Πάντα με σένα ήταν όλα εύκολα. Δεν ξέρω γιατί εγώ τα έκανα δύσκολα. Δεν ξέρω πώς κατάφερα να βρω κάτι άσχημο όταν ξεκάθαρα όλα ήταν τόσο όμορφα. Μάλλον έτσι είμαι εγώ, ποτέ δεν ευχαριστιέμαι με τίποτα. Θέλω να τρέχω, να ψάχνω, να κυνηγάω. Τι; Δεν ξέρω. Αν σου έλεγα πως θέλω να με αλλάξω, όμως, θα ήταν ψέμα. Είμαι εντάξει με τον εαυτό μου, τον έχω αποδεχτεί. Και βρήκα εσένα που με αποδέχτηκες επίσης, αλλά δεν έμαθα να σταματάω και μάλλον προσπέρασα με την ελπίδα να σε πετύχω ξανά στον επόμενο γύρο. Λες κι εσύ θα ήσουν υποχρεωμένος να με περιμένεις ακόμα εκεί.

Οι πιο  μεγάλοι έρωτες σε ένα και μόνο βιβλίο!

Μήπως κρύβεται κι ο δικός σου σε κάποια σελίδα;

 

Κι όμως έμεινες. Και με περίμενες. Είχα τύχη αλλά τα ήθελα κι όλα. Τι πείραζε να κάνω άλλον ένα γύρο; Ακόμα εκεί εσύ κι εγώ στον κόσμο μου, στον κόσμο με κέντρο εμένα κι άλλον κανέναν. Σταμάτησα κι ήταν αργά. Πάντα έτσι ήταν προορισμένο να γίνει, το ήξερα, αλλά το αγνόησα. Έτσι επιδεκτικά, έτσι σαν να μη με νοιάζει. Μόνο να καταλάβαινες, μάτια μου, πόσο πολύ με νοιάζει. Συγγνώμη που δεν προσπάθησα όσο θα ‘πρεπε. Το μετάνιωσα και τότε και τώρα. Τίποτα δεν ξέχασα.

Θα ήθελα ένα ακόμη βράδυ μαζί σου. Έτσι απλά, να με πάρεις αγκαλιά όπως παλιά και να προσποιηθούμε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα. Βαρέθηκα να παίζω τις σκηνές στο μυαλό μου, θέλω να σε αγγίξω και να σε αισθανθώ. Να προσπαθήσω να σου αποδείξω όλα αυτά που προσπαθώ μάταια να πω τόση ώρα. Να σου αποδείξω πως για μένα είσαι ακόμη εδώ.

 

Βρες εδώ την απόλυτη συλλογή από 40 ερωτογραφήματα.

Κατέβασε το e-book σε όλες τις συσκευές σου!