Γιατί, ξέρεις, πολλοί ερωτεύονται. Ερωτεύονται, όμως, μόνοι. Ερωτεύεται ένας και προσπαθεί για δύο. Κι, αλήθεια, τα δίνει όλα, μα δε φτάνουν ποτέ, γιατί ο ανεκπλήρωτος ή ο μονόπλευρος δεν είναι καν έρωτας. Εμείς ερωτευτήκαμε ταυτόχρονα και μαζί κι αυτό δε θα το ξαναζήσεις. Γιατί ο άνθρωπος μία φορά ερωτεύεται κι αυτό μονάχα αν είναι αρκετά τυχερός κι εμείς, ευτυχώς, ήμασταν πολύ.

 

Οι πιο  μεγάλοι έρωτες σε ένα και μόνο βιβλίο!

Μήπως κρύβεται κι ο δικός σου σε κάποια σελίδα;

 

 

Θα με κουβαλάς μέσα σου κι αυτό δεν είναι η εκδίκησή μου. Δε θα μπορούσα, άλλωστε, να έχω κανένα μνησίκακο συναίσθημα για σένα. Θα με κουβαλάς μέσα σου κι αυτή είναι η λύτρωσή μου. Η μόνη σκέψη που μπορεί ως κάποιο σημείο να με ανακουφίσει. Θα με κουβαλάς μέσα σου κι αυτό είναι απόλυτο. Όσο απόλυτο ήταν κι αυτό που ζήσαμε. Έρωτας. Ολόκληρος κι αληθινός. Με κορμιά τέλεια σχηματισμένα για να μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο, χρυσόσκονες, λαμπιόνια και κομφετί, χείλη ματωμένα, κλάματα συγχρονισμένα, πόνο και φωνές. Έρωτας, η πιο εκστατική πανωλεθρία.

Θα με κουβαλάς πάντα μέσα σου και θα σε κουβαλάω κι εγώ. Γιατί ο έρωτας μόνο αρχίζει, δεν τελειώνει ποτέ. Τίποτα δεν είναι στο χέρι σου όταν μιλάς για έρωτα. Ευτυχώς!

 

Βρες εδώ την απόλυτη συλλογή από 40 ερωτογραφήματα.

Κατέβασε το e-book σε όλες τις συσκευές σου!