Σκέφτεσαι καμιά πιο μεγάλη παγίδα από κάποιον που δε θέλει μόνιμη σχέση -γιατί την έχει ήδη-, που δεν έχει καμία περαιτέρω απαίτηση από εμάς παρά μόνο λίγες ώρες ευχαρίστησης και που θα βρισκόμαστε με την αίσθηση πως θα ξεδώσουμε; Δείχνει η ιδανική μετάβαση, καθώς δεν απαιτεί να δεθούμε συναισθηματικά, μέχρι που συνειδητοποιούμε τη φθορά και το ρόλο μας στην ιστορία: Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο από το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

Προσπαθούμε, άραγε, μπλέκοντας με ένα δεσμευμένο να διαλύσουμε και τη δική του σχέση, όπως ακριβώς διαλύθηκε πριν από λίγο καιρό η δική μας; Ή μήπως μας κάνει να αισθανόμαστε πως ασκούμε σαγήνη και τονώνει την αυτοπεποίθησή μας; Αν εξαιρέσουμε τις περιπτώσεις που σκαλώσαμε και τυφλωθήκαμε από έρωτα, το να μπλέξουμε εν γνώσει μας με έναν δεσμευμένο άνθρωπο δε θα καταφέρει να μας προσφέρει ποτέ συναισθηματική κάλυψη.

 

Από ποιες σχέσεις καλό είναι να απέχεις αν ξεπερνάς έναν χωρισμό;

 

Μετά από ένα χωρισμό, έχουμε την τάση να προσπαθούμε να αντικαταστήσουμε απλώς τα πρόσωπα για να ‘μαστε σε θέση να επαναλαμβάνουμε τις παλιές μας συνήθειες. Ωστόσο καλό είναι να θυμόμαστε πως οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και πως οι ιστορίες δεν επαναλαμβάνονται. Το να προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κάνουμε την ιστορία να επαναληφθεί μόνο απογοήτευση θα φέρει – και μάντεψε σε ποιον.

 

Ο χωρισμός είναι μόνο μια λέξη. 

Ήρθε η ώρα για το πολυπόθητο “Get Over It!”.

Κατέβασε εδώ το e-book για όλες τις συσκευές σου!

Get Over It! | eBook


€5,00

-----