκευές σου εύκολα και γρήγορα!

 

Τέλος, υπάρχει και το ενδεχόμενο να νιώθουν ότι είναι λες και παράγουν ένα ζωντανό βίντεο πορνό και η ιδέα ότι οι ίδιοι είναι οι πρωταγωνιστές που διεγείρουν τους «θεατές», με τον ίδιο τρόπο που διεγείρονται όταν παρακολουθούν πορνό στην άνεση του σπιτιού τους, τους ανάβει και τους ερεθίζει ακόμη πιο πολύ, ενώ στα μπόνους είναι και ότι ανεβάζει τις επιδόσεις τους στο σεξ εκείνη ακριβώς την ώρα. Λειτουργεί δηλαδή και σαν ζωντανή ανατροφοδότηση μέσω της δυναμικής μεταξύ αυτών που κάνουν σεξ κι αυτών που παρακολουθούν. Δεν μπορούν παρά να αισθάνονται ποθητοί κι ακαταμάχητοι, σε τέτοιο βαθμό, που κάποιος απολαμβάνει να τους βλέπει, και του δημιουργούνται κι εκείνου φαντασιώσεις κι επιθυμίες απλώς και μόνο κοιτάζοντάς τους.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί πως σε αρκετές χώρες, το να πιαστεί ένα ζευγάρι να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, θεωρείται προσβολή της δημόσιας αιδούς και διώκεται με επιβολή προστίμων. Οπότε όταν μιλάμε για δημόσιο σεξ, σίγουρα χρειάζεται και προσοχή ως προς τα σημεία που επιλέγονται, πόσο προφανή και προκλητικά είναι και πώς αυτά επηρεάζουν τους άλλους ανθρώπους.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----