Ξέρεις, στην αιωνιότητα υπάρχουν αποχωρισμοί, κλάμα και δράματα. Κάποια στιγμή, κάπου εκεί μέσα στο «για πάντα», κάποιος φεύγει και αφήνει τον άλλο μισό, να ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Γιατί να θέλω να ζήσω το «για πάντα» αν αυτό περιέχει το να σε χάσω; Δε μου κάνουν οι βαρύγδουπες δηλώσεις εμένα, έμαθα να ζω χωρίς αυταπάτες για ωραίες μέρες που ίσως δεν ξημερώσουν ποτέ ή για σχέσεις που ίσως κάποτε, κάποια στιγμή ανάμεσα στο «για πάντα», να καταφέρουν να στεριώσουν.

 

Οι πιο  μεγάλοι έρωτες σε ένα και μόνο βιβλίο!

Μήπως κρύβεται κι ο δικός σου σε κάποια σελίδα;

 

Δεν το θέλω το «για πάντα» σου και βασικά, δε θέλω το «για πάντα» κανενός. Είδα οικογένειες να διαλύονται μετά από 25 χρόνια κι είδα φίλους να γυρίζουν την πλάτη με την πρώτη ευκαιρία για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους. Είδα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους και να πηδιούνται με τον πρώτο τυχόντα. Τι να το κάνω το «για πάντα» των δυστυχισμένων.

Το ήξερα, το ’χα μελετημένο από καιρό, αλλά το εμπέδωσα καλύτερα όταν μου είπες «τώρα θα σε παντρευόμουν». Εκεί στο παγκάκι δίπλα στο ποτάμι, ζούσαμε το πιο δυνατό «για πάντα» απ’ όλα. Σε μια στιγμή τόσο αληθινή, που άξιζε όλα τα «για πάντα» του κόσμου. Γκρεμίζει όλα τα πιστεύω της γης, όλους τους όρκους που δίνουν οι δήθεν ερωτευμένοι.

 

 

Βρες εδώ την απόλυτη συλλογή από 40 ερωτογραφήματα.

Κατέβασε το e-book σε όλες τις συσκευές σου!